WebHunter

Acer Ferrari One gets external graphics

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer introduces DynaVivid dock for Acer One Ferrari]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a34425f74ae6.jpg[/NEWS_IMG]Θα έχετε ακουστά για το Ferrari One της Acer, το μικρό netbook που τριγυρνάει στην αγορά με τα χρώματα των καλύτερων ιταλικών αυτοκινήτων; Στο άρθρο που σας το παρουσιάσαμε για πρώτη φορά, δεν αναφέραμε μια κρυφή του δυνατότητα, μιας και μέχρι τότε οι πληροφορίες μας ήταν μη επιβεβαιωμένες. Το κόκκινο “μικρό” διαθέτει μια θύρα για σύνδεση XGP (eXtreme Graphics Platform) που θα το κάνει ακόμα πιο περιζήτητο και φυσικά θα δώσει ένα γερό boost στις επιδόσεις του, τουλάχιστον σε αυτές που αφορούν το κομμάτι των γραφικών.

To Acer One Ferrari έρχεται ήδη εξοπλισμένο με AMD επεξεργαστή και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της ATi, την Radeon HD 3200. To DynaVivid dock, όπως το αποκαλεί η Acer, είναι ένα πρόσθετο εξάρτημα το οποίο βελτιώνει τα γραφικά, με τη βοήθεια μιας ATi Mobility Radeon HD 4670. Με διαστάσεις μόλις 193.5 x 193.5 x 32.8mm και βάρος περί τα 650 γραμμάρια μπορεί να ανεβάσει την ανάλυση μέχρι και τα 2048x1536 μέσα από συνδέσεις HDMI και VGA. Διαθέτει εξωτερική τροφοδοσία, οπότε και να είχατε κάποια οθόνη που λειτουργεί με μπαταρίες, δε θα μπορέσετε να εργαστείτε σε εξωτερικό χώρο, επιπλέον λειτουργεί και ως USB HUB επεκτείνοντας τις διαθέσιμες θύρες κατά έξι.

To DynaVivid dock επεκτείνει τις δυνατότητες του χρήστη, δίνοντας του την ευκαιρία να απολαύσει περισσότερα και καλύτερα γραφικά, να απολαύσει κάποια από τα αγαπημένα του παιχνίδια, φυσικά με περιορισμούς λόγω του ανίσχυρου επεξεργαστή και φυσικά να δοκιμάσει το rendering στις ταινίες του με τη χρήση της GPU. Το εν λόγω add-on πρόκειται να βρει το δρόμο του στην αγορά στα μέσα του Νοεμβρίου στην Αμερική στην τιμή των $199.

Πιστεύετε ότι θα ενθουσιάσει το κοινό για το οποίο προορίζεται ή θα μείνει στο ράφι λόγω των αδυναμιών της συγκεκριμένης κατηγορίας μηχανημάτων;

[img_ALT=Acer Ferrari One DynaVivid dock]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ac24c149e131.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now