GoriLLakoS

Fail Thread ! Epic Posts NOT !

Ποιο Fail είναι το καλύτερο ! Ψηφίστε και κερδίστε ένα BoxedFail !  

36 members have voted

  1. 1. Ποιο Fail είναι το καλύτερο ! Ψηφίστε και κερδίστε ένα BoxedFail !

    • Fail : Απλό και παχουλό, χρήση καθημερινή !
    • Fail² : Πολύπλοκο Fail που συμβαίνει πολύ σπάνια! Προφέρεται δύσκολα !
    • Imba Fail : Ένα Fail τόσο καλό, που προκαλέι εντύπωση !
    • Godlike Fail : Μετά παο μια ημέρα γεμάτη Fail, το Fail που σας αποτελειώνει !
    • Epic Fail : Trendy Fail που κυκλοφορέι πολύ !
    • Mega Fail : Κάτι μικρότερο απο Combo Fail, πολλές φορές μπορεί να αποβεί μοιραίο !
    • Monumental Fail : Το μεγαλύτερο Fail απο όλα τα παραπάνο! Καλό είναι να έχετε camera μαζί σας !
    • Freakin' Fail : Είναι και αυτό Fail, αλλά απο τα άσχημα. . .
    • FFFFFFFAIL : Hitler Style Fail που χαίρεστε να το λέτε και να ακούτε τον εαυτό σας !
    • Failed Fail : Είναι ο ορισμός του αποτυχημένου Fail ! Τόσο FaiL που είναι Failed !


Recommended Posts

Η Δημοσκόπηση είναι πολύ απλή και ουσιαστική. Επειδή όλοι μας έχουμε μερικές περιόδους FAIL, ψηφίστε ποιο είναι το ποιο μεγάλο Fail που είχατε ποτέ και ταυτόχρονα ψάξτε μαζί μας το πιο μεγάλο Fail :hehe:

Let's begin. . . the Fail Thread ! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω εγώ την αρχή με ένα post μου από τότε που έκανα δειλά-δειλά τα πρώτα μου βήματα στο overclocking ... :hehe:

CPU: Pentium 4 3GHz Northwood S478 Mobo: Intel D865Perl Memory: 2xKingston 512MB DDR 400, 2xW/D 80GB, Ati Radeon 9200SE Core/Memory 200/160 @ 280/230, DVD-RW Liteon external, PSU: Premier 300Watt

Προχθές αν δε κάνω λάθος μετά από κουβεντούλα με τον Vatos κατάφερα να clockaro τη CPU μου με το ClockGen. Παραθέτω λοιπόν εντυπώσεις. Πριν όμως πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι το κουτί μου έχει κάκιστο έως μηδαμινό air flow μιας και ο μόνος ανεμιστήρας που υπάρχει είναι του τροφοδοτικού. Επίσης χρησιμοποιώ τη stock ψύκτρα της Intel στον Νοrthwood, oi μνήμες δεν έχουν κουβέρτες, και η mobo από το εργοστάσιο φτωχή παθητική ψύξη.

Κατά πρώτον h mobo μου, επιτρέπει μόλις το ανώτερο μόλις 4% αύξηση στην ταχύτητα της Cpu με αποτέλεσμα να λειτουργεί στα 3120. Έπειτα με το clockgen συνέχισα να ανεβάζω και άλλο την ταχύτητα και σταμάτησα από stock τιμές FSB 199.5 x 15 Multiplier = 2992Mhz στα FSB 221.1 x 15 = 3315. H mobo μου δεν μου επιτρέπει να παίξω με διαιρέτες έτσι λειτουργώ 1:1. με αποτέλεσμα και η μνήμη να λειτουργεί στα 221.1 χ 2 = 442.2 Mhz. Έπειτα χρησιμοποίησα το Orthos και ορίστε θερμοκρασίες σε βαθμούς Κελσίου. 38 σε idle. Και μετά Board/CPU/Power-Aux Temperatures 5 λεπτά 45/45/45 10λεπτά 46/46/46 15λεπτά 47/47/47 20λεπτά 48/48/48 25λεπτά 49/49/49 30λεπτά 49/49/49 35λεπτά 48/48/48 40min 49/49/49 45λεπτά 50/50/50 50λεπτά 49/49/49 55λεπτά 48/48/48 60λεπτά 49/49/49 και από εκεί και πέρα σταθεροποιήθηκε στους 48 μέχρι τα 100 λεπτά. Κανένα error κανένα warning μετά από 100 ολόκληρα λεπτά Orhtos Blend-Stress CPU and Ram. Ανέβηκε λοιπόν μέχρι τους 50 και σταθεροποιήθηκε στους 48. Οι μετρήσεις έγιναν με ThrottleWatch, Orthos, CPU-Z, SiSoftware Sandra Pro.

Χωρίς Αir Flow, me stock psixtra cpu, χωρίς Vmode. 1.45Volt τάση. Αυτά...

