JC_Denton

To ASUS ROG G-Panel OC Station θα κάνει την εμφάνισή του στην Computex

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ROG G-Panel OC Station]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Κάποιοι θα θυμούνται ότι πριν λίγο καιρό η ASUS ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της CES την ανάπτυξη του ASUS Republic of Gamers (R.O.G) OC Station. Το γνωστό μας G-Panel λοιπόν αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του και στην Computex, πιθανόν μαζί με την ASUS Crosshair III Formula, θέλοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις των απανταχού PC Enthusiasts και Overclockers.

Για να θυμίσουμε όμως τι ακριβώς κάνει αυτό το panel. Το ROG OC Station είναι μια συσκευή που μας δινει τον έλεγχο του Overclocking του υπολογιστή μας "on-the-fly", μαζί με την παρακολούθηση των θερμοκρασιών, των τάσεων και της ταχύτητας και ελέγχου στροφών των ανεμιστήρων. Ο fan controller του G-Panel μπορεί να δεχτεί μέχρι και 4 ανεμιστήρες, ενώ συνδέεται πάνω στις μητρικές της σειράς ROG της ASUS, ώστε να μας δώσει τη δυνατότητα να πειράξουμε ότι ρύθμιση θέλουμε σε αληθινό χρόνο.

Το G-Panel μπορεί να τοποθετηθεί είτε πάνω στο γραφείο μας ή ακόμα και μέσα στο κουτί μας, καταλαμβάνοντας 2 θέσεις 5.25". Το αν και εφόσον θα κάνει όντως το Overclocking μια πιο εύκολη υπόθεση, μένει να το μάθουμε όταν θα το πάρουμε στα χέρια μας. Τιμή και διαθεσιμότητα προς το παρόν, δε γνωρίζει κανείς.

Μερικές φωτογραφίες από το G-Panel:

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a0bfe159f8a2.jpg" alt="ASUS ROG G-Panel OC Station">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a0bfe15b40ae.jpg" alt="ASUS ROG G-Panel OC Station">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a0bfe15bf45d.jpg" alt="ASUS ROG G-Panel OC Station">

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το "on the fly" overclock, προσωπικά με ψήνει πολύ. Γουστάρω να κλοκάρω, αλλά επειδή έχω μόνο ένα pc και πρέπει να δουλεύει 24/7 λόγω torrents, δε θέλω να καίει. Επειδή βαριέμαι τις επανεκκινήσεις και αλλαγές profile, μια τέτοια λύση θα ήταν φανταστική.

Όπως λέτε, με το καλό να το πάρετε και στα χέρια σας να το δοκιμάσετε και να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now