WebHunter

Η Intel παρουσιάζει τον Ν470, Pine - Trail Mobile!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel presents Atom N470 - Pine Trail]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Τα μικρά φορητά μηχανήματα, γνωστά και ως netbook, χαίρονται τεράστιας επιτυχίας ανά τον κόσμο και σίγουρα πολλοί από εμάς, έχουν σπεύσει ή πρόκειται να προμηθευτούν ένα τέτοιο άμεσα. Το 2009, εκτός και από την τεράστια συλλογή που παρουσίασε, έφερε στο φως την αναδιαρθρωμένη πλατφόρμα της Intel, Pine-trail Mobile, και όπως μερικοί από σας μπορεί να έχετε ήδη μαντέψει θα μας φέρει πιο δυνατούς επεξεργαστές για την καθημερινή συμβίωση on the track!

Τα σχέδια της Intel δηλώνουν την έλευση ενός καινούριου επεξεργαστή, της σειράς Atom, κατά τον πρώτο τρίμηνο του 2010. Πρόκειται για τον Atom N470 ο οποίος λειτουργεί στο μαγευτικό χρονισμό των 1.83 GHz, και θα αποτελεί το πρώτο πιο γρήγορο μονοπύρηνο με ενσωματωμένη IGP και υποστήριξη για hyper threading. Ο συγκεκριμένος θα έχει ένα αυξημένο TDP σε σχέση με τον γερασμένο προκάτοχο του Ν270 και θα ανέρχεται στα 6.5 Watt, ωστόσο δε πρέπει να ξεχνάμε πως συνυπολογίζονται τώρα και ο επεξεργαστής και η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πάνω σε ένα chip. Επιπλέον, μπορεί να συνεργαστεί με μνήμες DDR2 στα 667 MHz και συνεχίζει να διατίθεται υπό την μορφή συσκευασίας BGA με διαστάσεις 22x22 mm!

Για όσους δεν θέλουν να μεταβούν σε κάτι πιο γρήγορο, συνεχίζει να υπάρχει η λύση του N450 χρονισμένου στα 1.66 MHz και θα μπορείτε να τον εντοπίσετε και αυτόν το Q1 του 2010!

[img_ALT=Intel Atom Generation]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa731ebf21dc.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

από ότι πρόσεξα ο επεξεργαστής δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά από τον τωρινό solo core culv, άρα δεν πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι μεγάλη από τα υπάρχοντα solo core culv μοντέλα (βλέπε Acer Timeline)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now