Pastelidis.n.s.

H Αsus ανακοίνωσε την νέα Maximus II GENE (s775, P45) !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/WRAPLEFT]Oι ανακοινώσεις των micro-atx μητρικών δεν σταματούν εδώ! Ίσα ίσα εντατικοποιούνται...Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της MSI, σήμερα έρχεται η Asus να μας ανακοίνωσει μία νέα μητρική η οποία θα είναι εξοπλσιμένη με το P45 chipset και προφανως προορίζεται για τους s775 CPUs. H ονομασία της νέας μητρικής θα είναι Μaximus II GENE και σύμφωνα με την Asus, η νέα μητρική είναι έτοιμη να δώσει στους χρήστες ένα φιλικό overclocking περιβάλλον για Core 2 Extreme/Quad/Duo CPUs. Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες παρακάτω, η νέα μητρική θα διαθέτει τέσσερα DDR2 slots 1300/1200/1066/800/667 MHz υποστηρίζοντας 16GB χωρητικότητας των μνημών.

Επιπλέον θα είναι εφοδιασμένη με δύο PCI-E x16 slots τα οποία προορίζονται για CrossFireX, 7 x SATA 3.0 Gb/s ports, SupremeFX X-Fi 8 channel sound. Κοιτώντας προσεχτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Maximus II GENE, παρατηρούμε ότι είναι παρόμοια με αυτά της Rampage II GENE όπως το button MemOK, oι επιλογές στο bios για overclocking CPU Level Up, Keyboard-TweakIt, Extreme Tweaker, iROG, Loadline Calibration, LCD Poster, EPU-6 Engine, και Voltiminder LED. Στην συσκευασία θα βρείτε bandled το anit-virus Kaspersky, το μετροπρόγραμμα της Futuremark 3DMark06 Αdvanced Edition. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχτικά με την τιμή και την ημλερα κυκλοφορίας της.

28a.jpg

28b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και να φανταστείτε ότι την "μικρή" την είχα παρεξηγήσει ... Λέω άλλη μία συνηθισμένη micro-ATX κακομοίρα μητρικούλα :hehe: Και όμως πάει καλά :T: Είναι και κουκλί !

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή κίνηση, αλλά λάθος chipset. O άνθρωπος που θα την πάρει είναι ο extremάς HTPCάς. Αυτός άνετα θα φορέσει πάνω και CrossFire, παίζοντας σε 1080p ανάλυση, πράγμα που είναι φυσικά λίγο fail με το Ρ45. Βέβαια πάντα μπορεί απλά να παέι σε Χ2, αλλά...γιατί απλά δεν έβαλαν την Rampage με το Χ48? Τους περίσσεψαν Ρ45...?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now