GoriLLakoS

[P]Sofos Affected Thread

Recommended Posts

. . . παλιά έιχαμε τον eSDee. Είχε χαλάσει πολλά CPU & VGAs & εργαλέια (κυρίως του hipro5) απλά και μόνο άμα περνούσε κοντά τους. . .ο eSDee μεγάλωσε, πήγε στρατό και όλα πέρασαν (σχεδόν όλα δηλαδή :hehe:)

Η ελληνική hardware σκηνή έιχε μέινει χωρίς γκαντέμη μέχρι που ο Psofos γνωστός ώς Sofos1990 (Θα το κάνω Psofos666) εμφανίστηκε.

Προσωπικά, εχθές μόλις τον χαιρέτησα, έμεινε απο μπαταρία το αμάξι και στο τέλος ήρθε ο Sol να μας βοηθήσει.

Απ'ότι είδα τον χαιρέτησε τον Sol πριν φύγει και πριν απο λίγο με πήρε τηλέφωνο πώς τον τρακάρανε.

Τόσο καιρό άκουγα πώς είναι κάυτης μεγάλος αλλά δεν έχουμε πουθενά όλα του τα κατορθώματα να γράψουμε την αυτοβιογραφία του.

Όποιος είναι ομοιοπαθής, μπορεί να γράψει τι του έχει κάνε ο Sofos μπάς και φέρουμε κανέναν εξορκιστή ή κανένα κοντέινερ σκόρδα να απαλλαχτούμε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

περυσι εστειλα στον στελλαρα μια 5870 μολις ειχε βγει για να παιξει στην εκθεση

ολα ωραια ολα καλα μετο ποθυ περασε ο επονομαζωμενοςε και ειπε τι ειναι αυτο

η καρτα δεν αναψε ποτε.......666

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα από τις 5 ώρες που μπέντσαρα κατάφερα να ολοκληρώσω με επιτυχία μόνο ένα 32Μ spi και αυτό ήταν ίδιο σε χρόνο με αυτό που είχα...Κάθε φορά που έλεγε δεν θα βγει, απλά δεν έβγαινε.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα από τις 5 ώρες που μπέντσαρα κατάφερα να ολοκληρώσω με επιτυχία μόνο ένα 32Μ spi και αυτό ήταν ίδιο σε χρόνο με αυτό που είχα...Κάθε φορά που έλεγε δεν θα βγει, απλά δεν έβγαινε.

Το έβγαλες την ώρα που πήγε να φέρει σουβλάκια και έφυγε απο την υπόγα? :hehe:

Καλά είναι ο Solas Σόφο, καλά κανεις και ρωτάς :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Μη μου το πειράζετε ρε και είναι ευαίσθητος....:hehe:

Βραδινές ετοιμασίες για ένα session, με του μπαίνω το πρωί και μου λέει καλημέρα στο 2ο reboot

η μητρική βγήκε off...Φυσικά του το ανταπέδωσα στέλνοντας του την μητρική και αγκαρεύοντας

τον να την πάει για rma...

Ευχαριστώ φίλε μου Σοφοκλή...:):P:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Benchάρω για πρώτη φορά τον νεότερο 980X μου παρέα με τον Alex ( AMDnord )...

Όλα καλά όλα ανθηρά, πολύ καλός CPU.

Λίγο άζωτο είχαμε, οπότε γρήγορα τελειώσαμε τα "pretests" του CPU και κανονίσαμε να γεμίσουμε μπόλικα λίτρα παρέα και με τον sofo να τα κατασπαράξουμε next time.

Έρχεται η πολυπόθητη μέρα... γεμίζουμε με τον psofo 90L άζωτο...

