alexkhr

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexkhr

  1. Δεν νομίζω να πέσει πολύ η τιμή του. Δες τα προηγούμενα cosmos. Δεν είχαν αλλάξει τιμή.
  2. Όταν το είχα πρωτοδεί δεν είχα εντυπωσιαστεί. Μόλις είδα το video απλά τρελλάθηκα. Είναι τέλειο. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν οι νερουλάδες με δαύτο. jizz my pants!!!!!
  3. Η Η100 αξίζει πολύ γι'αυτούς που πάρουν SB-E επεξεργαστές καθώς μπορεί οι παραδοσιακές γομαροψυχτρες να βρίσκουν στις ram.
  4. Ο Ανθρωπος δίνει 1600 ευρώ για pc. Αν δώσει 1000 για την 30αρα τι θα μείνει για το υπόλοιπο? Οι 30αρες οθόνες είναι για badget πολύ μεγαλύτερα.
  5. Με τα χρήματα που διαθέτει τι οθόνη δηλαδή του προτείνεις να πάρει?
  6. Όταν λές ψηλά? Απο ποιά συχνότητα και πάνω?
  7. Βλέπω πως τις τρέχει με 2Τ. Απο την εποχή των athlon64 X2 μέχρι και σήμερα θυμάμαι ότι το 1Τ ήταν το επιθυμητό. Με το Χ79 χρειάζεται 2Τ ή για να επιτύχει αυτές τις ταχύτητες είναι αναγκαίο το 2Τ?
  8. Ποιά 120? Ακούγεται ότι θα έχουν 450 ευρώ οι μητρικές με Χ97 και εσύ λές 120? Άντε να έχει κανα 80αρι ευρω κάτω απο τις υπόλοιπες. Πιο πιθανό είναι να έχει παρόμοια τιμή. Θυμάστε πόσο είχαν όλες οι motherboard όταν βγήκε το Χ58? Όλες πάνω απο 300 ευρώ. Αντίστοιχα θα έιναι και τώρα με το Χ97.
  9. Θα αλλάξουμε την φορά τοποθλετησης κατα 90 μοίρες και θα είμαστε εντάξει. Αντί να βγάζει αέρα απο την πίσω πλευρά του κουτιού θα βγάζει απο την οροφή!
  10. @mortisboy Αν και λίγο άσχετο με το θέμα, το γραφείο απο που είναι αγορασμένο?
  11. Απορώ πως ακόμα δεν έχει αναφερθεί αυτό: [media]http://images.bit-tech.net/content_images/2009/12/the-hardware-hall-of-fame/hof7.jpg[/media] silverstone tj07
  12. Μη κοιτάς τι γράφει το marketing. Δες τα reviews!
  13. Απο τη στιγμή που έχεις κάρτα να κάνεις τη δουλειά σου μην αγχώνεσαι. Κάνε υπομονή και θα σου στείλουν άλλη. Στην τελική πρέπει να ελέγξουν οτι δεν έκανες καμια χοντράδα με την κάρτα. Δεν είστε φιλαράκια για να πιστεύουν το λογο το δικό σου και του καθενός.
  14. Αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα. Πάντως το e-shop γράφει τι ισχύει για DOA. Οι υπόλοιποι δεν αναφέρουν τπτ.