George_o/c

Seagate FreeAgent GoFlex Desk: $250 για external HDD με 3TB χωρητικότητα; Γίνεται!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Seagate FreeAgent GoFlex Desk: $250 για external HDD με 3TB χωρητικότητα; Γίνεται!]http://reviews.hwbox.gr/news/seagate.jpg[/NEWS_IMG]Μία επιπρόσθετη παγκόσμια διάκριση καταχύρωσε χθες η Seagate, κυκλοφορώντας επίσημα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο FreeAgent GoFlex Desk που προσφέρει στους κατόχους του απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο 3TB. Με δυνατότητα αποθήκευσης έως 120 HD ταινιών, το "γομάρι" της Seagate πλησιάζει απειλητικά με σχεδιασμό 3.5", μοδάτο μαύρο περίβλημα και USB 2.0 interface. Επιπλέον περιλαμβάνει το πρόγραμμα Memeo, μέσω του οποία ανεργοποιείται αυτόματα συνεχές backup των αρχείων που αποθηκεύονται με software file encryption.

Νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Το νούμερο μιλάει από μόνο του... 3 ολόκληρα Terabytes! Η απροβλημάτιστη λειτουργία του FreeAgent GoFlex Desk πιστοποιείται με δύο χρόνια εγγύηση. Η τιμή του; $250.

[img_ALT=Seagate FreeAgent GoFlex Desk: $250 για external HDD με 3TB χωρητικότητα; Γίνεται!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c2e678545255.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη ρε Αντρίκο όμως να ρωτήσω κάτι; Η τιμή του δεν είναι πολύ καλή; Με 170? παίρνεις ένα εξωτερικό 2TB έτσι όπως είναι τώρα η αγορά... Δεν αξίζει να δώσεις το 200άρι να πάρεις αυτόν εδώ; Εγώ πάντως δεν νοιάζομαι για το πόσο γρήγορα θα περαστούν τα δεδομένα που θέλω στον εξωτερικό σκληρό γιατί είναι για storage αυτοί οι δίσκοι.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, ο μόνος λόγος που θα χρειαστείς τόσα TB σε έναν δίσκο είναι για να το βάλεις σε raid array. Το να φορτώσεις τέτοιο δίσκο με data και να σκάσει, θα κλαίς 3 TB, χώρια οι ταχύτητες. Για μένα πλέον είναι ρίσκο που έχω έναν 1.5 TB σκέτο και όχι σε raid.

Η τιμή του είναι καλή, αλλά για να τον αγοράσεις, να τον βγάλεις από την έτοιμη θήκη και να τον βάλεις στον υπολογιστή σου σαν εσωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

GoFlex έιναι πατέντα που έχει φτιάξει η Seagate και ουσιαστικά όλοι οι δίσκοι που θα λανσάρει σε 3 μήνες θα έιναι GoFlex.

Τι έιναι αυτό? Πολύ απλά έιναι μια νέα θύρα, που κάθε φορά , αντί να αγροάζεις άλλον δίσκο με διαφορετική σύνδεση, επάνω στην θύρα GoFlex βάζεις αντάπτορα σε USB2.0, σε USB 3.0, σε eSata, σε FW400 ή 800 και μελλοντικά ότι άλλο βγαίνει θα αλλάζει με απλά έναν αντάπτορα - καλλώδιο !

Ο τύπος δεν έχει καταλάβει τι έιναι το GoFlex και απλά το αναφέρει σαν μια νέα σειρά της Seagate !

Οπότε Αντρέα, το κλασσικό καλλώδιο της συσκευασίας θα έιναι USB 3.0 εάν δεν απατόμαι, αλλά εάν εσύ θές να βγάζει Ethernet, να σου στείλουμε ένα να δοκιμάσεις :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now