Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/2017 in all areas

  1. 4 points
  2. Επειδή πολλοί αγαπούν τον υπερήρωα Batman, ο Bigbee από τη Κίνα έστησε ένα ολόκληρο σύστημα στα χρώματά του και με κουτί της αναγνωρισμένης Fractal Design. Με προσεγμένη custom υδρόψυξη από την EK Water Blocks και hardware βασισμένο στη πλατφόρμα του X99 ο modder παρουσιάζει τόσο ένα "διαφορετικό" όσο και ένα πανίσχυρο σύστημα για καθημερινές εργασίες. Στο εσωτερικό συναντάμε την MSI X99A MPOWER με τη κίτρινη απόχρωση, μνήμες Corsair Vengeance LPX χρονισμένες στα 3000MHz καθώς και την high end (ακόμη και σήμερα) GeForce GTX 980 Ti υλοποίησης ASUS STRIX. Ο επεξεργαστής είναι ένα Core i7 5820K χρονισμένος στα 4.5GHz. Η χρήση hardtubes και όχι απλών σωληνώσεων προσφέρει ένα συμμετρικό αποτέλεσμα ενώ τα διακοσμητικά στην εξωτερική πλευρά μοιάζουν με λαβές, χωρίς όμως να είναι, προφανώς! Το PSU cover έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για να στεγάσει το μοντέλο της μητρικής. Το Define S έρχεται και αυτό με τροποποιημένους ανεμιστήρες με το λογότυπο του Batman αλλά και custom front panel με το σήμα κατατεθέν του! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  3. Οι τελευταίες ανακοινώσεις της Intel και της AMD για τους επόμενης γενιάς Kaby Lake και Ryzen επεξεργαστές γέννησαν απορίες σχετικά με τις υποστηριζόμενες λύσεις ψύξης και τροφοδοσίας στις νέες πλατφόρμες. Η Cooler Master είναι έτοιμη για τα νέα releases, τόσο με τις ψύκτρες όσο και με τα τροφοδοτικά της, έτσι ώστε να σας εξασφαλίσει την ομαλότερη δυνατή μετάβαση στην νέα γενιά. Συμβατότητα ψυκτρών και υδροψύξεων Σχεδόν όλες οι μονάδες αερόψυξης και υδρόψυξης είναι συμβατές με τα Intel Kaby Lake και το LGA 1151 socket τους. Για τους Ryzen της AMD και το AM4 socket, τα μοντέλα που στερούνται εγγενούς υποστήριξης μπορούν να γίνουν συμβατά με ένα upgrade kit. Δείτε τις συμβατότητες στην παρακάτω λίστα και επικοινωνήστε με το δίκτυο πωλήσεων για την διαθεσιμότητα των upgrade kits. Συμβατότητα τροφοδοτικών Οι παρακάτω σειρές τροφοδοτικών της Cooler Master είναι συμβατές με το σύνολο των νέων επεξεργαστών: MasterWatt Maker Series V Series GM Series New GX Series Series Model Name Intel Kaby Lake compatibility AMD Ryzen compatibility AMD Ryzen Upgrade Kit compatibility Liquid Cooling MasterLiquid Pro Series ● △ ● MasterLiquid 240 ● ● MasterLiquid 120 ● ● MasterLiquid Lite 120 ● ● Nepton Series ● △ ● Seidon Series ● △ ● Air Cooling MasterAir Maker 8 ● △ ● MasterAir Pro 4 ● △ ● MasterAir Pro 3 ● △ ● Hyper 612 Ver.2 ● △ ● Hyper 412 Series ● △ ● Hyper 212 LED Turbo ● ● Hyper 212 LED ● △ Hyper 212 EVO ● △ ● Hyper 212 X ● △ ● Hyper T4 ● ● Hyper TX3 (Plastics) ● ● Hyper TX3 EVO (Europe Ver.) ● ● Hyper TX3 EVO (Japan Ver.) ● ● Hyper TX3 EVO ● ● Hyper T2 ● ● Hyper D92 ● △ ● Hyper 101 PWM Universal ● ● BLIZZARD T2 ● ● BLIZZARD T2 MINI ● ● ● → Υποστηρίζεται △ → Υποστηρίζεται μόνο στις νεότερες παρτίδες (επικοινωνήστε με το δίκτυο πωλήσεων για διευκρινήσεις) Cooler Master Δελτίο Τύπου Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  4. "Κοινοί θνητοί"...εσύ πως την έχεις "δει" δηλαδή, Αφροδίτη...?
