GoriLLakoS

Intel "Skulltrail" [τιμές & διαθεσιμότητα]

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/attachment.php?attachmentid=908&d=1195221090[/WRAPLEFT]Μετά τις πρώτες εμφανίσεις της Skulltrail πλατφόρμας πρίν από λίγες εβδομάδες, η Intel την λάνσαρε και επίσημα σήμερα ! Σε ένα κομμάτι της επίσημης παρουσίασης, η Intel ανακοίνωσε πώς το όνομα της δεν θα είναι SkullTraill όπως την ξέραμε αλλά θα ονομάζεται "Intel Dual Socket Extreme Desktop Platform" ! Ναι ξέρουμε, δέν είναι τόσο "πιασάρικο" όπως πρίν, αλλά παραμένει το ίδιο πράγμα !

Αυτή ή "Intel Dual Socket Extreme Desktop Platform" συνδιάζει δύο ίδιους 3.2GHz Core 2 Extreme QX9775 επεξεργαστές και την μητρική της Intel "Desktop Board D5400XS". Η προτεινόμενη τιμή απο την Intel για κάθε επεξεργαστή αγγίζει τα $1,499, ενώ για την μητρική η τιμή φτάνει τα $649. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πώς μέχρι τώρα, η μοναδική μητρική που υποστηρίζει και AMD CrossFire αλλά και Nvidia SLI multi-GPU configurations είναι μόνο η D5400XS της Intel !

Στο σύνολό τους, οι δύο Core 2 Extreme processors και η μητρική αξίζουν περίπου $3,647, ενώ άμα κάποιος προσθέσει και τα υπόλοιπα πράγματα για να λειτουργήσει το όλο setup, όπως 4GB FB-DIMMs, ένα ζευγάρι high-end κάρτες γραφικών και ένα δυνατό PSU ώστε να σηκώνει όλο αυτό το "θηρίο" , θα μπορούσαμε να πούμε ότι έυκολα αγγίζει τα $5000 ! ! !

Αν και η τιμή του είναι απαγορευτική για πολλά πορτοφόλια, και η απόδοση των 8 πυρήνων σίγουρα δεν θα έχει τρελή διαφορά απο την απόδοση των 4 δεδομένου του ότι δεν υπάρχουν και πολλές εφάρμογές/παιχνίδια να τους υποστηρίζουν, η Intel ανακοίνωσε πώς πολλοι PC Vendors όπως οι Armari, Boxx Tech, Digital Storm, Falcon Northwest, Maingear, Puget Systems, Scan, Velocity Micro, Vigor Gaming, Voodoo, & @Xi Computers μέσα στον Φεβρουάριο αλλά και καθ'όλη την διάρκεια του Μαρτίου θα έχουν έτοιμες συνθέσεις βασισμένες στην SkullTrail.

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή δεν έχεις δεί τι έκανε ο Fugger και ο Kingpin?

Κοίτα την κεντρική σελίδα @ XS

Τα ειχα δει αυτα πριν καμια-δυο μερες (εμεινα μααακας κυριολεκτικα!!:bows:), αλλα δεν το διατυπωσα σωστα..Εννουσα προτειτερα να το δουμε σε λειτουργια by "Οβερκλοκερς Φρομ Γκρις"!!!:harhar:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now