Από το πρώτο boot ο CPU είχε χάσει περί τα 300MHz... μετά από 1 ώρα και κάτι προσπάθειας πλέον δεν έβγαζε ούτε το 06 CPU Test @ 5GHz... [ αρχικά το έβγαζε άνετα στα 6.2+ ]

Link to comment
Share on other sites

εγώ ετοιμάζω κάτι σήμερα είδη έχω κάνει κάτι αλλά θα σας το δείξω αύριο...α και επειδή σε ξέρω πσόφο έχω βάλει 2ματάκια στο pc και ένα στο γραφείο(με τα περιφερειακά)για καλό κι για κακό

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ξαναπέστο...το καλύτερο παιδί από όλους μας εδώ μέσα.-

QTF.- Εμενα μου μιλησε στο μσν και ημητρικη απο πισω μου .... πεθανε.......το τροφοδοτικο μου .....πεθανε........η καρτα .......πεθανε.....οι μνημες ......πεθαναν....το λειτουργικο ....ξεσκιστηκε .. Αλλα ακομα τον αγαπαμε :victory:...

Link to comment
Share on other sites

περσι στο pctechnology εχω πει με τον sofo να παιξουμε μαζι το cpu (8600) 6500 3d 01 ετοιμαζουμε παει η μητρικη παει και το cpu δινω και την 295 στον crasty παει και αυτη απο το set up μου εμειναν μονο οι μνημες αλλα δεν πειραζη και φετος μαζι θα παιξουμε:loveliness:.. αν αναψη τιποτα ( με τρωη ο κολος μου χε χε)

Link to comment
Share on other sites

1) Μάιος 2009. Πρώτη φορά που γνωρίζω τους Stelaras, Aristidis, TASOS, zafiropo, pastelidis, sofos1990 & Gorillakos από κοντά. Όταν πρωτοπήγαμε σπίτι του Άρη, o golden QX9650 του έπαιζε απροβλημάτιστα 2k6 @ 5700MHz on cascade. Σε παλιότερο session με την περίεργη BlackOps, ο Στέλιος μου είπε ότι είχαν βγάλει 2k6 στα 5870MHz με άζωτο και την μέρα που ήμουν εκεί θα δοκίμαζαν για ακόμα παραπάνω. Βγάζουν cascade, βάζουν κάνιστρο και αρχίζουν να παγώνουν το CPU με το μαγικό ζωμό. Εγώ, ο πάστελ, ο Μπάμπης και ο Σόφος ήμασταν στο σαλόνι και bench-άραμε Cedarmills στην Commando. Ο Σόφος βαρέθηκε οπότε λέει: "Πάω μέσα να δω τι κάνουν ο Στέλιος και ο Άρης". Σε 2-3 λεπτά ακούμε μια δυνατή τσιριχτή φωνή (του Στέλιου ήταν): "Πάααααααεειιιιι" :hehe:

Όπως καταλάβατε, κάηκε το CPU.

Λίγο πριν φύγουμε εγώ, ο Πάστελ και ο Σόφος (1 παρά το βράδυ) κάηκε και ένα κόκκινο Cellshock DIMM, από το golden kit-άκι του Στέλιου :hehe:

2) Πριν από περίπου μια βδομάδα με πήρε ο Σόφος τηλέφωνο στο άσχετο και μου είπε ότι αν στο μέλλον αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα με ASUS μητρική, να μιλήσω μαζί του γιατί μπορούμε να την κάνουμε κανονικά RMA. Ok του λέω, να 'σαι καλά μαν.

Δυο μέρες μετά, η ASUS Maximus III Formula μου αρνούνταν πεισματικά να δει δυο κανάλια μνήμης με αποτέλεσμα οι RAMs να λειτουργούν σε single channel μόνο :hehe:

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ :T: :T: :drinks:

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε παει με τον Κωστα(mortisboy) και εχουμε γεμισει την μπουκαλα του και την μπουκαλα του Σοφοκλη(φτου φτου και εχω και τον 980 διπλα μου)για να παιξουμε σπιτι μου.Μου λεει ο Κωστας ξεκιναμε με τη μπουκαλα του Σοφοκλη(φτου φτου ειπαμε)και αν χρειαστει παιζουμε και με τη δικη του.

H Classified που benchαρα επι ενα χρονο απροβληματιστα,πηρε φωτια και μαζι της πηρε και τον 980:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now