Jim@kiS

2x5870lighting + asus 5870

Recommended Posts

εκανα αναγκαστηκα αυτο παντρεμα γιατι δεν εβρησκα τριτη lighting ολα καλα μονο που σημερα ειχα διαφορα κουλα!!!

1ον η asus δεν εχει τα ιδια ρολογια με την light με αποτελεσμα να πρεπει να βαλω afterburner!!!εκανε τα δικα του το προγραμα δηλαδη εβαζα ολες να εχουν 900-1200 αλλα μολις το εκλεινα και το ξανα αναβα μονο οι 2 lighting ειχαν τοσο με την asus να πηγαινει στα 850-1200!!!τα ηδια και τα fan εμπαινα σε game και ενω ειχα βαλει στο 40 αυτα ανεβαιναν μονα τους και μετα δεν κατεβαιναν!!!!

2ο fail της ημερας ηταν τα κατι ακυρες πρασινες γραμμες σε διαφορες στιγμες οπως πχ στο load για να μπει σε game (οχι την ωρα του game) και στην συνεχεια εχ8ες εμπενα σε game και δεν καταλαβαινε τπτ σημερα κολαει!!!! πως τα εξητειτε ολα αυτα?στο vantage πηγαινε μια χαρα με 38000 score!!! τωρα δεν ξερω τη να πω εβγαλα την asus αλλα και παλι κολαει στo game (metro2033) ενω εχ8ες το ειχε για πρωινο το game!!!

Eχω αγαναχτησει!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε μία να βγάλεις και να ξανα περάσεις τους drivers.

Στο afterburner φαντάζομαι ότι επέλεξες την επιλογή να τα κάνει apply σε κάθε start up του συστήματος και να ξεκινάει και το afterburner μαζί.

Ο συνδιασμός που έκανες πάντως είναι λίγο κουλός απ την άποψη ότι θα ήταν Καλύτερα να έπαιρνες 3 ίδιες.Αφού δεν βρήκες άλλη lightning ας έπαιρνες 3 asus.

Link to comment
Share on other sites

Sorry κιόλας αλλά πήρες τις 2 lightning που ήρθαν Ελλάδα?!!! Και γιατί δεν πήρες απλές 5870?

Για να την σπάσει σε όσους θα την ήθελαν να την έβαζαν στο άζωτο, τι πρόβλημα έχεις....:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Εξ' αρχης δεν επρεπε να παρεις την ASUS - κρατα 2 msi και παρε μια 3η μετα :P

Το θεμα με το boot λυνεται πανευκολα με flashαρισμα bios νομιζω, απλα περνας στην asus το bios απο μια Lightning και εληξε.

Τωρα για τα κολληματα, δοκιμασε αλλους drivers. Παλιοτερους κιολας, δεν πειραζει - ποτε δεν ξερεις.

Link to comment
Share on other sites

γιωργο το καλωδιο εφτεγε για τα freeze για τα ακυρα γραφικα και επισης το καταλαβα γιατι οταν εβαλα το dvi στην 32αρα πετουσε κατι γραμμες στην μεση!!!!και στα games σερνοταν!!! λογικα απο τα scalling που εβαλα full για να παρει ολη την ο8ονη!!!τωρα εχω μονο την asus πανω και τα παιζει ολα full μονη της με το dvi και dx11 :S δεν το πιστευα οτι ολο αυτο ηταν απο το hdmi/scalling νομιζα οτι ηταν χαλασμενη η MSI και φρικαρα! ειχα πιστωτικο απο την Χ2 απο eshop γι αυτο πηρα την asus!!!στο μελλον 8α παει στο δευτερο pc και 8α παρω 3η msi :)

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου αν ημουν Αθηνα θα σου εδινα την Lightning που μου εστειλε η MSI και θα επερνα την ASUS αλλα aπο μακρια βαριεμαι τα ταχυδρομεια. υπομονη θα βρεις αργοτερα ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now