Pastelidis.n.s.

ΗWBOT News: Corsair GTX2 @ 2200MHz CL5-6-5-18 !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair GTX2 2200MHz]http://reviews.hwbox.gr/news/overclocking.jpg[/NEWS_IMG]Σύμφωνα με τα τελευταία νεά που μας έρχονται από το HWBOT, ο χρήστης splmann κατάφερε να τρέξει το 2D Benchmark SuperPi 1.5 32Μ με τις μνήμες και τα timings να είναι χρονισμένες στα 2208ΜΗz και CL5-6-5-18 παρακαλώ (single channel)! Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία καθως δύσκολο βλέπουμε τέτοιες επιδόσεις σε αυτές τις συχνότητες. To Hardware που χρησιμοποιήθηκε αποτελείται από την Gigabyte P55 UD7 (F4 Bios), Corsair GTX2 και Core i7 860.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μνήμες που χρησιμοποιήθηκαν ψύχονταν με την βοήθεια των ΤEC. To μόνο που απομένει να δούμε στην προκειμένη περίπτωση είναι κατά πόσο αποδοτικά θα είναι τα συγκεκριμένα timings σε αυτή τη συχνότητα. Αναμένουμε τις ενυτπώσεις του χρήστη splmann

[img_ALT=Splmann bench system]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474bde9b6e43c72.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Corsair GTX2 hits 2200MHZ Screenshot]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474bde9cb11e9e5.jpg[/img_ALT]

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Φοβεροί χρονισμοί.Πάντος κοίτα τί κάνεις με τα TEC,άν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς!

Το Corsair TEC όντως κάνει δουλειά, κυρίως όταν το ρεύμα ανεβαίνει πολύ! Δηλαδή μέχρι και τα 1.8V δεν βοηθά ιδιαίτερα, αφού η αερόψυξη ανταποκρίνεται τέλεια. Για να λέμε την αλήθεια ακόμα και στα 1.9V, μια χαρά είναι η αερόψυξη (από άποψη θερμοκρασιών). Όμως όσο ανεβαίνει το ρεύμα, η βοήθεια που προσφέρει είναι χαοτική - μέχρι και 50MHz περισσότερα!

Σήμερα είχαμε update. Το παλικάρι έφτασε τα 2300MHz @ 5-7-7-21-60 1T :eek: Tony, ορίστε το έσφιξε το tRFC ;)

4614be4c7cc7a484.jpg

Link to comment
Share on other sites

ναι μωρέ ειδες τι ωραίο κιτακι που πηρε το παλικάρι απο το πλαίσιο.χαχαχα.το πρώτο ειτανε μαπα δεν πηγαινε καλα λογο trfc και αποφασισε να το αλλαξει και πήρε το δευτερο που παει πιο καλα και καλύτερο trfc και πιο ψηλά ακομα george o/c.αμα βρεις κανενας τέτοιο κιτακι σφύρα μου για να ξαναρχίσω το overclocking παλι και εγω!!!!

τα βαρέθηκα ολα αυτα τα handpicked για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο φιλε!!!

Link to comment
Share on other sites

Κατσε βρε συ ΤΟΝΥ, μια λες οτι το TRFC ειναι GTPK (αρα δεν ειναι handpicked, αλλα μας το παιζει μουρη ο τυπας με ξεχειλωμενο TRFC), μετα ομως βλεπεις οτι τα σπασε ολα και με σφιχτο TRFC, οποτε λες "βαρεθηκα τα handpicked".

Δεν ξερω το παλικαρι, ουτε γνωριζω αν εχει καμια επαφη με την Corsair ή οχι. Αλλα στο λεω 100% φιλικα, με αυτα που γραφεις εσυ, αν ερθει και σου πει καποιος τη φραση "οτι δε φτανει η αλεπου...", μην το παρεξηγησεις :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now