JC_Denton

Νέες φήμες για το RV870 της ATi

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5efe58.jpg[/WRAPLEFT]Έχει αρχίσει να καταντάει "κουραστικό" για πολλούς, η όλη φημολογία γύρω από τις νέες κάρτες γραφικών. Όπως θα θυμάστε, πριν λίγους μήνες σας μιλούσαμε για το επερχόμενο RV870 της ATi, το οποίο θεωρητικά θα έβγαινε στις αγορές το Φλεβάρη, μετά τη Cebit, μετά το Πάσχα και ποιος άλλος ξέρει εν τέλει πότε.

Το TC Magazine λοιπόν, για ακόμα μια φορά αναφέρει τον συγκεκριμένο πυρήνα σε είδησή του, λέγοντας πως μιας και το DirectX 11 είναι προγραμματισμένο να βγει στο δεύτερο μισό του 2009, οι nVIDIA και AMD ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ανάπτυξη των νέων τους GPU, που θα υποστηρίζουν πρώτες το νέο ΑΡΙ, τονίζοντας πως η πρώτη που θα μπορέσει να το πει θα είναι η ATi, σύμφωνα με τις φήμες.

Οι πιθανότητες λένε πως το RV870 θα είναι έτοιμο αυτή τη φορά τον Ιούλιο, στα 40 nm, με τα πρώτα προϊόντα να βγαίνουν στις αγορές τον Αύγουστο. Αν μας επιτραπεί το σχόλιο - καλό φθινόπωρο δηλαδή.

Όπως είναι λογικό, περαιτέρω specs δεν υπάρχουν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας περιμένουμε με αγωνία τις νέες λύσεις από τις δυο αντιπάλους, οι οποίες φαίνεται πως στο παιχνίδι του DirectX 11 και εν αναμονεί του Larrabee, δεν κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Φαίνεται πως οι 4870 Χ2/GTX 295, ακόμα καλά κρατούν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χαίρεστε που θα μείνουν περισσότερα λεφτά για διακοπές ? Καλύτερα διακοπες παρά να τα σκάσουμε/σετε σε κάρτες το καλοκαίρι.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα το έλεγα κίνηση marketing από την άποψη ότι η 4870 είναι ήδη 9-10 μήνες στην αγορά χωρίς στο ενδιάμεσο να υπάρξει άλλο μοντέλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now