Seaside

Νέα αθόρυβη 5770 από την Gigabyte.

Recommended Posts

[news_img=GIGABYTE HD 5770 Silent Cell]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/news_img] Μια νέα "αθόρυβη" λύση στην σειρά 5700 ετοιμάζει η Gigabyte. Πρόκειται για την HD 5770 Silent Cell η οποία φέρει μια τεράστια ψύκτρα τόσο σε μήκος αλλα και σε ύψος με Heatpipes των 6 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία της νέας κάρτας. Όπως οι περισσότερες κάρτες στις μέρες μας καταλαμβάνει και αυτή 2 θέσεις στο εσωτερικό του κουτιού. H GigaByte γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει τον τελευταίο καιρό στα προιόντα της σχεδιάσε και το παραπάνω με το PCB να αποτελείται απο 2 στρώματα και τα λοιπά components (MOSFET,πυκνωτές) με υψηλής ποιότητας υλικά.

Η νέα υλοποίηση "τρέχει" στα εργοστασικά ρολόγια με τον πυρήνα στα 850 MHz, τις μνήμες στα 1200 MHz (4800 MHz effective), ενώ είναι εφοαδισμένη με 1 GB μνήμης GDDR5 με εύρος 128-bit. To τσίπ των 40nm (Juniper) GPU διαθέτει 800 μονάδες επεξεργασίας και υποστηρίζει μέγιστα το νέο DX11. H τεχνολογία CrossFireX υποστηρίζεται πλήρως και έτσι δίνεται η δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή για σύνδεση με άλλες 3 όμοιες κάρτες. Οι επιλογές του τρόπου σύνδεσης με οθόνη είναι DVI,HDMI και DisplayPort. H τιμή της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

5274c7508d360bc4.jpg

Διαβάστε περισσότερα

εδώ.

Edited by Seaside
Link to comment
Share on other sites

Καλά αυτό μπορεί να το πάθεις και με κανονική κάρτα. Πλέον ελάχιστες έχουν ψύκτρες στις μνήμες και μόνο το να φυσάει ο ανεμηστήρας της κάρτας πολλές φορές δεν φτάνει...

Link to comment
Share on other sites

οι αντίστοιχες 9800 και 4850 silent ξεπερνούσαν τους 110 βαθμούς σε games.

η 4850 που είχα εγώ είχε idle 70... την είχα πετύχει και 120

OMG 120 βαθμούς. Για αυτό πάντα θεωρούσα την παθητική ψύξη κατάλληλη μόνο για φθηνές υλοποιήσεις. Λυπάμαι πάντως αυτούς που θα την αγοράσουν :(

Link to comment
Share on other sites

Μα νομίζω ότι όλες οι passive υλοποιήσεις το λένε ότι θέλουν καλό air flow στο κουτί αλλιώς θα θα ψήνεις αυγά μέσα στο κουτί και ειδικά πάνω στην κάρτα γραφικών .

Link to comment
Share on other sites

Η GIGABYTE GV-R577SL-1GD θα είναι σύντομα κοντά σας στα 169.90? ;) Η ψύκτρα μπορεί μόνη της να μην κάνει δουλειά, αλλά αν μπουν δυο-τρεις 92mm αθόρυβοι ανεμιστήρες από πάνω θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ :D:T:

4614c8b18382f9de.jpg

Link to comment
Share on other sites

ή εάν μπούνε 2-3 μπιφτέκια επάνω της ενώ δουλέυει σε 3D θα έιναι οι γραμμές επάνω τους όπως οι γραμμές στα μπιφτέκια στα έργα :hehe:

Ας κάνουμε poll : 2-3 Ανεμιστήρες ή 2-3 Μπιφτέκια? Τι θέλει ο λαός? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now