WebHunter

To Universal GPU Block από την Innovatek

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Innovatek Universal GPU Block surface!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Αντιμετωπίζεται τον υπολογιστή σας με ιδιαίτερη προσοχή και θέλετε να τοv κρατήσετε λειτουργικό για αρκετό διάστημα δίχως να ανησυχείτε για προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από την καθημερινή του χρήση; Τότε ένα από τα κυριότερα μελήματα σας είναι η μείωση των θερμοκρασιών του. Με την αύξηση των επιδόσεων δυστυχώς αυξάνονται και οι θερμικές εκλύσεις, και εδώ έρχεται να δώσει λύση η Innovatek.

Ένα από τα ουσιαστικά συστήματα ψύξης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως είναι η υδρόψυξη, και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα νέο block για κάρτες γραφικών με την ονομασία “Universal”. Με βάση κατασκευασμένη εξʼολοκλήρου από χαλκό, διαστάσεις 60 x 75 x 25 mm (L x W x H) και βάρος που ξεπερνάει μόλις τα 250 γραμμάρια, είναι έτοιμο να κρατήσει χαμηλά τις θερμοκρασίες του πυρήνα της κάρτας γραφικών. Αν και προορίζεται για την mainstream κατηγορία καρτών, έχει αποστάσεις ανάμεσα στις οπές για τις βίδες 53.2 mm, και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε κάρτες nVidia με πυρήνα G92 (όπως η GeForce GTS 250), όσο και σε κάρτες ATi της σειράς 3000/4000 (όπως 4850/4870). Να επισημάνουμε πως διαθέτει σπείρωμα G1/4”, άρα είναι συμβατό με τα περισσότερα ρακορ που θα βρείτε στην αγορά.

Το Universal μπορεί να είναι αρκετά καλό για τον πυρήνα, ωστόσο αφήνει απροστάτευτες τις μνήμες και τα VRMʼs στις κάρτες γραφικών. Αυτή βέβαια η λεπτομέρεια αν και σημαντική, μπορεί να παραληφθεί μπροστά στην τιμή των 40? που αναμένεται να κοστίζει και σίγουρα την τελική απόφαση την αφήνουμε στη δική σας κρίση. Δείτε το!

[img_ALT=Innovatek Universal GPU Block Top]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa67fef6d4b8.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Innovatek Universal GPU Block Back]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa67fef79a92.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Innovatek Universal GPU Block on graphics card]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa67fef84eef.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Το Universal μπορεί να είναι αρκετά καλό για τον πυρήνα, ωστόσο αφήνει απροστάτευτες τις μνήμες και τα VRMʼs στις κάρτες γραφικών.

Δεν γίνεται...Λογικά θα έρχεται με τα αντίστοιχα και κατάλληλα ψυκτράκια για τις μνήμες.;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now