WebHunter

Corsair 16 & 24 GB DDR3 Modules: Μεγαλύτερες μνήμες για επιδόσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair 16 & 24 GB DDR3 Modules: Μεγαλύτερες μνήμες για επιδόσεις]http://reviews.hwbox.gr/news/corsair.jpg[/NEWS_IMG]Για άλλη μια φορά το μέγεθος της ενσωματωμένης μνήμης RAM σε ένα σύστημα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην λειτουργικότητα και τη συμπεριφορά σε διάφορα σενάρια χρήσης του. Η Corsair για άλλη μια φορά πρωταγωνιστεί στην σκηνή των μεγαλύτερων κατασκευαστών μνημών για υπολογιστές φέρνοντας δυο από τα καλύτερα και τα πιο συμπαγή kits μνημών στην αγορά. Ο λόγος για τις ολοκαίνουριες Corsair Dominator DDR3 των 16 και 24 GB!

Οι μνήμες απαρτίζονται από 4 modules των 4 GB (=16 GB) και 6 modules των 4 GB (=24GB), αντίστοιχα! Προορίζονται για διατάξεις Dual και Triple Channel και προορίζονται κυρίως για συστήματα Intel P55 και X58 (χωρίς να περιορίζονται σε αυτά). Λειτουργούν με τάση 1.65 Volt με συχνότητα λειτουργίας 1600 MHz. Τα latencies τους αγγίζουν τα 9-9-9-24 και διαθέτουν DHX+ heatspreaders.

Συνεχίζουμε να παραλαμβάνουμε αιτήματα για υψηλής πυκνότητας λύσεις για προγραμματιστές, επιστήμονες, video-editors και άλλους χρήστες που «τρέχουν» απαιτητικές εφαρμογές,” ανέφερε ο stated John Beekley, VP of Technical Marketing at Corsair. “Αυτά τα νέα modules με ταχύτητες των 1600 MHz θα ενεργοποιήσουν ένα νέο επίπεδο στις επεξεργαστικές ταχύτητες για να μπορέσουν να χειριστούν αυτά τα μεγάλα sets δεδομένων.

Οι νέες μνήμες της Corsair θα διατεθούν σύντομα στην αγορά και θα κοστίζουν $1000 για το kit των 16 GB και $1450 για τα 24 GB. Περαιτέρω, θα διαθέτουν εφ όρου ζωής εγγύηση με την υπογραφή της εταιρείας!

[img_ALT=Corsair 16 & 24 GB DDR3 Modules]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bbb82cf6cd9c.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now