Cuore_Sportivo

Members
  • Posts

    367
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cuore_Sportivo

  1. Μακάρι να οφείλεται σε αυτό... Δεν μου το είχε ξαναπαρουσίασει τόσα χρόνια και είχα ψιλοανησυχήσει. Thanks και πάλι για το χρόνο σου!
  2. Όντως το HD Sentinel διαβάζει κανονικά το status του κάθε δίσκου που ανήκει στο array. Απ'ότι βλέπω, όπως όλοι οι δίσκοι, έτσι κι αυτός που προκάλεσε το πρόβλημα, έχουν 100% health ενώ στο S.M.A.R.T. δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα... Όποτε να φανταστώ αποκλείουμε τυχόν πρόβλημα στο δίσκο; @caution ίσα ίσα ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  3. Όχι δυστυχώς. Βλέπει μόνο ένα δίσκο των 2TB.
  4. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Εδώ και αρκετά χρονάκια, έχω στο σύστημά μου τέσσερις 500άρηδες RE3 σε software (του Intel chipset) RAID0 για storage. Σήμερα, κι ενώ κατέβαζα κάποια αρχεία μέσω του μtorrent, παρατήρησα ότι ξαφνικά μου πέταξε μήνυμα σφάλματος το μtorrent, και σταμάτησε να κατεβάζει, ενώ παράλληλα το IRST μου εμφάνισε και αυτό μήνυμα ότι ένας συγκεκριμένος δίσκος της συστοιχίας RAID είχε εμφανίσει πρόβλημα και δεν βρισκόταν σε Normal κατάσταση. Παρόλα αυτά, όλα τα αρχεία ήταν προσβάσιμα και αναγνωριζόταν κανονικά από τα Windows. Μάλιστα, επιλέγοντας τον "ελαττωματικό" δίσκο μέσω του IRST, και κλικάροντας το back to Normal, όλα έστρωσαν και πλέον δεν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα. Αν και όλα τα δεδομένα είναι backed up, θέλω να γνωρίζω αν το όλο θέμα δημιουργήθηκε λόγω προβλήματος του δίσκου, που ίσως επιδεινωθεί και οδηγήσει σε ολική απώλεια δεδομένων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω μεμονωμένα τα health status των δίσκων (ή έστω του συγκεκριμένου) της συστοιχίας, χωρίς όμως να σπάσω το RAID; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο διαγνωστικό για scan-άρισμα RAID arrays;
  5. Τρία φλασάκια (δύο R3.0) και ένα σετάκι μνημών. Kingston DT R3.0 16GB Kingston DTSE9 8GB Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz
  6. Παρέλαβα κι εγώ χθες! Για ακόμη μία φορά ευχαριστώ! Εδώ ετοιμάζεται να αντικαταστήσει μία H61 μητρική...
  7. Χρόνια πολλά και από εμένα σε όσους γιορτάζουν σήμερα!
  8. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εμένα για τη δωράκλα! Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους, κερδισμένους και μη! Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!
  9. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Άμα ενδιαφέρεται κανένας, έχω δύο invites στο Steam για DOTA2... Αν το ψήνει ας ενημερώσει.
  10. Εγώ έβαλα κάτι που σίγουρα δεν θα έχει κανένας εδώ μέσα... Μνήμες!
  11. Αν είσαι διατεθειμένος να περάσεις unofficial ROM, τότε ναι είναι δυνατόν. Στο xda απ'ότι βλέπω υπάρχουν κάποιες ROM για το κινητό σου. Απλώς ψάξ'το πρώτα για τυχόν bugs ή άλλα θεματάκια που ίσως έχουν.
