George_o/c

Καινούριο κινητό 300? ΜΑΧ

Recommended Posts

Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η επιδότηση του αδερφού μου (90?) και έλεγα να βάλω λίγα ακόμα να πάρω ένα κινητό. Κοιτούσα τα κινητά μέχρι MAX 300? - παραπάνω δεν πρόκειται να δώσω, και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με τα features που έχουν. Το K770i φαίνεται να είναι ΑΙΩΝΕΣ πίσω :D

Από χαρακτηριστικά δεν θέλω κάτι το απαιτητικό. Το μόνο που μου λείπει είναι το WiFi, ώστε να μπαίνω κάνα msn, κάνα facebook έτσι από το κινητό. Ή γενικά να έχω πρόσβαση στο internet βρε αδερφέ, μιας και με τον ΟΤΕ εδώ κάτω δεν τα πάμε πολύ καλά :hehe:

Το κινητό θα αγοραστεί από Γερμανό (λόγω επιδότησης), οπότε μην προτείνετε από κάπου αλλού. Μου τράβηξαν την προσοχή τα παρακάτω, όμως οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη:

1) SONY ERICSSON X8 / Συσκευές / Κινητή Τηλεφωνία /

2) SONY ERICSSON W995 / Συσκευές / Κινητή Τηλεφωνία /

Δεν καίγομαι και ΤΟΣΟ πολύ για touch-screen, όχι όμως ότι θα με χάλαγε κιόλας. Τι λέτε εσείς; Έχετε κάποια αντιπρόταση; :)

Link to comment
Share on other sites

Το Χ10 το ξεχνάμε, πάει πολύ μετά :D

Εντάξει η Sony τώρα τελευταία το έχει παραξηλώσει, όμως ειδικά για το W995 ακούω και διαβάζω τα καλύτερα! Και το Χ8 καλά πάει από ότι βλέπω στα reviews.

Link to comment
Share on other sites

Το Samsung Galaxy 3 είναι τόσο καλό; Ή το προτείνεις για συγκεκριμένο λόγο Μήτσο; Γιατί στα reviews δεν είδα και τα καλύτερα σχόλια. Εκτός αν παίζει κάτι με τα λειτουργικά, από τα οποία δεν κατέχω και πολλά.

Το C6 θα το ψάξω Αντρίκο, danke :)

Link to comment
Share on other sites

Το είχα στα χέρια μου για κανένα 20λεπτό, και κόλλησε 3 φορές, 2 σε παιχνίδι και μια ψάχνοντας κάτι ρυθμίσεις. Για μένα τα Samsung δεν το έχουν, όπως και τα LG που είναι πολύ αργά γι'αυτό που διαφημίζουν ότι προσφέρουν στον χρήστη.

Ο λόγος για να αποφύγεις τα Sony είναι το πολύ μεγάλο SNR.

Επιπλέον, γιατί να το πάρεις από Γερμανό; Τι εταιρείας είναι η επιδότηση; Βασικά περισσότερα ? θα σου δώσουν σε άλλο κατάστημα, παρά στο Γερμανό και ακόμα καλύτερα να πας στο κατευθείαν σε κατάστημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που έχετε.

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Τι εταιρείας είναι η επιδότηση; Βασικά περισσότερα ? θα σου δώσουν σε άλλο κατάστημα, παρά στο Γερμανό και ακόμα καλύτερα να πας στο κατευθείαν σε κατάστημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που έχετε.

Από Cosmote είναι η επιδότηση :)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον! το χ6 δεν αξιζει τα παραπανω σε καμια περιπτωση,ο οθονη του ΔΕΝ ειναι καλη και οι φωτο τιποτα το ιδιαιτερο!η samsung σαν εταιρεια δεν εχει aftersales ουτε μεχρι το περιπτερο..τα 90 που του δινουν ειναι ελαχιστα χρηματα.. του αδερφου μου αλλα και του κολλητου μου τους εδιναν 150 περιπου και δεν καναν ανανεωση, τους πηραν τηλ ,ειπαν οτι με 90 ευρω δεν παιρνουν ουτε ψευτικο και ο αδερφος μου υστερα απο 3 προσπαθειες του δωσαν το n96 οταν ειχε 600..θα κανω μετα εντιτ αν δεν βγαζω νοημα!!!

Link to comment
Share on other sites

Το W995 πήγα και το είδα σήμερα από κοντά, δεν μου άρεσε πολύ, παρόλο που του δίνουν τρομερές κριτικές στο internet. Είμαι μεταξύ Sony X8 και Nokia C6 τώρα, θα δω όταν έρθει η στιγμή :D

Link to comment
Share on other sites

Τι σου λεει το Vodafone joy 845???

Σκεφτομαι να το παρω και εγω,αφου το wildfire με το οποιο εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα (εκτος απο καμερα) ειναι πολυ πιο ακριβο.

Μπορει να ειναι Hauwei, αλλα εχει μικρο sar,και κοστιζει 110Ε.

Για smartphone με abdroid 2.1 οχι και ασχημα...

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρησιμοποιώ GPS. Εδώ κάτω Κρήτη δεν χρειάζεται, ξέρω τους δρόμους... Εντάξει Ηράκλειο και Λασίθι δεν τους ξέρω καθόλου, αλλά δεν πηγαίνω συχνά οπότε.. :P Όσο για Αθήνα, αν έρθω πάνω σε 2-3 χρόνια με αυτοκίνητο, τότε θα πάρω κινητό με GPS :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now