JC_Denton

Εντοπίστηκε ο Core 2 Duo E8700 σε Κινέζικο e-shop !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Core 2 E8700 listed]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Πόσες φορές ακόμα θα ακούσουμε για τον Core 2 Duo E8700, πραγματικά δε γνωρίζουμε. Το σίγουρο είναι ότι κάτι που ήταν μια φημολογία κάποτε, σήμερα ξαναξυπνά, με τον επεξεργαστή να επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, όχι σε κάποιο Ευρωπαϊκό ή Αμερικάνικο site, αλλά στο Κινέζικο ηλεκτρονικό κατάστημα PCPop, το οποίο τον έχει προς πώληση, στην τιμή του Ε8600!

Πράγματι, όπως θα δείτε πατώντας σε αυτό το link, ο επεξεργαστής κοστίζει 1750 Yuan, που αντιστοιχούν σε 256 δολάρια, μια τιμή που τον φέρνει στα ίδια επίπεδα με το κόστος ενός Ε8600.

Φυσικά, το κατά πόσο όλα αυτά είναι αληθινά, κανείς δεν ξέρει - μπορεί ο επεξεργαστής των 3.50 GHz και του 10.5x πολλαπλασιαστή να μην υπάρχει καν και όλα αυτά να είναι μια τακτική ώστε να αυξηθεί η κίνηση στο εν λόγω site. Μην ξεχνάμε όμως ότι μπορεί να είναι και 100% αληθινά - η ιστοσελίδα η οποία πρώτη μας παρείχε πληροφορίες για τον Ε8700 ήταν το ark.intel.com, το οποίο ανήκει επίσημα στην Intel - γι αυτό το λόγο άλλωστε η όλη ιστορία είναι και τόσο "παράξενη".

Edited by JC_Denton
Link to comment
Share on other sites

...και εγώ τον είχα δει εδώ http://www.xcpus.com/reviews/140-Intel-E8700-Preview-The-True-Last-Great-Dual-Core-Page-1.aspx αλλά από κοντά τίποτα ακόμα...

Αυτό ήταν πρωταπριλιάτικο.

Sample δεν έχει κανένα site.

Και πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ τελικά.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είχα ακούσει και εγώ, ότι όλα είναι φήμες και ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ το εν λόγω CPU. Μην του το κάνετε τώρα αυτό του Εργοτέλη και ετοιμάζεται να πάρει AMD :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now