ergotelis

Νέος ελεγκτής στους δίσκους SSD της OCZ!

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547d7a65cada11.jpg[/wrapleft] Η τεχνολογία των δίσκων SSD είναι σχετικά φρέσκια στην αγορά και οι εξελίξεις γύρω από αυτήν συνεχείς. Η OCZ, η οποία έχει παρουσιάσει τη δικιά της γκάμα προϊόντων βασιζόμενη στην τεχνολογία των SSD ενσωμάτωσε νέο ελεγκτή για τη σειρά Vertex SSD ο οποίος θα εγγυάται, σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερη σταθερότητα. Συγκεκριμένα, με τον υπάρχον ελεγκτή, τον JMicron JMF602, ο δίσκος παρουσιάζει αρκετά κολλήματα τα οποία έχουν εξαλειφθεί με το νέο ελεγκτή που είναι ο κορεάτικος Indilink Barefoot τεχνολογίας 90nm. Αυτός ο ελεγκτής χρησιμοποιείται ήδη αρκετά από άλλες γνωστές εταιρείες του χώρου. Οι τιμές των δίσκων θα είναι για τα μοντέλα των 30GB και 60GB που θα έχουν 32MB cache, $129 και $249 αντίστοιχα ενώ τα μοντέλα των 120GB και 250GB που θα έχουν 64mb cache, $469 και $869 αντίστοιχα. Τέλος, η διαθεσιμότητα των δίσκων θα ξεκινήσει εντός των ημερών.

74a.jpg

Edited by ergotelis
Link to comment
Share on other sites

ΟΧΙ ΟΧΙ... εγώ απογοητεύτηκα με αυτά που είδα... πληρωμένο review είναι κ εύκολο να ξεγελαστείς...

Γιατί το λές αυτό ?

Αποκλείεται να είναι ?

Εκτος κι αν είχες κανέναν στα χερια σου. Τότε πάσο.

Link to comment
Share on other sites

Έχει δικιο ο Βούδας, δείτε και στο Benchmark Reviews την δοκιμή του Vertex, τραγικά χαμηλά writes στα μικρά blocks, από 32KB και πάνω παίρνει τα ίσια του (ΑΤΤΟ). Κάντε μια σύγκριση με τον Intel x25-M (MLC) που έρχετε πιο φθηνός (αν και 33% μικρότερος) από τον 120άρη Vertex.

Link to comment
Share on other sites

Εγω απορω γιατι δεν δειχνει κανεις ενα απλο screenshot απο το IOMeter? Ετσι για να γελασουμε.
Γι' αυτό : http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=200&Itemid=60&limit=1&limitstart=9 :loveliness:..

Πειράζει που δεν μπορώ να τους πάρω (αυτούς εκεί στην OCZ) στα σοβαρά ? http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?p=344591

Eνώ στην "άλλη" μεριά οι τιμές πέφτουν (από 430 ->360) : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820167005

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now