    4 points
  5. χωρις 6πυρηνα για αρχη, μετα θα μας πουνε οτι δεν θα εχει ουτε 4πυρηνα και στο τελος θα μας πουνε πλακα σας καναμε θα βγαλουμε μονο καρτες γραφικων και apu.
    4 points
  6. Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 15% στο τέταρτο τρίμηνο από έτος σε έτος και τα ακαθάριστα έσοδα ανήλθαν συνολικά στα $1.11 δις. Το τμήμα των καρτών γραφικών ήταν αυτό που σημείωσε τη σημαντικότερη άνοδο από το 2015 και αυτό γιατί μέσα στο 2016 είδαμε τη κυκλοφορία των Polaris RX 480, RX 470 και RX 460 - και βοήθησε σημαντικά στα συνολικά έσοδα για το έτος. Το τμήμα των επεξεργαστών παρέμεινε στάσιμο λόγω της απουσίας της AMD από τον χώρο, χωρίς νέα μοντέλα που αναμένονται από φέτος στην αγορά. Το κομμάτι των Enterprise, Embedded και των Semi-Custom συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα, κάνοντας τζίρο περί τα $506 εκατομμύρια, που είναι κατά 4% αυξημένο από πέρυσι. Τα λειτουργικά κέρδη όμως δεν ξεπέρασαν τα $47 εκ. που είναι $12 εκ. λιγότερα απ' ότι κατά το 2015. Η εταιρία ευελπιστεί να επιστρέψει με ακόμη μεγαλύτερα έσοδα στο νέο έτος με τη κυκλοφορία των Ryzen επεξεργαστών καθώς και των Vega καρτών γραφικών κατά το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο αντίστοιχα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  7. Γατάκι @venisk... DDR4-2400, 24 cores, 3.2GHz όλοι... τάπα πάει το uTorrent
    3 points
  8. To gaming machine που θέλεις το χω για κατεβαστήρι
    3 points
  9. Slides της επερχόμενης μητρικής της ASUS έρχονται στην επιφάνεια, η οποία συνεχίζει τη σειρά Crosshair για την AMD πλατφόρμα φέρνοντας μαζί της πλήθος από overclocking χαρακτηριστικά! Η σειρά Crosshair αποτελούσε πάντοτε μια από τις κορυφαίες του χώρου ειδικά για τις πλατφόρμες της AMD. Με την επικείμενη είσοδο των Ryzen στην αγορά και το νέο socket AM4 οι συνεργάτες της AMD ετοιμάζουν τις προτάσεις του όπως η νέα Crosshair VI Hero καθώς και άλλη μια, τη Prime X370. Τα slides προέρχονται από την ίδια την AMD και αναφέρονται "στους ειδικούς" που βρίσκονται πίσω από την ανάπτυξη μητρικών με overclocking χαρακτηριστικά. Η Crosshair VI θα ενσωματώνει αρκετές συνδέσεις για ανεμιστήρες ενώ μέσα από το παρεχόμενο software μπορούμε να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο. Η σχεδίαση θυμίζει τις υπόλοιπες ROG μητρικές της εταιρίας με το έντονο industrial look ενώ υπάρχει υποστήριξη σύγχρονων συσκευών όπως M.2-NVMe SSDs και ενδιαφέροντα συνοδευτικά, όπως ο ενισχυτής ESS Sabre DAC. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  10. Την 290 που σου πρότεινα παραπάνω, είναι πολύ πιο καλή από την 1050 και θα την βρεις γύρω στα 180-200€. Παίζει να μπορέσεις να βρεις και 290Χ σε αυτά τα χρήματα και να είσαι άρχοντας @ 1080p.
    3 points
  11. Ενδιαφέρεται κανείς για βοηθό ?
