WebHunter

CoolerMaster NotePal Ergo Stand: Η απόλυτη προσθήκη για το φορητό Η/Υ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CoolerMaster NotePal Ergo Stand: Η απόλυτη προσθήκη για το φορητό Η/Υ!]http://reviews.hwbox.gr/news/coolermaster.jpg[/NEWS_IMG]Η εργασία σας στο φορητό σας υπολογιστή αρκετές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί ανυπόφορη εξαιτίας της θερμοκρασίας που αναπτύσσει κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, ωστόσο μερικοί κατασκευαστές ακόμα δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή στον παράγοντα άνετη εργασία! Σε αυτό το σημείο έρχεται να επέμβει η Cooler Master με τη νέα της κατασκευή με την ονομασία NotePal Ergo Stand!

To NotePal Ergo Stand αποτελεί μια εργονομική βάση για φορητούς υπολογιστές με αρκετές δυνατότητες. Πρώτα από όλα δίνει άλλον αέρα στον φορητό σας σύντροφο ψύχοντας τον με τον ανεμιστήρα διαμέτρου 140 mm. Η αθόρυβη και αποδοτική του λειτουργία φροντίζει ώστε να μην αναπτύσσονται σημεία με μεγάλες θερμοκρασίες, διατηρώντας την άνεση σας, όσες ώρες και να εργάζεστε. H βάση διαθέτει λαστιχένια grips και πέντε διαβαθμίσεις ανασηκώνοντας το λάπτοπ σας στην θέση που σας βολεύει. Μπορεί άνετα να βολέψει μηχανήματα διαστάσεων από 9 έως και 17 ιντσών, παρέχοντας μια πληρότητας στης δυνατότητες σας.

[img_ALT=Cooler Master NotePal Ergo Stand]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb4474b26c40.jpg[/img_ALT]

Περαιτέρω διαθέτει σύστημα οργάνωσης των καλωδίων στο πίσω μέρος του και τέσσερις επιπλέον θύρες USB 2.0 για να επεκτείνετε την οργάνωση του γραφείου σας. Τέλος μπορείτε εσείς να θέσετε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα με έναν διακόπτη, καθώς και να ρυθμίσετε την ταχύτητα περιστροφής μέσα από ένα έξυπνο σύστημα αυξομείωσης των στροφών. Το Cooler Master NotePal Ergo Stand αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη για να θέσετε άλλα κριτήρια στην εργονομία σας, να μετατρέψετε τον φορητό σας υπολογιστή σε σταθμό εργασίας και παράλληλα να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα και στην κατάλληλη θερμοκρασία.

[img_ALT=Cooler Master NotePal Ergo Stand]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb4426c70f2a.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master NotePal Ergo Stand]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb4426c8dc07.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master NotePal Ergo Stand]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb4426ca08d0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Cooler Master NotePal Ergo Stand]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb4426cbaaa5.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Όντως δείχνει ανωτερότητα! Μπράβο στην Coolermaster :T:

140mm ανεμιστήρας, δυνατότητα ρύθμισης στροφών και χώρο για cable management, ειδικά η τελευταία προσθήκη μου αρέσει πολύ. Όποιος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται, πρέπει να δει το γραφείο μου με το laptop πάνω :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now