deadwar

Προβλημα με ssd

Recommended Posts

Καλησπερα σας και καλη χρονια σε ολους μας! Θα μπω κατευθειαν στο θεμα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται! Λοιπον εχω την μητρικη της Asrock model M3A785GXH/128M και προσφατα αγορασα εναν ssd ocz solid series 30gb και αυτο γιατι εκει θελω να βαλω μονο το λειτουργικο windows 7 64bit (λογο μνημης 8gb). Το θεμα ειναι οτι ετρεξα το as ssd benchmark και στο seq sto read παει μετα βιας στα 80mb και στο write με 38 mb το πολυ!!! ενω στα χαρακτηριστικα γραφει οτι διαβαζει μεχρι και 155 mb και γραφει μεχρι 90 mb! ακομα και στα 7 στην αξιολογηση παιρνει 5.9 οσο δλδ και ο αλλος σκληρος που ειχα πριν της wd 640 gb! Τι συμβαινει? Μπορει καποιος να με βοηθησει! Να σημειωσω οτι περιμενω αλλον εναν ιδιο για να τους κανω raid 0! Μηπως θελει κανενα καλωδιο; Γιατι καπου το διαβασα και αυτο σημερα αλλα να ειναι αυτος ο λογος; Εχω επισης και τον Western Digital VelociRaptor 150GB HDD που με το as ssd benchmark read kai write εχει πανω απο 100 mb και εχω και σε αυτον το ιδιο καλωδιο για συνδεση με την μητρικη που εχω και στον ssd!

Ξερω οτι σας κουρασα αλλα τι μπορει να φταιει?exclamation.png

Διαβαζω εδω μεσα οτι expert σε αυτους τους τομεις ειναι ο billpeppas! Αν μπορει να με βοηθησει και εμενα θα ηταν τελειος!

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά αυτοί οι SSD ήτανε απο τους πρώτους της OCZ και ήτανε μούφες... λόγω μάπας controller που έχουνε...με αποτελέσμα να σέρνονται και τα αποτελέσματα στην πράξη να είναι εντελώς διαφορετικά απο αυτά που διαφημίζουν...

ΜΗΝ πάρεις και δεύτερο δίσκο τέτοιο για RAID0... δώσε και αυτόν που έχεις και πάρε έναν intel postville καλύτερα...

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασες να του περασεις το τελευταιο firmware? εχεις επιλεξει να ειναι AHCI και οχι SATA IDΕ το interface των δισκων στο ΒΙΟS? εχεις κανει alligment το partition? Τελος θα σημφωνησω με τον προλαλλησαντα οτι οι συγκεκριμενοι δισκοι αλλα και οσοι εχουν τον ιδιο controller με αυτον ειναι απο τους πιο αργους SSD που υπαρχουν. Οι αρχικες ερωτησεις αφορουν ολους τους SSD δισκους και θα πρεπει να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες ωστε να αποδωσουν τα αναμενομενα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now