    2 points
  12. Έτσι κάνεις και στο αντρικό γυαλιστερό iphone σου?
    2 points
  13. Στάυρο δεν μπορώ να πω τι πιστεύω γι αυτούς τους 25-34 ετών που παίζουν 10 ωρα την μέρα lol και τους φταίει η κρίση για τους άλλους πάσο ότι αρέσει στο καθένα... το δέχομαι σαν διασκέδαση και 50 χρονών να είναι ο άλλος, άλλωστε και εγώ βλέπω τις περισσότερες παιδικές ταινίες που βγάζει η disney pixar κλπ, απλά σαν κατηγορία παιχνιδιού καψίματος κλπ δεν το πάω.
    2 points
  14. Έλα ρε ΑΕΚΑΡΑ . Όλο κιτρινόμαυρα builds βλέπω τελευταία... μάλλον για τη Borussia θα είναι.
    2 points
  15. Ο JP Modified σε νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά βασισμένο σε κουτί της SilverStone και με stealthy hardware - τόσο stealthy που ο modder δεν αναφέρει καν τα υποσυστήματα! Το Black Panther ενσωματώνει κορυφαίο hardware βασισμένο στην πλατφόρμα Skylake με μητρική της MSI, που είναι επίσης μαύρου χρώματος, για να μη ξεχωρίζει από το υπόλοιπο build! Επάνω της, βρίσκονται οι Ripjaws V μνήμες της G.Skill σε διάταξη dual channel. Η custom υδρόψυξη ψύχει τη μια κάρτα γραφικών της NVIDIA καθώς και τον επεξεργαστή. Πολλές πτυχές του παραμένουν "σκοτεινές" κάτι που φυσικά ήθελε εξ' αρχής να πετύχει ο JP Modified με το συγκεκριμένο build. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  16. Οι αληθινοί άντρες χρησιμοποιούν shortcuts και όχι gay-macro.
    2 points
  17. Δεκτό, απλώς δεν έχουν ανάγκη όλοι για τόσα πολλά macro keys. Με τον χώρο όμως που έχει στα πλάγια θα προτιμούσα να είχε μια σειρά ακόμα από έξτρα πλήκτρα παρά αυτές τις μπάρες που έχει τώρα.
    2 points
  18. Τα μοντέλα για τους κοινούς θνητούς θα μπαίνουν στο ίδιο socket με τα δικά μας. Το λέει πρώτα θα μπαίνουν 6-8-10 core και μετά οι 4 core.
    2 points
  19. Υπολογισμός efficiency...101%
    2 points
  20. Ώρες ώρες ζηλεύω όσους έχουν έτσι όμορφα PC, ενώ τα δικά μου είναι πάντα σαν αχταρμάς μέσα
    2 points
  21. Η Intel ετοιμάζει το νέο chipset της high end desktop πλατφόρμας της, το οποίο θα διαδεχθεί το X99 δηλώνουν νέες φήμες από το αξιόπιστο BenchLife, αρκετά σύντομα και μέσα στο έτος! Πιο ειδικά, οι πρώτες X299 μητρικές θα αρχίσουν να εμφανίζονται από το καλοκαίρι όμως δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα φανερωθούν από την Computex. Οι φήμες απαντούν στο ερώτημα αρνητικά, λέγοντας πως οι κατασκευαστές μητρικών δε θα δείξουν κάτι στην έκθεση, πέρα ίσως από μερικά teasers. Έτσι η νέα πλατφόρμα μαζί με τα νέα chips για το "μεγάλο" socket της Intel θα αποκαλυφθούν στην Gamescom 2017 ή στο IDF που είναι μερικές ημέρες πριν. Σύμφωνα με το BenchLife, η Intel θα δείξει τα πρώτα CPU για το socket LGA-2066 στην έκθεση. Οι πρώτοι θα έρθουν στην οικογένεια των Skylake-X και θα εφοδιάζονται με 6, 8 και 10 πυρήνες ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και ένα τέταρτο KabyLake-X τετραπύρηνο μοντέλο με TDP 112W και χωρίς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών! Ο IMC αναβαθμίζεται με υποστήριξη μνημών DDR4 αλλά στα 2667MHz, όπως ορίζει το νεότερο πρότυπο JEDEC. Η πλατφόρμα φαίνεται πως επιθυμεί να γίνει πιο mainstream κάτι που ίσως οδηγήσει στην ενοποίηση των sockets. