Pastelidis.n.s.

Οι τύπου ΙΟΝ 2 μητρικές αναμένονται στα τέλη του 2009 !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ΙΟΝ 2]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed608353.jpg[/NEWS_IMG]Eίναι ευρέως γνωστό πως οι ION μητρικές είναι ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα τον τελευταίο καιρό που έχουν κλέψει την παράσταση. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του fudzilla, η NVIDIA προετοιμάζει τις αμέσως επόμενες μητρικές τέτοιου τύπου, έχοντας αυτή τη φορά την ονομασία ION 2. Όπως καταλάβατε από την νέα ονομασία των επερχόμενων μητρικών θα είναι αυτές που θα αντικαταστήσουν τις παλιές μητρικές τύπου ION. Οι νέες μητρικές από την NVIDIA αναμένονται να πρωτοεμφανιστούν στα τέλη του έτους που διανύουμε αυτή τη στιγμή. Βέβαια η NVIDIA δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τις νέες μητρικές καθώς αυτη τη στιγμή έχει ως προταρχικό σκοπό την πώληση των της πρώτης σειράς ΙΟΝ.

Πιο αναλυτικά, οι ΙΟΝ 2 θα έχουν ταχύτερα γραφικά και περισσότερους shaders που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρεύσει ο αριθμός τους θα είναι διπλάσιος από αυτούς της Geforce 9400M /MCP79 /ION chip. Αυτή τη στιγμή οι ΙΟΝ μητρικές έχουν 16 shaders ή processors όπως τους αποκαλεί η NVIDIA, κάτι που σημαίνει ότι στις ΙΟΝ 2 θα φτάσουν τους 32, μπορεί και παρπάνω. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν ακρώς ενθαρυντικά μηνύματα για τους μελλοντικούς gaming χρήστες των netbooks και nettops καθώς τα γραφικά θα βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό. Τέλος όπως είπαμε και παραπάνω οι ION 2 αναμένονται στα τέλη του 2009.

Link to comment
Share on other sites

καλα ακομα δεν προλαβαν να βγουν και βγαζουν version II?

θα συμφωνησω με τον γιωργο... ετσι και γιουβετσι

Μακαρι παντως να βγουν μακαρι

Link to comment
Share on other sites

Μην σας φαίνεται παράξενο αυτό.

AMD chipsets = ?

Intel chipsets = ?

ION = GO!

Με Tegra και ION θα το πει η NVidia στο προσεχές μέλλον, οπότε αν μπορούν να στριμώξουν μερικούς extra shaders μέσα στο 40nm chipset και να πουλήσουν μούρη, θα το κάνουν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now