MetallicGR Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Μια ματιά στο Pure Base 500DX μαζί με την αερόψυκτρα Pure Rock 2 και το 80 PLUS Platinum τροφοδοτικό Straight Power 11 των 850W... Συνέχεια... Βρείτε μας στα Social: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos kats Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 πολύ ωραίο και ποιοτικό κουτί , επίσης και ωραία η παρουσίαση !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGr Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 καποιος που το εχει αγορασει να μας πει αν ειναι αθορυβο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetallicGR Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 Πολύ ήσυχα τα fans γιατί είναι χαμηλόστροφα. Στο τέρμα τους νιώθεις περισσότερο τον αέρα που μεταφέρουν παρά το θόρυβο που κάνουν. Τη θέση μόνο άλλαξα στον επάνω ανεμιστήρα γιατί ήταν τελείως λάθος σε σχέση με το φίλτρο σκόνης στην οροφή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isabellthree Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 (edited) αυθεντικός να είναι ήσυχος! Το Pure Base 500 απέτυχε εντελώς να προκαλέσει τα ενδιαφέροντά μας Ήταν ένας άλλος μεσαίος πύργος που γνωρίζαμε ότι θα είχε χαμηλή ροή αέρα στην περιοχή $ 80- $ 90 (ανάλογα με τη διαμόρφωση), όχι αρκετά φθηνή για να δικαιολογήσει σφάλματα ή αρκετά ακριβά για να το κάνει επιθετικά κακό. Ενδιαφερόμαστε πολύ περισσότερο για τη νέα παραλλαγή, το 500DX. forpc.onl jiofi.local.html Edited March 9, 2021 by isabellthree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1 Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Καλησπέρα παιδιά , Επειδή στο corsair 600T που έχω με τo hardware της υπογραφής μου έχω σπαμένες τις λαβές που σφαλίζει το πίσω κάλυμα έχω μπει σε σκέψεις να αλλάξω κουτί .. το hardware είναι σχετικά παλιό και δεν θέλω να πάρω κουτί με ports που δεν συνδέονται .. είμαι μεταξύ αυτού της bequiet και του Η500 ... έχω ευαισθησία στον πολύ καλό αερισμό και στην σχετική ησυχία στο χώρο ( δέν εννοώ να μήν ακούγεται τίποτα .. απλά δεν θέλω να απογειώνεται jet .. ) ... Τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτή τη σύγκριση ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...