George_o/c

PhotoFast G-Monster2 SFV1: Η επιστροφή της PhotoFast στους SSDs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PhotoFast G-Monster2 SFV1: Η επιστροφή της PhotoFast στους SSDs]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Μετά από δύο μήνες ατονίας, η PhotoFast επιστρέφει στην αγορά Solid-State Drives για ακόμα μια φορά. Σήμερα λοιπόν, ανακοίνωσε τον νεότερό της SSD που ακούει στο όνομα G-Monster2 SFV1. Ο συγκεκριμένος 2.5" SSD έρχεται σε χωρητικότητες 50, 100, 200 και 400GB, με τα εξής χαρακτηριστικά: MLC (Multi-Level Cell) NAND Memory, SATA 3.0 Gbps (SATA II) interface και MTBF (Mean Time Before Failure) που ξεπερνά τις 1.000.000 ώρες. Αναφορικά με τις ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων για ανάγνωση και εγγραφή, ανέρχονται στα 260ΜΒ/s και 160MB/s αντίστοιχα, ενώ σε 4K random writes έφτασαν τα 75MB/s.

Η PhotoFast δεν αναφέρει πουθενά με ποιο controller εξόπλισε τον G-Monster2 SVF1, όμως λαμβάνοντας υπόψη την απουσία on-board cache και τα γράμματα "SF" στο όνομα του SSD, υποθέτουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν SandForce-based SSD. Η απροβλημάτιστη λειτουργία του προϊόντος εξασφαλίζεται από την PhotoFast με εγγύηση ενός χρόνου. Η άφιξή του στα ράφια των καταστημάτων αναμένεται κάπου μες στον Φεβρουάριο.

[img_ALT=PhotoFast G-Monster2 SFV1: Η επιστροφή της PhotoFast στους SSDs]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5a0ccdca559.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

την εταιρεία δεν την έχω ξανακούσει. είναι γενικώς έμπιστη εταιρεία ή είναι καμιά φούσκα?

Κάνε ένα search με την λέξη photofast, θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα νέα που είχαν γραφθεί στο παρελθόν.

Link to comment
Share on other sites

George_o/c ξέρω πως να κάνω search απλά δεν είχα χρόνο και απλά ρώτησα δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά απλά δεν την έχω ξανακούσει γενικώς. δεν ήξερα ότι είναι στο συγκεκριμένο κομμάτι hardware.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now