Notis_Extreme_GR

Απορια για υδροψυξη......

Recommended Posts

Τι πιστευετε για το THERMALTAKE PW880I ???? Ειναι καλο??? αξιζει να το αγορασει ενας ΠΟΛΥ πρωταρης στην υδροψυξη σαν και εμενα????Γιατι σκεφτομαι να βαλω μια οικονομικη υδροψυξη τωρα τα χριστουγεννα και αυτο μου γυαλισε στο ματι :P.. Δεν θελω ομως να ξηλωσω και πολυ την τσεπη μου για να φτιαξω ενα συστημα κομματι κομματι

Διαβασα και κατι reviews και νομιζω πως ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του...(140 Ευρω στο E-shop)αν και το cpu block με ανησυχει λιγο εξ αιτιας αυτου που διαβασα εδω:

(ειναι στην δευτερη σελιδα)

Thermaltake ProWater 880i Review - Overclockers Club

ομως μπορω να αγορασω αλλο δεν μπορω?

Anyway.......καλη επιλογη ή οχι? Αν δεν σας αρεσει,τι μου προτεινετε για να μπω κι εγω στον κοσμο της υδροψυξης?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

Αντικειμενικα, οχι, δεν ειναι καλο. Μετριο θα το χαρακτηριζα, ορισμενοι χρηστες θα ελεγαν οτι ειναι πολυ ικανοποιητικο, η πλειοψηφια ομως θα σου ελεγε να φτιαξεις δικια σου υδροψυξη με μεταχειρισμενα ή καινουρια κομματια.

Το θεμα ειναι - τι ψαχνεις?

1) Επιδοσεις?

2) Ησυχια?

3) Ομορφια?

Για τα 2 τελευταια, κατι κανει το ΤΤ. Για το 1ο ομως και μια high-end ψυκτρα ειναι μια χαρα σε επιδοσεις, σε σχεση με το ΤΤ.

Αν θες σουπερ επιδοσεις, αληθινης υδροψυξης, custom all the way απο μενα :)

Link to comment
Share on other sites

Eγώ πιστεύω πως θα απογοητευτείς. Καλύτερα να πάρεις μια πολύ καλή aftermarket ψύκτρα, ή να ξεκινήσεις να στήνεις μια καλή υδρόψυξη κομμάτι-κομμάτι. Πάρε τώρα αντλία και ψυγείο και αργότερα προσθέτεις.

Link to comment
Share on other sites

@JC_Denton εγω ψαχνω για επιδοσεις... το κιτ αυτο φαινονταν καλο στο απειρο μου ματι αλλα τωρα που απαντησατε καταλαβα πως για επιδοσεις πρεπει να το φτιαξω μονος μου... θα το ψαξω για custom........απο που προτεινετε να αγορασω τα κομματια? απο εξωτερικο? εχουμε τιποτα εντω στο ελλαντα?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο, πες μας $$$ που διαθετεις - γενικα τα παντα μπορεις να τα βρεις για να ξεκινησεις στο Multirama Extreme (Πειραια), εχουν πολυ υλικο :T:

edit: Δε σε προλαβα :D

300? ειναι ΥΠΕΡ-αρκετα για κορυφαια υδροψυξη (ειδικα εαν ειναι μονο για CPU), μπορεις να πας και στα ορια και για μονο-μπλοκ σε GPU :D

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω....χριστουγεννα ερχονται,θα πεταχτω καμια βολτα στο Multirama Extreme να δω τι παιζει.....καμια διευθυνση μου λετε?γιατι ψαχνω στο google και δν βρισκω ουτε διευθυνση ουτε ιστοσελιδα (αν εχει)

Link to comment
Share on other sites

Το κουτι που εχω τωρα θα το δωσω σε εναν φιλο,και σκεφτομαι να παρω το κουτι της corsair,το Obsidian 800D και να φτιαξω το "τερατακι" μου με την υδροψυξη εκει μεσα......Πιστευετε οτι ειναι καλο κουτι για να του βαλω ολα αυτα τα πραγματα?εννοω ειναι ευρυχωρο,εχει και τον ειδικο χωρο στο πανω μερος για να μπει radiator και εχει αρκετα καλο airflow.....το μονο που του λειπει ειναι ενας ανεμιστηρας στο μπροστινο μερος αλλα αυτο φτιαχνεται.....

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στη θέση σου θα κράταγα το κουτί που έχεις (Cosmos S). Παίρνει 3πλό χοντρό ψυγείο πάνω και μονό πίσω. Τι άλλο χρειάζεσαι. Και με τα λεφτά που θα γλίτωνα απο την αγορά του κουτιού θα έβαζα και ένα waterblock στην κάρτα γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

To Corsair ειναι εκπληκτικο κουτι κατ' εμε, αλλα και το Cosmos S ειναι εξαιρετικο, ενω για υδροψυξη σχεδον τελειο (LEGO το λεγαμε, γιατι εχει θεσεις σχεδον για τα παντα και πανευκολα).

Για εμενα, κανε τα πρωτα βηματα εκει :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now