George_o/c

Thermalright VRM-R1 & VRM-R2, ψύξτε επαρκώς τις 4870/4890 σας !

Recommended Posts

[news_img=Thermalright VRM-R1/VRM-R2]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649e0c5dc86007.jpg[/news_img]H Thermalright έχει στα σκαριά δύο coolers για την VRM area των AMD reference design ATi Radeon HD 4870 & HD 4890. Οι Thermalright VRM-R1 και VRM-R2 λοιπόν, κατασκευάστηκαν για να συνεργάζονται με τα T-Rad coolers της ίδιας εταιρείας, ώστε οι 4870/4890 σας να ψύχεται επαρκώς και να αποδίδει τα μέγιστα μέσω του υψηλού overclocking. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την μακροζωία των καρτών, η οποία αυξάνεται όταν οι θερμοκρασίες παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Τα VRM series coolers αποτελούνται από μία ψύκτρα που καλύπτει όλη την VRM area. Από 'κει ξεκινάνε δύο nickel-plated χάλκινα heatpipes που μεταφέρουν την θερμότητα σε ένα μικρό - υψηλής πυκνότητας block με αλουμινένια fins. Το block είναι αρκετά μεγάλο ώστε να σας επιτρέπει την χρήση 80mm ανεμιστήρα, σε περίπτωση που είστε fans της ψύξης με ανεμιστήρα. Και το VRM-R1 αλλά και το VRM-R2 είναι ακριβώς ίδια ως προς το μέγεθος και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται όλα τα τμήματά τους, με μόνη διαφορά την θέση που τοποθετήθηκε το αλουμινένιο fin block. Το βάρος τους ανέρχεται στα 160 γραμμάρια, ενώ επειδή δεν διευκρινίστηκε παραπάνω, να αναφέρουμε ότι είναι συμβατά με τις Thermalright HR-03 Rev.A, HR-03 GT, HR-03 GT V2, T-Rad2 και T-Rad2 GTX. Σύντομα στα ράφια.

4614a5801ac913f3.jpg

4614a5801aca3125.jpg

4614a5801acb1b74.jpg

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Μπα εγώ έχω κάτι δουλείτσες κάτω στον κήπο σε λίγο, οπότε ... είπα να μην κοιμηθώ πολύ :hehe: ή μάλλον καθόλου ... :P

Το κακό είναι ότι το βράδυ θα είμαι και εγώ στους Scorpions ... να δω πως θα αντέξω :P

P.S Ναι το fan είναι 80mm, το γράφω και στο νέο :D Φαντάσου να βάλεις το 8άρη Delta @ 9k RPM. AAAAAAAAargggghhhhhhhhhh :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Sorry Που δεν το διαβασα αλλα με το 1.5 ματι κλειστο και με το ενα χερι να μου κανει αερα μου ειναι δυσκολο να τα διαβαζω ολα χεχε

Φαινεται ωραια παντως η ψυκτρα αν και δεν ξερω τι θα γινει στο cf Με δυο τετοιες

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι δεν θα γίνεται να μπουν σε CrossFire δύο 4870/4890 με αυτά τα πράγματα πάνω τους. Το άλλο κακό είναι ότι όλος ο ζεστός αέρας από τα heatsinks φεύγει πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή ... I mean what's up with that ?

Link to comment
Share on other sites

Σε πιθανό CF στραβώνεις τα Ηeat Pipes και τα φένρεις παράλληλα με την κάρτα και είσαι κύριος ! :hehe:

Ωραία τα νέα "παιχνίδια" της Thermalright αλλά νομίζω λίγο τα έχει υπερτιμήσει τελευτάια !

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο...αλλα τοσες τεραστιες ψυκτρες να εχουμε και αυτο να πεταγεται μεσα στο κουτι ειναι λιγο αθλιο..αισθητικα και μονο για κουτια με plexi

παντος σιγουρα θα δινει αλλο αερα στις καρτες γιατι τα VRM δεν την παλευουν καθολο...μετα τους 110 βαθμους βγαζει arctifacts η καρτα..:funk:..

Link to comment
Share on other sites

Πολύ έξυπνη και πρωτότυπη η πατέντα της thermalright για τα vrm ;)

Για μια καρτούλα μια χαρά θα είναι,με 2 είναι αρκετά δύσκολο να βάλεις τέτοιο,αν και αυτό που λέει ο Gorr πιστεύω ότι δέν γίνετε :/

Link to comment
Share on other sites

Χάρη το έχω γράψει στο νέο βρε (με BOLD κιόλλας :P), είναι πλήρως συμβατή με την T-Rad2 όπως επίσης και μερικές άλλες:

[news_img=Thermalright VRM-R1/VRM-R2]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649e0c5dc86007.jpg[/news_img], ενώ επειδή δεν διευκρινίστηκε παραπάνω, να αναφέρουμε ότι είναι συμβατά με τις Thermalright HR-03 Rev.A, HR-03 GT, HR-03 GT V2, T-Rad2 και T-Rad2 GTX. Σύντομα στα ράφια.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now