Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/08/2016 in all areas

  1. Extreme προσπάθεια του Έλληνα overclocker ο οποίος κατάκτησε την ίδια στιγμή τη κορυφή του benchmark 3DMark - Fire Strike Extreme. Ο overclocker που αυτή την ώρα διαγωνίζεται στο GALAX GOC 2016 Worldwide Qualifier ξεπέρασε τους αντιπάλους του κατακτώντας τη κορυφή του Fire Strike Extreme με 8846 marks. Η GeForce GTX 1060 της GALAX αποτέλεσε την ατραξιόν του συστήματος αφού χάρη στο custom PCB και τις πολλές ευκολίες στην ρύθμιση της τάσης, κατάφερε να λειτουργήσει στα 2,860MHz φυσικά υπό ψύξη υγρού αζώτου με τις μνήμες της να τρέχουν στα 2,650MHz. Ο επεξεργαστής του συστήματος Core i7 6700K της Intel ήταν "περιορισμένος" στα 6000MHz, όπως ορίζουν οι κανονισμοί όμως και πάλι ο Έλληνας overclocker της HwBox Hellas O/C Team άγγιξε τη πρωτιά. Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η τελική συχνότητα που μπορεί να φτάσει η συγκεκριμένη GPU και θα ανανεώσουμε σύντομα! Πηγή.
    3 points
  2. Καλώς ήρθαμε μετά απο τόσο καιρό !!! Δεν βρίσκω intel θέμα να γράψω Μεγειά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 points
  3. Μετά το πρώτο μου κινέζικο κινητό ήρθε η ώρα για κάτι λίγο πιο καλό, εδώ και λίγες εβδομάδες έχω στα χέρια μου το xiaomi redmi note 4. Το κινητό φοράει τον heliο x20 της MediaTek με 64gb χώρου, 3gb ram 4100mah μπαταρία και κάμερα 13mp της samsung. Μερικές φωτογραφίες της συσκευής!! Φωτογραφίες με τα link τους ώστε να δείτε περισσότερα. Link 1 Μέρα , Link 2 Νύχτα Νομίζω ότι είναι πολύ καλές για ένα κινητό που κοστίζει λιγότερα από 200 ευρώ Παρακάω score από το geekbench 4. Τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους το κινητό χτυπάει τον 820 της qualcom σε επιδόσεις cpu δυστηχώς από θέμα γραφικών δεν τα πάει και τόσο καλά... Και ένα τελευταίο για την ταχύτητα του storage του. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο εδώ μια πολύ απλή μνήμη φαντάζομαι... Το κινητό πάει τάπα, οι εφαρμογές ανοίγουν γρήγορα τα app και το λειτουργικό δεν κολλάνε ποτέ και γενικά όλο το feeling της συσκευής είναι άριστο, η ποιότητα κατασκευής του είναι κορυφαία, η μπαταρία του κρατάει πολύ, η κάμερα του τα καταφέρνει πολύ καλά, το ηχείο τού είναι δυνατό και καθαρο, η οθόνη του επίσης πολύ καλή! Το fingerprint του είναι όσο γρήγορο είναι και στο s7 edge μου και δεν κάνει λάθος. Το μοναδικό πράγμα που με "χάλασε" είναι η vga του, δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό αλλά για παράδειγμα στο goo saga το κινητό πήγαινε απίστευτα αργα. Κάνει άνετα για πρώτη συσκευή και αξίζει τα 180 ευρώ που έδωσα μέχρι το τελευταίο λεπτό.
    2 points
  4. Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό αγαπημένο μου forum. Όσο καιρό ήμασταν offline, έπεσε στα χέρια μου εκτός από την παλιά μου 750Ti, μία 650Ti με την οποία έκανα αρκετά scoreάκια, και πιστεύω ότι θα είναι η πρώτη μου κάρτα για subzero benching. Επίσης έκανα και κάνα δυο ακόμα scores με την 750Ti ώστε να κρατήσω τις θέσεις μου. Τέλος, ετοιμάζω ένα πολύ ενδιαφέρον project για τη ψύξη της 650Ti, η οποία να σημειωθεί ότι θα μονταριστεί για να μπορέσω να πιέσω πάνω από το 1,115V που κατάφερα με πειραγμένο BIOS. Κάποια ενδεικτικά scores: http://hwbot.org/submission/3361628_ GpuPI 1B 1st 650Ti http://hwbot.org/submission/3360233_ Unigine Xtreme 650Ti 1st http://hwbot.org/submission/3357730_ Catzilla 720p 750Ti 25/58 http://hwbot.org/submission/3355608_ Catzilla 576p 650Ti 4/10 Ευχαριστώ για το χρόνο σας, GreekPhantom
    1 point
  5. νικο τοσα ιντελ θεματα εχει στις ειδησεις...παρτα με τη σειρα
    1 point
  6. δεν με κανει sign out .
    1 point
  7. Τα βήματα που γίνονται για την είσοδο του "έξυπνου σπιτιού" στη καθημερινότητά μας είναι όλο και πιο έντονα και σε αυτό συμβάλλουν καταλυτικά εταιρίες όπως η Tesla. Αφήνοντας για λίγο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της στην άκρη, η εταιρία του Elon Mask έρχεται... σπίτι με σκοπό να αναβαθμίσει την οροφή προσθέτοντας μικρά ηλιακά panel που θυμίζουν τα γνωστά μας κεραμίδια. Η τεχνολογία που κρύβεται πίσω τους είναι τυπική όμως η σχεδίαση είναι αυτή που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη υλοποίηση καθώς έτσι δε θα καταληφθεί επιπλέον χώρος από μια οροφή ενώ σύμφωνα με τον Musk θα φαίνεται "το ίδιο ή και καλύτερα" από μια καθημερινή οροφή. Τα panel έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης έως 14 kWh ισχύος με 7 kW peak ή 5 kW συνεχούς power draw. Η Tesla αναφέρθηκε και στη διαθεσιμότητά τους η οποία λέγεται πως θα ξεκινήσει αρκετά σύντομα. Πηγή.
    1 point
  8. Βάζω αυτό εδώ: https://www.facebook.com/hwbox.gr/ Μπορεί να το χρειαστείτε
    1 point