GoriLLakoS

Asus P5E64 WS Evolution Motherboard

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f944693.jpg[/WRAPLEFT]Η νέα workstation μητρική της ASUS αποκαλύφθηκε και είναι έτοιμη πρός διάθεση όπως όλα δείχνουν ! Μπορούμε να πούμε πώς τα χρώμματά της(μάυρο pcb με μπλέ electric ψύκτρες) είναι ότι πιο eye-catching έχουμε δεί ποτέ μετά την R.O.G σειρά της ASUS !

Η νέα αυτή μητρική διαθέτει 3 νέα χαρακτηριστικά που συναντάμε γιαπρώτη φορά σε μητρικές της Asus , και λογικά θα υιοθετηθούν και απο μεταγενέστερες μητρικές !

1. ASUS HE 95

Το Asus He 95 design είναι ένα νέο πρότυπο τροφοδοσίας της μητρικής απο το οπόιο μπορεί η μητρική να εξικονομεί περίπου 95% περισσότερη ενέργεια όταν είναι σε λειτουργία κανονικής χρήσης και ένα 90% όταν είναι σε heavy load !

Δεν χρειάζεται κάποιους drivers ή software για να γίνει!

2. G.P Diagnosis Card

Η Asus G.P Diagnosis Card είναι μία add-on κάρτα η οποία μπορεί να τσεκάρει και να δείχνει κωδικοποιημένα την κατάσταση της μητρικής καθώς και κάθε σφάλμα της απο την στιγμή που θα ανοίξει ένας υπολογιστής !

3. Asus SAS Card Support

Η Asus SAS Card υποστηρίζει απόλυτα SAS δίσκους για καλύτερο, ταχύτερο, σταθερότερο και πιό αναβαθμίσημο σύστημα αποθήκευσης δεδομένων !

Η μητρική :

547d6810d8e7c3.jpg

Τα χαρακτηριστικά της πιο αναλυτικά :

547d6810d71562.jpg

Τα νέα της χαρακτηριστικά που περιγράψαμε παραπάνω :

547d6810d82762.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Πωπω φοβερες πατεντες εχει πανω το νεο εργαλειο της ASUS!!Προβλεπω να ειναι γερο σκαρι οπως η τωρινη ASUS P5E64 WS Pro!!

P.S. Καλα και απο εμφανιση δε το κρυβω τα μπλε ψυκτρακια σε συνδιασμο με εναν αντιστοιχο μπλε φωτισμο (cathode lights, led fans..) πρεπει να ειναι κ###λα!!!!:D

Link to comment
Share on other sites

SAS Card...καινοτομίααααα... ναι σου λέω :P

Αν είναι να πάρει κανείς SAS δίσκους, δεν πιστεύω να κάτσει να αγοράσει ( γιατί θα είναι optional όπως βλέπετε ) μια bulky κάρτα SAS by Asus με CheapChip controller.

G.P. Diagnosis card...μπράβο ρε Asus...αφού καινοτομίσατε για άλλη μια φορά ( η δε DFI έχει on-board την ίδια λειτουργία από τις LanParty nF4... δεν θυμάμαι χρονιά...με απατά η μνήμη μου :D, καθώς και η Abit από εποχές Max3... )

Το Power Saving τους...θα δούμε πόσο "καινοτόμο" είναι και αν αποδίδει σύντομα.

Κατά τα άλλα καλή φαίνεται... το layout παίρνει βελτιώσεις... τώρα το θέμα είναι τι θα γίνεται από BIOS, bugs και memory overclocking ( το προηγούμενο μοντέλο WS για DDR3 δεν πήγαινε πάνω από 1620 σταθερά με τίποτα )

Link to comment
Share on other sites

Συνονοματε φιλτατε, τις καινοτομιες αυτες τις ανεφερα ποιο πολυ για ASUS για πλευρα (Ποιος O/Cer δεν θυμαται τις παλιες καλες εποχες με DFI NF4 mobbys και AMD Athloni-a που κατεμε ηταν η καλυτερη εμπειρια με AMD που ειχα?? :D) καθως οπως σωστα λες τις ποιο πολλες φορες τα εχει σαν optional ενω τωρα φενεται πως (μαλλον) θα τα εμπεριεχει!!

Υ.Γ. Μα καλα ποσοι Βασιληδες ημαστε εδω μεσα??:whistling:

Υ.Γ.2 Ετσι οπως παμε με τα chipset που γεννοβολιουνται σαν κουνελια σε λιγο καθε βδομαδα θα θελουμε νεα μητρικη!!:gizmo:

Link to comment
Share on other sites

Βασιλοκρατούμενο το HWbox μάλλον :P

Με την ευκαιρία να διευκρινίσω πως δεν το είπα ειρωνικά πρός εσένα αυτό έτσι ?

Στην Asus "απευθυνόμουνα" ;)

Υ.Γ. Και chipset όταν δεν γεννοβολιόνται, δεν παίρνουμε και αλλάζουμε μητρικές με το τσουβάλι ? Άνθρωπος ήτο άπληστος και εύκολα παρασυρόμενος εκ του "πονηρού" :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now