Pastelidis.n.s.

HWBOT News 19/05/2010: O subzero στη δεύτερη θέση του PCMark05

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Subzero 2nd place PCMark05]http://reviews.hwbox.gr/news/overclocking.jpg[/NEWS_IMG]Για άλλη μια φορά ο subzero ξαναχτύπησε από την μακρινή μας Κέρκυρα, αυτή τη φορά με ακόμα μία παγκόσμια διάκριση στο PCMark05. Συγκεκριμένα πριν μία εβδομάδα και μερικές μέρες ο subzero βρισκόταν στην 5η θέση παγκοσμίως και στην 1η θέση της κατηγορίας του Core i7 950. Σήμερα σκαρφάλωσε από το νούμερο πέντε στο νούμερο δύο (2η θέση), θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι πρόκειται για κατάκτηση της 2ης θέσης παγκοσμίως στην κατηγορία του PCMark05 αλλά και 2η θέση στην κατηγορία του Core i7 980X για το PCMark05 πετυχαίνοντας 32466 marks.

Σε αυτό το σημείο να σας αναφέρουμε ότι o subzero χρησιμοποίησε μία ASUS Rampage III Extreme, έναν Core i7 980X, μία ATI Radeon HD 5870 και έναν Intel SSD Postville σε συνεργασία με τον Acard Controller. Προκειμένου ένας επεξεργαστής να τρέξει ένα τετοιο μετροπρόγραμμα σε αυτή την συχνότητα χρειάζεται να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίων, για το λόγο αυτό έγινε και χρήση του cascade.

Συγχαρητήρια Γιωργο, πάντα τέτοια και καλύτερα σου ευχόμαστε, άντε και με την 1η θέση :D

[img_ALT=Subzero 2nd place PCMark05]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474bf3a3e899a37.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Του το έχω πει για τις μεγάλες εικόνες αλλά δεν ακούει. Φαντάσου τι γίνεται σε μένα Ιάσωνα, που είμαι στις 15.4" :hehe:

Συγχαρητήρια και εδώ Γιώργη :T: Γίνεται σε παρακαλώ να μας πεις κάποια πράγματα; Ποιο acard χρησιμοποίησες; 4 DIMMs ή 8; Single/Dual Raid; Stripe size; Και μια συμβουλή: Σφίξε όσο πιο πολύ τις μνήμες και δώσε στο PCIe να καταλάβει :)

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now