Ακούω εντυπώσεις... και ιδιαίτερα από Vatos. Και μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις με το καλό τσιμπάμε Zalman Cooler (θα δούμε ποια πρέπει να χωράει και στο midi), κουβέρτες για μνήμες, ανεμιστήρες 80άρης μπροστά 80άρης πίσω, και Thermaltake Extreme Spirit 2 (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι μπαίνει καθώς δεν ξέρω αν δύναται να βγει η φτωχή παθητική της mobo... Σκέφτομαι και για ένα Heroichi στα 380. Προτείνετε πράγματα μέχρι 100-120 ευρώ το πολύ... (ψύκτρα cpu όχι και πολύ μεγάλη για να χωράει στο midi, κουβερτούλες, για το Νοrthbridge, τροφοδοτικό και 2 80άρηδες (δεν με νοιάζει an einai silent ;h oxi).

Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε τόση ώρα, πάω να δω το derby γιατί έχει αρχίσει...:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Monumental Fail !

Link to comment
Share on other sites

Godlike Fail : Μετά παο μια ημέρα γεμάτη Fail, το Fail που σας αποτελειώνει !

Μετα απο μια μέρα γεμάτη fail, απο μπλε οθόνες, ιους, αστοχίες υλικού, ασυμβατότητες, τσαμπκουκάδες με πελάτες και την πίεση στα ύψη, γυρνάω σπίτι και με το που ανοίγω το tv tuner να χαζέψω τα γκολάκια του Σαββάτου, η μια TFT LG στμάτησε και ΠΑΛΙ να παίζει και το μηχάνημα πετάει σε στοκ, μπλέ οθόνες...

GODLIKE λεέεμμεεεεεεε...

Link to comment
Share on other sites

FAIL!

Κανα 15άρι χρόνια πριν, ο Ζωρζ μικρό πιτσιρίκι χαζεύει παιχνίδια σε ένα μαγαζί. Όλα ίδια, μλκίες. Παίζει κανα Tetris, πάει να φύγει αλλά ξαφνικά, το μάτι σκαλώνει: Ένας Medieval Evil Batman του κέντρισε την προσοχή!

p10100820ty.jpg - τέρμα δεξιά.

Wow είπε, τον αγόρασε. Χαρούμενος πάει σπίτι και παίζει.

Λίγο καιρό μετά, τον ψάχνει. Που 'ν' ο Batman - που 'ν' ο Batman...πουθενά. Τελικά μαθαίνει ότι παίζει η πανέξυπνη μάνα του, επειδή νόμιζε ότι ήταν καποιο κακό "δαιμονικό" παιχνίδι, το πήρε και το πέταξε.

Φασαρία ΓΚΡΑΝΤΕ ο Ζωρζ, χαμός στο σπίτι. Τελικά Batman δε βρέθηκε.

15 χρόνια μετά, ο Ζωρζ φτιάχνει τις φιγούρες του Fallout και του Dead or Alive στη βιτρίνα. Θυμάται τον Batman και λέει να ψάξει κανα ebay μπας και τον βρει.

Ψάχνει-ψάχνει, τπτ. Μέχρι που βρήκε τη φωτό.

Και την πηγή της.

http://boards.theforce.net/star_wars_chile/b10560/23730795/r23759787/

Δείτε πόσο δίνει τις φιγούρες.

Θα τη σκοτώσω :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Epic fail πριν λίγες ώρες σπίτι του crio.

Χτυπάει το κουδούνι, ήταν ο pastel με κάτι παγωτά, μου λέει ο crio πάτα στο θυροτηλέφωνο το πάνω κουμπί, οπότε την ώρα που πάω να το πατήσω λέει ο JC ''το κουμπί της αυτοκαταστροφής'' και μόλις το πατάω το ελατηριάκι που είχε μέσα ο κουμπί χαλάει και το κουμπί φεύγει από το θυροτηλέφωνο....Μην φοβάστε ο pastel δεν έμεινε από έξω....:hehe:

Δεύτερο απανωτό έκανα μια ώρα για να φτάσω στο σπίτι του JC, όταν η απόσταση γίνετε σε 40 και με full κίνηση....still noob :hehe:

Τρίτο και καλό αλλά ακατάλληλο ''αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει''......:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ρε FAIL ρε, τα λεγα στο Μητσο πριν στο msn.

Με το που ακου τον crio λεω: "Μλκ θα πατησει το κουμπι της αυτοκαταστροφης"

Τελοc - πεταγεται το ελατηριο, σκαει το κουμπι κατω - TELOC

Εγω και ο crusty ΚΥΛΙΟΜΑΣΤΑΝ στο πατωμα, μπηκε η μερα της γιορτης μου με το καλυτερο δωρο, τοσο γελιο καιρο θα κανω να ξαναριξω :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now