George_o/c

Antec KÜHLER: Μοναδικός dual-tower σχεδιασμός

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Antec KÜHLER: Μοναδικός dual-tower σχεδιασμός]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b6376ce88e29.jpg[/NEWS_IMG]Μετά τα Shelf και Flow μοντέλα, μια τρίτη KÜHLER series ψύκτρα έγινε listed σε ορισμένα online καταστήματα. Η νέα cooling solution της Antec υπόσχεται να δροσίσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τον επεξεργαστή σας, χάρη στον μοναδικό dual-tower σχεδιασμό της. Στην ουσία, πρόκειται για δύο αλουμινένιες ψύκτρες με ένα 120mm PWM ανεμιστήρα ανάμεσά τους. Η θερμότητα μεταφέρεται ταχύτατα από την επιφάνεια επαφής στα αλουμινένια πτερύγια και εν τέλει στον ανεμιστήρα, μέσω οχτώ χάλκινων heatpipes, των οποίων η διάμετρος παραμένει δυστυχώς άγνωστη. Τέλος να σημειώσουμε ότι οι διαστάσεις της ανέρχονται στα 148 x 122 x 120 χιλιοστά, ενώ το βάρος της αγγίζει -ούτε λίγο ούτε πολύ- τα 1.2 κιλά!

Η Antec KÜHLER Box υποστηρίζει επεξεργαστές Intel LGA 775/1156/1366 και AMD AM2/AM2+/AM3. Θα την βρείτε εδώ στην τιμή των $73 AUD (δηλαδή $65.5 USD).

[img_ALT=Antec KÜHLER: Μοναδικός dual-tower σχεδιασμός]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c4a98b8a334c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Μου θυμίζει μια παλιά ψύκτρα που ήταν η καλύτερη της εποχής της και την βάζαμε στους Dothan αλλά δεν μπορώ να θυμιθώ το όνομα της για κανέναν λόγο :D

Link to comment
Share on other sites

Μολις διαβασα "κορυφαια ψυκτρα που βαζαμε στους Dothan" ηξερα οτι την Tuniq θα ελεγες :D :D

Απιστευτη η ρημαδα, απο τις καλυτερες της εποχης της.

@lunatic: Τα 1.2 κιλα αξιζουν, αν η αρχιτεκτονικη ειναι σωστη. Η TRUE 120 Copper ειναι κοντα 2 κιλα και κανει απιστευτη δουλεια, αλλα αν δεν εχεις δυνατους ανεμιστηρες για να διωχνουν απο το χαλκο τη θερμοτητα, τζαμπα την εχεις.

Ουσιαστικα, αν εχουν κανει σοβαρη δουλεια εκει στην Antec, μπορει και να μιλαμε για σοβαρο ανταγωνιστη των Prolimatech και Noctua - αν οχι, απλα ακομα μια ψυκτρα για το τσουβαλι...

Link to comment
Share on other sites

Τα 1.2 κιλα αξιζουν, αν η αρχιτεκτονικη ειναι σωστη. Η TRUE 120 Copper ειναι κοντα 2 κιλα και κανει απιστευτη δουλεια, αλλα αν δεν εχεις δυνατους ανεμιστηρες για να διωχνουν απο το χαλκο τη θερμοτητα, τζαμπα την εχεις.

Το πολύ βάρος δεν επιβαρύνει την μητρική..;;;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now