Pastelidis.n.s.

Phenom II X3 740 σύντομα κοντά σας...!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Phenom II X3 740]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed5ea0a7.jpg[/NEWS_IMG]Έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα κυκλοφορίας των πρώτων τετραπύρηνων επεξεργαστών Deneb της AMD, από τότε η AMD έχει κάνει μεγάλα άλματα στον τομέα των επεξεργαστών προσφέροντας στην παγκόσμια αγορά ουκ ολίγα μοντέλα επεξεργαστών για όλες τις ομάδες χρηστών, από τον πιο μη απαιτητικό έως και τον πιο απαιτητικό. Η ΑMD βέβαια δεν σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του fudzilla, πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν νέο CPU ο οποίος θα ανήκει στην σειρά Heka όντας τριπύρηνος επεξεργαστής λιθογραφικής μεθόδου 45nm.

O νέος επεξεργαστής θα έχει την ονομασία Phenom II X3 740, θα είναι χρονισμένος στα 3GHz και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από έναν Phenom II X4 940 με έναν disable πυρήνα. Επιπλέον θα είναι εξοπλισμένος με μνήμη χωρητικότητας 7.5ΜΒ τύπου cache. Τέλος να σας αναφέρουμε ότι θα είναι διαθέσιμος στο τέλος του Q3 του 2009 με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

O νέος επεξεργαστής θα έχει την ονομασία Phenom II X3 740, θα είναι χρονισμένος στα 3GHz και δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από έναν Phenom II X4 740 με έναν disable πυρήνα.

WTF?:que:...

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει τετραπύρηνος Phenim II 740. Αν μιλάς για τον 820 καλώς, αλλά καμία σχέση με αυτό που αναγράφεται. Άλλωστε οι σειρά 7χχ είναι όλοι τριπύρηνοι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now