WebHunter

Patriot Viper II Series: DDR3 2500 MHz για υψηλές επιδόσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot Viper II Series: DDR3 2500 MHz για υψηλές επιδόσεις]http://reviews.hwbox.gr/news/patriot.jpg[/NEWS_IMG]Οι πρόσφατες ανακοινώσεις από διάφορες εταιρείες και οι δυνατότητες των μνημών έχουν ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη στην αγορά με αποτέλεσμα η Patriot να προβεί στη δημιουργεί το νέου ελκυστικού της πακέτου για την πλατφόρμα P55 της Intel. Οι μνήμες της σειράς Viper II ανήκουν στην έκδοση Sector 5 και μπορούν να προσφέρουν στους επίδοξους overclockers, αλλά και στους enthusiasts χρήστες ταχύτητες λειτουργίας που φτάνουν μέχρι και τα 2500 MHz reference απαιτώντας μόλις 1.65 V. Έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε σε αυτή τη πρόκληση;

Οι μνήμες βασίζονται σε modules των 2 GB και έρχονται με ψήκτρες κατασκευασμένες από αεροπορικού τύπου αλουμίνιο προσφέροντας την απαραίτητη ψύξη σε οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας. Καταφέρνουν και λειτουργούν στις συχνότητες των 2133, 2400 και 2500 MHz με latancies 9-9-9-27, 9-11-9-27 και 9-11-9-27, αντίστοιχα.

Η Patriot προσφέρει κάποιες από τις πιο γρήγορες υλοποιήσεις μνημών παγκοσμίως, και η τελευταία μας προσθήκη καταλαμβάνει σίγουρα τον τίτλο της «Ταχύτερης Μνήμης του Κόσμου»,” αναφέρει ο Les Henry, Patriot's VP of Engineering. “Η εσωτερική μας γνώση και η μηχανική αρτιότητα της αγοράς των enthusiasts μας βοήθησε ώστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να δημιουργήσουμε το ορόσημο για τις DDR3 μνήμες. Με τα modules των Viper II Series Sector 5 Edition 2500MHz παρουσιάζουμε την επιδεξιότητα και τη βαθειά κατανόηση της συγκεκριμένης αγοράς να ξεπεράσουμε τα όρια και να επιτύχουμε νέες ταχύτητες και επιδόσεις με μνήμες τεχνολογίας DDR3.

Δυστυχώς η Patriot δεν αποκάλυψε κανένα στοιχείο για την ημερομηνία διάθεσης των μνημών στην αγορά, ούτε για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει. Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα!

[img_ALT=Patriot Viper II Series 2500 MHz]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bd6a9320cc73.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Η μητρική δεν είναι το θέμα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Οποιαδήποτε από τις καλές P55 motherboards μπορούν να παίξουν στα 2500MHz. Το θέμα είναι ο IMC του επεξεργαστή, που δεν σηκώνει τόσο υψηλές ταχύτητες με αέρα... Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που λειτουργεί τις μνήμες τόσο ψηλά 24/7, μου φαίνεται πολύ δύσκολο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now