Jden

Foxconn Launches Cinema Premium And Cinema Deluxe

Recommended Posts

[news_img=Foxconn Launches Cinema Premium And Cinema Deluxe]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb8399ccc6.jpg"][/news_img]Ανέκαθεν η Foxconn ήταν γνωστή για την κατασκευή μητρικών καρτών, ορισμένοι μάλιστα θα έλεγαν ότι έχει παράδοση σε αυτό. Μετά από αρκετές διαφορετικές σειρές motherboards (Quantum Force, Digital Life κ.τ.λ) ετοιμάζεται να μπεί δυναμικά στα σαλόνια μας με 2 νέες μητρικές με την ονομασία Cinena Premium και Cinema Deluxe .Και η δύο μητρικές έχουν Micro-Atx σχεδιασμό, βασίζονται στο AMD 785G chipset + southbridge SB710 και υποστηρίζουν AM2/AM2+/AM3 επεξεργαστές. Τα 4 DDR2 memory slots δέχονται μνήμες με ταχύτητες έως 1066, ενώ έχουν και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ATI Radeon 4200 (IGP) που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες μας σε παιχνίδια και ταινίες Full HD, αφού διαθέτει 128 MB μνήμης DDR3 για τους δικούς της υπολογισμούς.

Η Foxconn Cinema διαθέτει πληθώρα υποδοχών που θα καλύψουν και τον πιο ο απαιτητικό χρήστη αφού διαθέτει μια PCIe 2.0 x16,δύο PCIe 2.0 x1 και μια PCI. Επιπλέον έχει 4 SataII να συνδέσετε τους σκληρούς σας δίσκους, μια eSATA και δύο IEEE1394a. Διαθέτει επιπροσθέτως Gigabit LAN για το δίκτυο σας και υποστήριξη 7.1channel HD Audio με δυνατότητα αποκωδικοποιήσης ήχου Dolby Digital και DTS. Αλλά αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο αριθμός των USB θυρών, 12 παρακαλώ.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα στην Deluxe και την Premium είναι μια τεράστια ψήκτρα πάνω από το 5-φάσεων VRM του επεξεργαστή στην Deluxe. Οι τιμές τους ανέρχονται στα $125.5 και $116 αντίστοιχα. Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024aa52ff712cf1.jpg" alt="Cinena Premium ">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024aa52ff6b433a.jpg" alt="Cinena Premium ">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024aa52ff6c41b1.jpg" alt="Cinena Premium ">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024aa52ff6d95af.jpg" alt="Cinena Premium ">

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13024aa52ff6f2ef1.jpg" alt="Cinena Deluxe">

Link to comment
Share on other sites

H Foxconn δεν έκλεισε/ θα έκλεινε;

Το Quantum Force Dept. έκλεισε. Το Digital Life Dept. αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του 2009, τουλάχιστον έτσι ακουγόταν πριν το καλοκαίρι. Ακόμα και Foxconn employees το έλεγαν. Οι Reinaissance εξαφανίστηκαν τελείως από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες (στην Ελλάδα παίζει να έχω την μοναδική :hehe:) - μόνο Αμερική, Κίνα μπορείς να τις βρεις...

Οι Reinaissance 2 είναι άφαντες σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ δεν πέρασαν ούτε 3 μήνες από την κυκλοφορία τους.

Κανείς δεν είπε ότι θα έκλεινε τελείως. Ακόμα και να μην κυκλοφορούσε δικές της μητρικές στην αγορά, θα κατασκεύαζε μοντέλα για τους Original Equipment Manufacturers.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια και σε σενα Jden!! :D

Πραγματικα πολυ ομορφα!! Εστω και αν δεν ειμια φιλος των m-ATX δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι φαινονται εξαιρετικα!

George οταν λες θα κατασκευαζε για τους OEM, ποιους εννοεις ΟΕΜ?? Αλλους κατασκευαστες μητρικων, η ετοιμων συστηματων??

Link to comment
Share on other sites

Ναι ισχύει.

Kαι η Asus άλλη ομάδα έχει για τις ROG και άλλη για τις Worksattion :)

Εγώ ξέρω ότι το Quantum Force έχει ήδη κλείσει, το Digital όχι...απλά θα δώσουν σημασία και πάλι στο OEM και όχι στο Brand :)

@Jden σιδερένιος m8 :T:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είπα βρε. Το ένα έκλεισε ήδη και το Digital Life θα κρατήσει μέχρι τέλος του 2009. Μετά που άλλαξαν τα BIOSes και έφυγαν τα Award έχασαν την δουλειά τους και πολλοί bios engineers. Γενικά ειναι σε αποσύνθεση η εταιρεία.

P.S. Αυτό το "Πασχάλη;" μου άρεσε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

George, τα παραλές λίγο.

Η εταιρία δεν είναι καν σε αποσύνθεση, ίσα ίσα που έιναι στα καλύτερα της αν εξαιρέσεις την κρίση.Πήγανε να ανοιχτούν με το Quantum Force,αλλά πέσανε στην κρίση και αυτό τους πήγε πολύ πίσω. Αποφασίσανε να το σταματήσουνε μέχρι να περάσει όλο αυτό και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης να σημειώσω πώς έχουν την μισή παραγωγή σε pcb για xbox,psp,ps2/3 και laptop της Sony. Και φτιάξανε εργοστάσιο στην Ρωσία μέσα στο οποίο θα φτιάχνουν PC για την HP και θα υπάρχει παραγωγή OEM μητρικών !

Έφυγε 1 Bios Engeneer, ο Sayya και ο Shamino και δεν θέλανε να συνεχίσουν την Quantum !

Όλοι οι manager τους ακόμα εκέι έιναι !

Απο την Asus απο την σειρά ROG φύγανε 4 απο τους 6 μηχανικούς.

Ενώ η MSI έχει μόνο 1 για όλα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now