Seaside

Νέα Value SSD σειρά από την INTEL (X25-V)

Recommended Posts

[news_img=Νέοι Value SSD - Intel]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/news_img] Σύμφωνα με φήμες η INTEL αποκάλυψε πως σχεδιάζει να βγάλει στην αγορά άλλη μια νέα σειρά Solid State Drive βασισμένη στα 34nm. Η νέα σειρά Χ25-V (Value) θα προορίζεται κυρίως για Νetbooks και Laptops με Atom ή Core ULV (Ultra Low Voltage) επεξεργαστές. H Intel υποσχέθηκε πως το κόστος θα είναι σχετικά χαμηλό καθώς η κατανάλωση μιας και παίζει σημαντικό ρόλο στην αρένα των φορητών υπολογιστών, ενώ παράλληλα οι επιδόσεις θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα. Οι νέοι X25-V αναμένεται να εμφανιστούν στην αγορά προς το τέλος του έτους με τον πρώτο απο αυτούς να έρχεται στην χωρητικότητα των 40GB. Πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους όπως και για τις τιμές τους δεν υπάρχουν διαθέσιμες προς το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ

Edited by Seaside
Link to comment
Share on other sites

Αν συνεχισει την επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη της η Ιντελ, δεν θα ηταν καθολου παραξενο να κυμαινεται στα 100-120 ευρω.

Εχει την μιση χωρητικοτητα απο τον Postville των 80GB και ειναι και value σειρα.

Link to comment
Share on other sites

Πανω που σκεφτομουν να χτυπησω τον 80αρι postville...τωρα θα περιμενω..αλλα 99 να τους βαλει λιγο δυσκολα μου φαινεται και εμενα..

Έτσι κι'αλλιώς θα περιμένεις γιατί postville τελειώσαν και αναμένονται :Q..

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω να αξιζει καποιος να περιμενει για τους V, αλλα τεσπα. Πιστευω πως θα ειναι ξεκαθαρα πιο κατω απο τους Μ, για να δικαιολογειται η διαφορα στη σειρα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now