Recommended Posts

Παντως δεν καταλαβα αν η μονη καμερα του παιχνιδιου θα ειναι αυτη του οδηγου

Εάν θυμάμαι καλά, έχει τρεις κάμερες, αλλά υποτίθεται ότι την καλύτερη αίσθηση στο παιχνίδι δίνει αυτή του cockpit.

Δεν έχω προλάβει ακόμη να το ψάξω το παιχνίδι, αλλά απ' ό,τι έχω δει ως τώρα, είμαι ενθουσιασμένος από τα γραφικά και την αυθεντική αίσθηση που δίνει.

Link to comment
Share on other sites

Λιγο που ασχοληθηκα μου φαινεται οτι το παιχνιδι σπερνει!! Μου θυμισε Project Gotham (λογω καποιου τυπου αγωνα) και αρκετα Forza! Γενικα ειναι ενα υβριδιο μεταξυ αυτων των δυο και του Gran Tourismo αλλα με αρκετα "χαλαρο" handling για κατι που λεγεται Race sim.. Εχει και το κλασσικο pimp των τελευταιων NFS οποτε ολα super! Πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις!!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ για το Forza Motorsport 2 ότι είναι το πλέον καλό race sim, όπως είπε και ο ΤΟΝΥ και αναμένω το FM3, 22 Οκτωβρίου !!! το έχω στο ΧΒΟΧ 3 και 60 (τρείς και 'ξήντα) και είναι πολύ καλό...αλλά μπορώ να πω πωε έχει γίνει αξιόλογη προσπάθεια στο Shift.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το παιχνιδι ειναι τρελο κολημα, ειχαν να παιξω ετσι game γενικοτερα πολυ καιρο!! Μεχρι και τιμονιερα με ψηνει να παρω :hehe::hehe: Ειδικα το drift δεν παλευεται πατωντας κουμπια γιατι πας συνεχεια τερμα γκαζι.. H Momo βλεπω εχει πεσει στα 50?!! Καλη εεεεεεε????

Link to comment
Share on other sites

Τελικα η πιο fail αγορα μου ever ηταν η MOMO τιμονιερα. Τι την ηθελα στα γεραματα?? :hehe::hehe: Το παιχνιδι εγινε πολυ πιο δυσκολο και ειδικα για το drift που την ηθελα με βοηθησε ελαχιστα.. Οποτε ξηλωμα και στο κουτι της παλι!

Αυτο που θα εκανε δουλεια ειναι ενα gamepad αλλα με αισθητηρα πιεσης στα κουμπια, ετσι ωστε να πατας χαλαρα και να μην δινει τερμα γκαζι.. Δυστυχως το Rumblepad II που εχω δν ειναι ετσι. Εχετε κανενα υποψιν??

Link to comment
Share on other sites

αντιμετωπιζω το εξης "bug"..

σε καθε νεο αγωνα το αυτοκινητο "σερνεται" δηλαδη δν παει τοσο γρηγορα οσο μπορει, και μολις κανω restart race ολα φτιαχνουν και βγαινω σχετικα ανετα πρωτος!

εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now