George_o/c

Point of View MINI ITX: Pinetrail + GeForce 210

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Point of View MINI ITX: Pinetrail + GeForce 210]http://reviews.hwbox.gr/news/point_of_view.jpg[/NEWS_IMG]Αν οι φήμες που ακούγονται σχετικά με την πλατφόρμα ION 2 της NVIDIA αληθινές (μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις θα είναι η GeForce 210/310 GPU), τότε η Point of View μάλλον έκανε την σωστή επιλογή που επέλεξε την Pinetrail platform της Intel σε συνδυασμό με την GeForce 210. Μάλιστα η NVIDIA δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει την Point of View αφού το design δεν ανήκει σε εκείνη, αλλά ολοκληρωτικά στην POV.

Για όσους δεν γνωρίζουν να κάνουμε μια σύντομη αναφορά στην "special" mini-ITX motherboard της POV. Intel NM10 chipset, 1.66GHz διπύρηνος Atom D510 επεξεργαστής, Intel GMA 3150 ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, δύο DDR2 memory slots, μονό PCI-Express x1 slot, ενσωματωμένος 5-κάναλος ήχος, 10/100 LAN (προαιρετική η ύπαρξη του Gigabit Ethernet), δύο SATA 3.0 Gbps ports και έξοδος D-Sub. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε μια GeForce G210 PCI-Express x1 κάρτα γραφικών, που εισήλθε στην μητρική κάρτα με "πατέντα".

Καταφέραμε μάλιστα να μάθουμε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την low-profile GeForce G210 PCI-Express x1. Ο πυρήνας της θα λειτουργεί στα 650MHz, η SDDR3 μνήμη χωρητικότητας 512MB στα 1550MHz, ενώ οι shaders processors στα 1600MHz. Επιπλέον, διαθέτει 16 stream processors, 64-bit memory interface και έρχεται με εξόδους DVI & HDMI.

Όλη η μητρική ψύχεται παθητικά στο τρέχον revision, έχουμε όμως την εντύπωση ότι θα προστεθεί και ένας μικρός low-profile ανεμιστήρας στην ψύκτρα του D510 ώστε να μην ζεσταίνεται όταν αυξάνεται το φόρτο εργασίας. Σύντομα στα ράφια των καταστημάτων.

[img_ALT=Point of View MINI ITX: Pinetrail + GeForce 210]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5f5948d4859.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now