  12. Χεχεχεχε... Εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα πως ήρθε το .373 (8ο loop).
  13. Μιλάμε για δωράκλες! Συγχαρητήρια ρε παιδιά! Καλές γιορτές σε όλους, κι ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν... @Johnnymoyus Δεν σε χάλασε εεε Γιαννάκη;
  14. Ωραίος ρε Johnny πολύ ωραίο review! Βέβαια αυτό το "κλακ-κλακ" των μηχανικών δεν το κόβω να παλεύεται και πολύ, ειδικά για καθημερινή χρήση... Ωστόσο η αντοχή στο ξυλίκι είναι σίγουρα ένα μεγάλο συν!
  15. Να σου ζήσει ρε Ανέστη ο παλίκαρος! Γερός και καλότυχος! Να τους χαίρεσαι και να τους καμαρώνεις και τους δύο!
  16. Πφφφ γεμίσαμε το δίσκο με Battlefields... Τωρά με αυτό εννοούν ότι το license λήγει την παραπάνω ημερομηνία, ή απλά ότι τότε το παιχνίδι θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο για δωρέαν download;
  17. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, σε επικοινωνία που είχα με το επίσημο support της Gigabyte, με διαβεβαίωσαν ότι θα βγάλουν UEFI BIOS για τη μητρική μου και όχι για κάποια νέα έκδοση της UD7. Άλλωστε, την στιγμή που στην αγορά κυκλοφορούν Z77 μητρικές, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα να επανασχεδιάσουν και ρίξουν στην αγορά μητρικές με P67/Z68 chipsets. Το πρόβλημά μου ωστόσο δεν είναι ότι δεν έχουν βγάλει UEFI BIOS, αλλά ότι σχεδόν μισό χρόνο μετά την παρουσίαση των Ivy Bridge, η Gigabyte δεν έχει μπει στον κόπο να εκδώσει για την και καλά κορυφαία Ζ68 μητρική της, ένα official BIOS, με πλήρη υποστήριξη για τους συγκεκριμένους επεξεργαστές, όπως έχουν κάνει οι υπόλοιπες κατασκευάστριες. H Gigabyte έχει ήδη εκδώσει αρκετά beta UEFI BIOS για τις P67/Z68 εκδόσεις των UD3 και UD4. Επομένως, το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι το rev. των μητρικών, αλλά το ότι η εταιρία, έχει ρίξει όλο το βάρος στο support των x77, και έχει παραμελήσει τους υπόλοιπους χρήστες.
  18. Το ίδιο είχαν ανακοινώσει για P67/Z68. Μάλιστα μετά από επικοινωνία που είχα με το support της Gigabyte, με είχαν διαβεβαιώσει πως μέχρι τον Ιούλη θα είχαν εκδώσει επίσημο UEFI BIOS για τη μητρική μου (Z68 UD7). Μέχρι και σήμερα, δεν έχουν μπει στον κόπο να εκδώσουν έστω ένα beta, όπως κάνουν για τις UD3/4. Δείγμα του ότι έχουν μείνει πολύ πίσω στην έκδοση UEFI. Προκειμένου μάλιστα να "λύσουν" το πρόβλημα που είχε εμφανιστεί με την έλευση των Ivy Bridge, μας έκαναν την χάρη να βγάλουν ένα beta Award BIOS το οποίο όμως έχει κλειδωμένες κάποιες άλλες λειτουργίες (π.χ. BCLK). Εν τω μεταξύ, δεν το έχουν καν ανεβάσει στο επίσημο site τους, που σημαίνει ότι δεν είναι και ότι πιο σταθερό/αξιόπιστο υπάρχει. Ανεπίτρεπτο για μία τόσο μεγάλη εταιρεία, να προσφέρει τόσο άθλιο support στους πελάτες της.
  19. Δεν με βλέπω στο πρώτο post οπότε δεν πρέπει να είμαι καλοδεχούμενος... Χλωμό πάντως γιατί μέχρι Δευτέρα που δίνω μάθημα θα έχει λίγο πήξιμο. Από Δευτέρα και μετά, αν κανονιστεί οτιδήποτε και το πάρω χαμπάρι, μέσα.