WebHunter

Νέα UltraThin laptops από την Hewlett Packard

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HP introduces new ultra-thin laptops]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528933d49a.jpg[/NEWS_IMG]Με την ανακοίνωση της νέα πλατφόρμας Culv από την Intel όλο και πιο πολλοί κατασκευαστές προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον κόσμο με τα πολύ λεπτά και κομψά δημιουργήματα τους. Φυσικά ανάμεσα στους κορυφαίους δε θα μπορούσε να λείπει το όνομα της HP, η οποία είναι έτοιμη να εφοδιάσει την αγορά με δυο καινούριες δημιουργίες που δεν ξεπερνάνε τη μια ίντσα σε πάχος με κλειστή την οθόνη, το ProBook 5310m και το Pavilion dm3. Τα δυο μηχανήματα στοχεύουν στους επαγγελματίες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και απαιτούνται να είναι ελαφριά, μικρά και φυσικά να έχουν επαρκή αυτονομία.

Το ProBook 5310m υποστηρίζεται πως αποτελεί το πιο λεπτό full-performance φορητό υπολογιστή στον κόσμο βασισμένο στον επεξεργαστή Celeron SU2300 χρονισμένο στα 1.2 GHz ή στον Core 2 Duo SP9300 στα 2.26 GHz. Διαθέτει οθόνη 13.3 ιντσών, υποστήριξη για μνήμες DDR3 μέχρι και 4 GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών GMA 4500MHD και μια ποικιλία από μηχανικούς σκληρούς δίσκους των 160/250/320 GB ή Solid State Drives των 80/128 GB. Επιπλέον, θα διαθέτει μπαταρία 4 ή 6 cell για την επαρκή αυτονομία του. Είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην Ασία προς $699 με Linux ή Windows Vista, ενώ πρόκειται να έρθει στον υπόλοιπο κόσμο στις 22 Οκτωβρίου παρέα με τα windows 7.

To HP Pavilion dm3 διαθέτει και αυτό οθόνη 13.3 ιντσών, ενώ έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή AMD Neo ή Intel. Υποστηρίζει μέχρι και 4 GB μνήμης Ram, και θα διαθέτει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ATi/nVidia πέρα της ενσωματωμένης, σκληρό δίσκο μέχρι 500 GB, card reader 5 σε 1 και μπαταριά 6 cell. Θα διατεθεί στην αγορά την ίδια μέρα με το ProBook 5310m και θα έχει προεγκατεστημένα τα windows 7. Η τιμή του dm3 με επεξεργαστή AMD θα ξεκινάει από τα $549, στην περίπτωση της σύνθεσης με Intel θα χρειαστείτε να καταβάλλετε $649. Για να μην περιμένετε μέχρι τότε, μπορείτε να τα απολαύσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν …

[img_ALT=HP ProBook 5310m]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aaf660ed5767.jpg[/img_ALT]HP ProBook 5310m

[img_ALT=HP Pavilion dm3]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aaf660ec7cd2.jpg[/img_ALT]HP Pavilion dm3

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Ε οπως ολα τα Apple :( Αλλα ηταν και ειναι μπροστα, κατ΄ εμε τα αξιζει! Ειναι οπως λεγαμε για τα πληκτρολογια, αν εισαι μπροσταρης, ε το χτυπας λιγο το πραγμα. Λογικα με αυτα τα νεα, θα πεσει η τιμη του καποτε.

Link to comment
Share on other sites

γιατι μπορει μερικοι να ενδιαφερονται για το περιτυλιγμα περισσοτερο απο το περιεχομενο.

ειναι κ θεμα αισθητικης πως να το κανουμε..

δεν νομιζω να benchαρει καποιος με το air!!

Οταν αγοραζεις αμαξι δεν κοιτας και το αν σαρεσει?

Ρουχα?

Link to comment
Share on other sites

Ρούχα ναι, αμάξι όχι απαραίτητα. Προσωπικά 75% εσωτερικό, ιπποδύναμη, επιδόσεις κτλ και τα υπόλοιπα εμφάνιση.

Για hardware, don't care! Πρέπει να κάνει και παραπάνω από όσα είναι σχεδιασμένο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now