George_o/c

Intel GMA X3100 (Core GM965) LoD adjustment

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να ρυθμίσω το Level of Detail στην κάρτα γραφικών που αναγράφεται στον τίτλο του θέματος ; Έχω δοκιμάσει SetLOD, RivaTuner και ΑTI Tool (διάφορες εκδόσεις) χωρίς επιτυχία ...

Γνωρίζω ότι γίνεται μέσω Registry, οπότε χρησιμοποίησα το log του SetLOD από το Sony Vaio για να δω σε ποιο φάκελο πηγαίνει μες στο regedit, όμως τα κλειδιά που αλλάζει δεν ξέρω αν ισχύουν και για την Intel GM965 (το hwbot τις έχει βαφτίσει GMAX3100 :P) ... Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει ?

67587057.png

Αν μπορέσω να ρυθμίσω το LoD θα τα σηκώσω όλα τα 3Ds :hehe:

Επίσης αφού δοκίμασα όλα τα διαθέσιμα PLLs του ClockGen και του SetFSB χωρίς επιτυχία (ούτε στο bios υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για o/c), ξέρει κανείς κάποιο άλλο 3rd party program που να μπορώ να ρυθμίζω κατάλληλα το FSB του T5750 μου ? :hehe:

Τα φώτα σας :)

Link to comment
Share on other sites

Εξήγησε μου λίγο σε παρακαλώ τι σκ@τ@ έχεις κάνει στη φωτό γιατί σε βλέπω να σου βάζω σαλιάρα και να σε ταίζω μανιταρόσουπα!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Είχα ένα μπρίκι με παγάκια μες στην κατάψυξη και το έβαλα πάνω στον εξαερισμό γιατί ζεσταινόταν πολύ... έτσι έβγαλε το SPi 32M που τρέχει (φαίνεται ότι τρέχει :D) χωρίς κανένα πρόβλημα :hehe:

Αυτό τώρα έγινε Μάρτη του 2009... ε ρε τι μου θύμισες :D

Link to comment
Share on other sites

σιγά μην το έβρισκα. στην G35 (X3500) ούτε kan key (texture) δεν υπήρχε οποτε τι adjastment να έβαζα. προσπάθησα από το SETLOD να καταλάβω τι γίνεται αλλα δεν...

ούτε και ο gkouglis βοηθησε :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now