WebHunter

ION LE: DirectX 10 CAN be unlocked

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ION LE: DirectX 10 CAN be unlocked]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed608353.jpg[/NEWS_IMG]Μια φορά και έναν καιρό η nVidia υποσχέθηκε να διαθέσει στην αγορά ένα πιο φθηνό ION εξοπλισμό, ώστε να το απολαύσουν όλοι. Βέβαια, αυτό είχε έναν περιορισμό, τόσο από την nVidia, όσο και από τη Microsoft. Δεν είχε DirectX 10 συμβατά γραφικά, με αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να έχουν μειωμένες επιδόσεις σε παιχνίδια, αλλά να μπορούν να απολαμβάνουν ταινίες High Definition 1080p, για τις οποίες προοριζόταν το μηχάνημα αυτό. Φαίνεται πως οι περιορισμοί που δημιουργήθηκαν δεν ήταν αρκετοί και τα γραφικά απελευθερώθηκαν.

Σύμφωνα με το χρήστη runawayprisoner, από το δικτυακό τόπο myhpmini.com, το ION LE διαθέτει την ίδια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με το full version ΙΟΝ, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να ενεργοποιηθούν τα DirectX 10 γραφικά, δίνοντας ένα σημαντικό boost σε αρκετά παιχνίδια, και φυσικά στο ίδιο το περιβάλλον του λειτουργικού, που στην περίπτωση μας είναι τα Windows 7. Ο ίδιος κοιτάζοντας τις διαφορές που έχουν οι drivers των δυο μηχανημάτων, κατέληξε στο συμπέρασμα πως ενσωματώνοντας επιπλέον πληροφορίες στο INF αρχείο του ION LE driver είναι δυνατή η απελευθέρωση των γραφικών. Και έτσι έγινε!

Σε δοκιμές που έκανε ο ίδιος, κατάφερε και έτρεχε παιχνίδια σε DirectX 10 mode και φυσικά είχε και κάποιο επιπλέον πλεονέκτημα σε τίτλους με DX9. Το score των windows 7 στο δοκιμαστικό panel ανέβηκε από τα 3.9 μέχρι και τα 5.4 Όλα αυτά με τους οδηγούς 186.44 που κατέβασε από το site της Hewlett Packard. Ιδού και τα πειστήρια . . .

[img_ALT=DirectX10 enabled on ION LE]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aef4cf7bb7b6.png[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now