George_o/c

Intel Core i7 920: Τα πρώτα σχέδια για την διαδικασία απόσυρσης...

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Core i7 920: Τα πρώτα σχέδια για την διαδικασία απόσυρσης...]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Τώρα που ο Core i7 930 άρχισε να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του σε διάφορα καταστήματα παγκοσμίως, η Intel θεώρησε σωστό να προγραμματίσει επισήμως την ημερομηνία απόσυρσης του διάσημου Core i7 920. Ο 2.66GHz τετραπύρηνος επεξεργαστής αντιπροσώπευσε επάξια την πλατφόρμα LGA1366 από την γέννησή της και απέκτησε στέγη σε ουκ ολίγα συστήματα. Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2010 η Intel θα δέχεται κανονικά παραγγελίες τόσο για tray όσο και για boxed versions, όμως από ότι φαίνεται με το νέο έτος θα δοθεί οριστικό τέλος.

Τα boxed κομμάτια θα γίνονται κανονικά shipping μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ τα tray θα συνεχίσουν μέχρι τις 25 Μαρτίου του 2011. Αν όμως υπάρχει μεγάλη ζήτηση είναι πιθανόν να αποσυρθεί νωρίτερα. Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν την τιμή του 930 να πέσει και ανυπομονούν να μεταβούν στην LGA1366 platform δεν έχουν παρά να παραγγείλουν ένα. Έτσι και αλλιώς ουσιαστική διαφορά μεταξύ του 920 και του 930 δεν υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

όταν είναι ζυγός αριθμός το παραπάνω multi δεν κερδίζεις κάτι επειδη τα ι7 παίζουν καλύτερα με μονα multi. Δεν ξερω γιατι συμβαίνει αυτό αλλά έτσι είναι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now