Cuore_Sportivo

Πυκνννοί καπννννοί...

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!:)

Έστησα τελικά το κατεβαστήρι, και με το που ανοίγω τον υπολογιστή, βλέπω να βγαίνουν καπνοί από ένα την θύρα AGP. Αμέσως η μητρική άρχισε να κάνει ένα παρατεταμμένο beep και στα καπάκια κλείνω τον υπολογιστή. Μετά από λίγο τα βγάζω όλα από το ρεύμα και αποσυνδέω την κάρτα γραφικών. Η μητρική δεν μυρίζει πουθενά καμμένο, ενώ η κάρτα γραφικών μυρίζει ελάχιστα χωρίς όμως να έχει μαυρίσει πουθενά...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι έαν πρώτον μπορεί να φταίει ότι τα έχω πετάξει όλα χύμα πάνω στο γραφείο, και εάν παίζει να πάρει φωτιά σε περίπτωση που προσπαθήσω να το ξαναανοίξω..(αν είναι να ασφαλίσουμε το σπίτι πιο πριν για φώτιά:gizmo:)

Link to comment
Share on other sites

Nice car you have..:D

Μήπως είναι το τροφοδοτικό ρε σύ?

Έχω πάθει παρόμοιο συμβάν και απλά κάτω απο την μητρική υπήρχε ένας συνδετήρας που ένωνε 2 επαφές...

Τώρα παίζουν όλα οκ ή δεν πάιζει τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

Thnx!:D

Το τροφοδοτικό είναι ένα no name των 300W το οποίο όμως εδώ και 5 χρόνια δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα... Μάλιστα "σήκωνε" επί ένα χρόνο μια Χ700 και μετά για έναν ακόμη χρόνο μία 6600GT.

Τώρα ανοίγει η μητρική, κάνει ένα παρατεταμένο beep και μετά 2-3 ακόμα beep (δεν έχω όμως ένα βιβλιαράκι που επεξηγούσε το κάθε beep). Ωστόσο, όταν ανοίγει δουλεύει κανονικά ο ανεμιστήρας της CPU, δεν στροφάρει όμως αυτός της κάρτας γραφικών... Να φανταστώ ότι η πολυαγαπημένη GeForce4 μας άφησε χρόνους;:P

Link to comment
Share on other sites

Με λίγο ψάξιμο στο γούγλη, βρήκα πως το συγκεκριμένο beep code σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη μνήνη... Όμως σε οποιδήποτε channel και να το δοκιμάσω συνεχίζει να κάνει τον ίδιο ήχο... Δοκίμασα και μία ακόμα μνήμη, χωρίς αποτέλεσμα όμως.. Βγάζοντας κάθε μνήμη από τη μητρική, ακούγεται ένα συνεχόμενο beep-beep-beep (:P).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now