George_o/c

Gigabyte GeForce GTX 470 Super Overclock: Ε-Ε-Ερχεται!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte GeForce GTX 470 Super Overclock: Ε-Ε-Ερχεται!]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Τρεις ανεμιστήρες και πολυάριθμα αλουμινένια πτερύγια επέλεξε τελικά η Gigabyte προκειμένου να ψύξει επαρκώς την πολυ-αναμενόμενη GeForce GTX 470 Super Overclock. Με κωδική ονομασία GV-N470SO-13l η κάρτα της Gigabyte καλείται να δαμάσει 12-phase power design, χάλκινα heatpipes για ταχύτατη και αποτελεσματική μεταφορά της παραγόμενης θερμότητας, 448 CUDA Cores, 320-bit memory interface, 1280MB GDDR5 VRAM, voltage read points και dual-DVI/mini HDMI outputs.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα οι συχνότητες λειτουργίες της κάρτας, όμως σίγουρα θα είναι "ανεβασμένες". Να υπενθυμίσουμε εξάλλου ότι στην παραγωγή της η Gigabyte επιστράτευσε την τεχνολογία GPU Gauntlet Sorting, με την οποία επιλέγει διαλεγμένους πυρήνες που δύναται να υποστούν πολύ περισσότερο overclocking σε σχέση με την συντριπτική πλειοψηφία.

[img_ALT=Gigabyte GeForce GTX 470 Super Overclock: Ε-Ε-Ερχεται!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c0c6cb452a2c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Κρίνοντας από τα ανεμιστήρια, που μάλλον είναι 8άρια, τότε η κάρτα έχει μήκος 30cm... Αν είναι 9άρια, τότε πάμε στα 33+... Διακριτική κάρτα δλδ... :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now