junior-21-

Laptop για συγκεκριμένη αποστολή!

Recommended Posts

Παίδες, τα φώτα σας again!

Ψάχνω για φίλο ένα laptop το οποίο θέλει για συγκεκριμένα προγράμματα. Αυτά είναι : Photoshop, Quarkxpress, Indesighn, Corel, Dreamweaver, Premier. Ο λόγος που θέλει laptop είναι προφανώς για λόγους φορητότητας. Το budget είναι 1000 ευρώ, μάξιμουμ 1200 αν πρόκειται για κάποια εξαιρετική περίπτωση. Σας ακούω...!

Link to comment
Share on other sites

Χουμμμ....

Θες SSD οπως-και-δηποτε. Από εκεί και πέρα, σίγουρα ένας τετραπύρηνος θα βοηθούσε, αλλά είναι WAY too much σε λεφτά. Πας σε διπύρηνο, DDR3 μόνο για το bandwidth, καλούλα GPU (επαγγελματική δε νομίζω να χρειαστεί σε αυτά - μόνο η CX για το Premiere και HD Editing) και κυρίως, ΚΑΛΗ οθόνη.

Με λίγα λόγια - παίρνεις ένα Vaio με X-Black οθόνη διπλής λυχνίας και του κοτσάρεις πάνω έναν SSD. Ακούγεται ακριβό και το ξέρω, αλλά είναι το καλύτερο για μένα.

Αν δεν βρεις λόγω τιμής, δες αν έχει τπτ το Stock House του Πλαισίου. Είχα πετύχει κάτι FZ-11S (λίγο παλιά μεν αλλά με κορυφαία specs για όταν βγήκαν) με κανα 1000ρικο, θα τους έβαζες και τον SSD και θα ήσουν jet.

Εκτός αν θέλει 17άρι, οπότε los poulos, δεν ξέρω κανένα εκτός από το 1730 να έχει καλή οθόνη.

Πάντως με ΤΝ και ειδικά τα μούφικα των φορητών θα πρέπει κάθε 3 και λίγο να τσεκάρει με άλλες γωνίες τι έχει κάνει, ή απλά να το συνδέει με ένα monitor S-IPS/S-PVA να τελειώνουμε :P

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λέω να δεις αν ισχύει ακόμα η προσφορά για το amilo 3650 SD2. Αν είσαι τυχερός και σου κάτσει κάτι θα βρεις. Το έβλεπα πριν μερικές ημέρες MSystems αλλά τώρα δεν το βλέπω πια. Δες και Multirama ποτέ δεν ξέρεις

Αλλιώς υπάρχει μία κουτσουρεμένη έκδοση η SD6 που είναι στα 899? από e-makryakiagaphmenoi.gr

@JC συμφωνώ με την οθόνη αλλά για όποιον θέλει φορητότητα δεν νομίζω να "ψάχνεται" τόσο πολύ ή να το πω κι αλλιώς "ψάχνεται" λάθος κατά τη γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now