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Η εταιρία δε θα διαθέσει στην αγορά Ryzen επεξεργαστές με έξι πυρήνες, τουλάχιστον στην αρχή μιας και νέα αναφορά δηλώνει πως το κόστος δεν "συμφέρει" στην ανάπτυξη 6-πύρηνων μοντέλων. Αναφορές από την ανατολή μιλούν για απουσία εξαπύρηνων SKUs από το επερχόμενο lineup των Ryzen επεξεργαστών της AMD. Αν και θα υπάρξουν κανονικά τετραπύρηνα και φυσικά οκταπύρηνα μοντέλα, λέγεται πως λόγω της σχεδίασης ενός quad-core CCX (CPU Complex - συστοιχίας πυρήνων) κάνει τη κατασκευή ενός αντίστοιχου επεξεργαστή πιο δύσκολη υπόθεση, με επιπλέον κόστος. Η αγορά θα υποδεχτεί αρκετά σύντομα τρεις σειρές επεξεργαστών Ryzen, την entry level SR3, την midrange SR5 καθώς και την high end SR7. Η SR7 σειρά θα διαθέτει τη πλήρη διάταξη με δύο τετραπύρηνα CPU Complexes με 8 συνολικά πυρήνες και μέσω του χαρακτηριστικού SMT, 16 threads εντός του λειτουργικού συστήματος. Η midrange αγορά με τους SR5 θα ικανοποιηθεί με τους οκταπύρηνους και χωρίς SMT CPUs για maximum 8 πυρήνες ενώ οι SR3 θα φέρουν τέσσερις πυρήνες με συνολικά οκτώ threads, πάλι χάρη στο SMT. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Το monitor της LG φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένα αρκετά σπάνιο πρόβλημα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, όταν βρίσκεται κοντά σε routers και η εταιρία έχει να προτείνει μια λύση! Το 27άρι monitor της εταιρίας είναι πλήρως συμβατό με τα νέα MacBook της Apple μιας και προσφέρει τη σύνδεση Thunderbolt. Σύμφωνα με το 9to5Mac όμως, παρά τη ποιότητα και τις ευκολίες που προσφέρει σε διάφορες περιπτώσεις, η οθόνη δε λειτουργεί σωστά όταν βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων από τον router. Η LG γνωρίζει το πρόβλημα και συνιστά στους χρήστες το αυτονόητο, να μετακινήσουν την οθόνη μακριά από τον router που ίσως βρίσκεται κοντά αποτρέποντας τα όποια προβλήματα. Συγκεκριμένα, τα "συμπτώματα" που έχει είναι έντονο flickering ή μαύρη οθόνη στις χειρότερες περιπτώσεις και το πρόβλημα εντοπίζεται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που δημιουργούνται από τον δρομολογητή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  24. Μια χαρά πάνε ότι δοκίμασα ( έχω κόψει χρόνια τα games, αλλά έβαλα το Star Wars BattleFront για να δοκιμάσω το Dolby Atmos ). Εντάξει, μπορεί στα 1080p αντί για 90fps min - 130fps avg - 250fps max να έχω 80fps min - 118fps avg - 224fps max, but who cares ?
    1 point
  25. Ε ναι για αυτόν που χρησιμοποιεί τυφλό σύστημα ειδικότερα τα Copy, paste, cut, select all είναι ψωμοτύρι. Μη σου πω πως επειδή θα πρέπει να σηκώνω το χέρι (λόγω απόστασης) θα με δυσκολεύει περισσότερο από τα ctrl+c, ctrl+v, ctrl+x, ctrl+a, etc. Άσε που αν κάτσεις σε άλλο pc ενδέχεται να ξεχάσεις τα shortcuts. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις βολεύουν (π.χ. άνοιγμα προγραμμάτων).
    1 point
  26. Δεν βλέπεις την μπουλντόζα...
