sr10rs

επιλογη τροφοδοτικου για CF και OC!

Recommended Posts

παιδες τα φωτα σας λιγο, λοιπον εχω το συστημα της υπογραφης μου θελω ενα τροφοδοτικο για χρηση OC μεσης κατηγοριας οχι αζωτα και τετεια στο συστημα θα μπουν μελοντικα 2 καρτουλες ATI 5870 ισως και καμια 2ρινη. θελω αξιοπιστια και αποδωση! εχω ψαξει και εχω ακουσει 1000 διαφωρετικες αποψεις πανω στο θεμα και με επιασε το κεφαλι μου!:stars: ειπα λοιπον να ποσταρω μπας και βγαλω ακρη! μεχρι 250 ευρω τα διαθετω μεχρι εκει! λοιπον αρχειζω τι λετε γι αυτο E-SHOP.GR: SILVERSTONE SST-OP1200 1200W με καλυβει σε αυτα που θελω?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν παίρνεις ένα δεύτερο 750αρι και να τα βάλεις μαζί? άφου έχεις καλό τροφοδοτικό από οτι βλέπω στην υπογραφή σου.

Link to comment
Share on other sites

CoolerMaster Ucp Series PSU (1100W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτό. Τώρα αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα αν κάνει ή όχι ας το πει. Το έχω εγώ στο main rig της υπογραφής μου και τα καταφέρνει άνετα και με o/c στα 4.3 και τις κάρτες χρονισμένες. Πολύ καλή λύση πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

το τροφοδοτικο που εχω τωρα θα μετακωμισει σε αλλο συστημα θα παει να κανει παρεα στην ABIT IX38QGT και λεω ενα και <<καλο!>> δεν ξερω πραγματικα εχω μπερδευτει απο τις πολλες αποψεις που εχω δει τι ειναι καλυτερο μια γραμη 12 και 200 αμπερ:D η 40 γραμες 12 απο 20 αμπερ η μια! επισης αν ειναι καλυτερα με αποσπομενα η οχι καλωδια αν και εδω τα πραγματα ειναι ποιο ξεκαθαρα με τη ζυγαρια να γερνει προς τα μη αποσπομενα! τωρα γι αυτο E-SHOP.GR: SILVERSTONE SST-OP1200 1200W ειναι το ιδιο με αυτο Silverstone Olympia SST-OP1200 PSU 1200W - Τροφοδοτικά - plaisio.gr πιστευω ετσι δεν ειναι ? αν και το τροφοδοτικο ειναι ενα παρα πολυ συμαντικο κοματι του υπολ/στη δεν εχω και πολυ διατριβη με το αντικειμενο οποτε help!:help::help::help:

Link to comment
Share on other sites

Από τα καλύτερα και περισσότερο βραβευμένα:)

Corsair CMPSU-1000HXEU PSU (1000W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Το έχω δει να το δίνουν σε διαγωνισμούς ocing μαζί με το υπόλοιπο hardaware;)

Enermax Revolution 85 ERV1250AWT PSU (1250W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

10? παραπάνω έχουν και τα 2 αλλά αξίζουν:)

Link to comment
Share on other sites

καλα μου ακουγωνται αυτα και το CoolerMaster Ucp Series PSU (1100W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr αλλα μια ερωτηση: 20Α και 30Α στις 12 αρες δεν ειναι λιγα? και τελικα ποια ειναι η διαφωρα τους απο τη μονη 12αρα!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσεις και εσύ:)

Όσα πιο πολλά Amper βγάζει μια γραμμή τόσο το καλύτερο:Q..

Επίσης για τις 12αρες άλλα τροφοδοτικά έχουν μια και από εκεί βγαίνουν όλα τα καλώδια και άλλα έχουν 4-5. Το σύνολο της 12αρας όσο μεγαλύτερο τόσο το

καλύτερο:)

Δες και το συννημένο να καταλάβεις:$..

12v.JPG

12v.JPG

12v.JPG

12v.JPG.7fa80b22da7342833b28be92e4552fb3

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη ειναι καλυτερα να εχει 3-4-5 ας πουμε 12 αρες και με πολλα A η καθε μια σωστα? να μην ειναι ολα τα καλωδια σε μια γραμμη,για λογους υπερφορτωσης της ιδιας της γραμης!

Link to comment
Share on other sites

κουραστικα να ψαχνω και αποφασησα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Olympia-1200W-SST-OP1200.htm καλο κακο τωρα τελειωσε το παραγγειλα! αντε καλορυζικο ρε!:D παλικαρια ευχαριστω!

σημερα το περασα παιδια και ειναι τζαμι δεν ακουγεται καθολου μάζεψα και τα περιτα καλώδια και οπως λέει και η διαφήμιση ολα σε ταξη!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now