    1 point
  27. Περίμενε να δεις τι έχει να γίνει όταν θα απαντήσει ο @billpeppas 我看中国
    1 point
  28. Δεν έχεις υπομονή γι αυτό είναι αχταρμάς... βγάλε μας μια φώτο ρε..
    1 point
  29. demand remains strong and supply hasn’t yet caught up. As Pei-ing Lee, President of RAM manufacturer Nanya Technology, puts it, “The global DRAM supply will continue to fall slightly short of demand in the second quarter,” and therefore that company’s prices will continue to increase accordingly. Θέμα προσφοράς και ζήτησης και λογικά αυτό σημαίνει αύξηση και στις VGA, smartphones, etc, όπως και το 2013 (https://hwbox.gr/news/it-economy/23027-hynix-memory.html).
    1 point
  30. Η Αμερικανική εταιρία ξεπέρασε και πάλι τις προβλέψεις των αναλυτών και κατέγραψε υψηλότερα νούμερα εσόδων για το Q4 του περασμένου έτους. Παρά τις μειωμένες πωλήσεις των φορητών συσκευών, η Apple κατάφερε να πουλήσει περίπου 78 εκατομμύρια iPhones κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων βοηθώντας έτσι στα βελτιωμένα νούμερα και ειδικά των ακριβότερων εκδόσεων. Εκτός από τις πωλήσεις hardware, η Apple έχει στρέψει τη προσοχή της και σε άλλες αγορές για παραγωγή εσόδων. Έτσι τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιπλέον υπηρεσίες της αυξήθηκαν κατά 18% από έτος σε έτος. Αξίζει να σημειωθεί πως το App Store συγκέντρωσε τα διπλάσια από το Google Play Store, παρά τη πρωτοκαθεδρία του Android στην αγορά των smartphones. Αυτά σε συνδυασμό με τις φοροδιαφυγές που λέγεται πως κυνηγά η Apple, οδήγησαν την εταιρία στη συλλογή των 78,4 δις δολαρίων, περίπου 2.5 δις περισσότερα από πέρυσι! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  31. Σιγά σιγά σταματάνε οι μητρικές με DDR3 και περνάμε σε DDR4 ONLY φάση. Και επίσης έχουμε Κινέζική πρωτοχρονιά τώρα! ΥΓ. Φτιάξαμε το θέμα με το Enter όταν γράφουμε στο forum και άφηνε μια σειρά κενό!
    1 point
  32. CS:GO και όποιος θέλει τον σφάζω! Ξέρει ο @FireKiller τι εννοώ! Το έχει νιώσει!
    1 point
  33. Τι θα γίνει άμα χτυπήσει ο δίσκος αυτός και χάσεις όλο το VR Porn σου από μέσα;
    1 point
  34. Σύντομα θα μαθευτεί και αυτό. Πάντως οι, Crucial και G.Skill έχουν τρελαθεί στις διαφημίσεις περί "αναβάθμισης".
    1 point
  35. Ο λόγος αύξησης? Μεγάλη ζήτηση η καμιά "πλημμύρα" που θα την πληρώνουμε για πάντα???
    1 point
  36. ναι αλλα είναι dvi-d το οποίο δεν είναι και τόσο αρχαιολογία
    1 point
  37. Μετά απο ένα retro στο battlefield 3 να θυμηθούμε τα παλιά τώρα ξεκίνησα το Skyrim special edition. Καλά στο battlefield 3 γίνεται ακόμα της ποπης, φυσικά δεν εχω καταλάβει πως με σκοτώνουν συνέχεια με headshots μπαμ και κάτω, wtf δηλαδή, ή συνεχίζω να είμαι τόσο νούμπας ή τα hacks πάνε σύννεφο, anyway μεγάλη παιχνιδάρα, metro & grand bazar ftw!!!
    1 point
  38. bf1 απίστευτα απίστευτα απίστευτα χ απίστευτα στην απίστευτα γραφικά, αλλά λίγο αργό λόγο των αρχαίων όπλων.. cod iw, σαν να παίζω crysis με mas effect στο μιξερ.. Στο cod δεν φτάνουν 12 threads λογικά θέλει καμιά 40ριά ...
    1 point