Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/2017 in all areas

  1. Πόσα $/€/£/¥ θες να δώσεις; Επίσης σε δύο (2) βδομάδες βγαίνουν καινούργιοι AMD.
    2 points
  2. Εξοπλισμένη με το X370 chipset και με εμφάνιση που έχουμε δει και στις αντίστοιχες Intel μητρικές, η MSI X370 Gaming Pro Carbon θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα στην αγορά. Η μητρική έρχεται με το ATX form factor και διαθέτει δύο PCIe υποδοχές με μεταλλική ενίσχυση. Εκτός από τα παραπάνω η μητρική εφοδιάζεται και με RGB LED καθώς και τη ξεχωριστή σχεδίαση με λεπτομέρειες από carbon-like υλικό που της προσθέτει πόντους. Η MSI είναι μέσα στους πολλούς κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν τα δικά τους μοντέλα για τη κυκλοφορία των Ryzen επεξεργαστών της AMD. Επιπλέον, στο PCB συναντάμε και δύο M.2 υποδοχές για SSD νέας γενιάς, ενώ το I/O περιλαμβάνει πλήθος από θύρες που θα χρειαστεί ένα σύγχρονο σύστημα όπως για παράδειγμα USB Type-C. Η συγκεκριμένη αποτελεί ίσως τη πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τη νέα πλατφόρμα του AM4 socket και φέρει το overclocking friendly chipset X370. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. 2 points
  4. Καλημέρα hardware enthusiasts!
    2 points
  5. Εδώ ένας! Ας με διαψεύσει όταν βγει με το καλό. ....."μα είναι φτήνό΄".... η γνωστή ατάκα που δικαιολογεί τα τελευταία 10 χρόνια την amd για τις πατάτες που βγάζει μακάρι να κάνει το μπαμ πας και συνέλθει η intel αλλά έχουμε έλειψη θαυμάτων τελευταία!!
    2 points
  6. Εχω εναν MMX @ 200mhz στην αποθηκη κομπλε, με 32μβ ραμ, 4 μβ καρτα γραφικων 2d και εναν σκληρο 2,1 γιγα περασμένα win 98
    2 points
  7. Το κουτί της όχι τόσο γνωστής στον mainstream χώρο Tekware έντυσε το hardware του σημερινού case mod από τον Bernardo Mod Chop ενώ αποπνέει τον αέρα μια Ferrari! Το LaFerrari αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Φιλιππινέζου modder ο οποίος χρησιμοποίησε hardware της MSI και της ASUS δημιουργώντας ένα mainstream αλλά gaming ITX σύστημα. Το κουτί Carbon της Tekware προσφέρει όλους τους απαραίτητους χώρους για ένα ITX σύστημα ενώ εφοδιάζεται με μια B150 μητρική της MSI και έναν Core i5 6400 της Intel μαζί με μια ASUS GTX 1060 STRIX κάρτα γραφικών και custom υδρόψυξη. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Ναι περίμενε τους καινούργιους AMD Ψάξου και στα μεταχειρισμένα....
    1 point
  9. Διαβάστε το Review εδώ...
    1 point
  10. Δεν χωράω πίσω από το δάχτυλό μου και δεν έχω πρόβλημα να πω αυτό που πιστεύω! Σιγά μην χαϊδεύω και αυτάκια επειδή η amd αποφάσισε να βγάλει ένα καλό cpu μετά από τόσα happy medium cpuδάκια της σειράς. Θέλω να είναι καλοί οι ryzen για την τσέπη μου όχι για την amd, όμως δεν είναι εύκολο να το πιστέψω μετά από τόσες αποτυχίες.
    1 point
  11. Άμεση ανταπόκριση και σήμερα ξεκίνησαν οι διαδικασίες μετατροπής σε VDSL. Το πρωί εθεάθη τεχνικός του ΟΤΕ στο KV μου. Το ωραίο είναι πως το πρωί ευρισκόμενος ακόμα σε ADSL 24/1, αλλά έχοντας πετάξει ο ΟΤΕ τη γραμμή μου στο DSLAM του KV και στην οπτική ίνα, το πρωί έπιανα 24/4 full. Το 24/4 full για μένα είναι ικανοποιητικό και το ερώτημα που θέτω είναι το εξής. Όταν με το καλό λήξει το συμβόλαιο για τη VDSL και θελήσω να γυρίσω σε ADSL θα με βγάλουν από το DSLAM του KV ή θα παραμείνω εκεί με 24/4 full ? Edit: Μέτρηση από κινητό.
    1 point
  12. Παρά τη προσπάθεια της Microsoft να πείσει το κοινό και τις κυβερνήσεις σχετικά με τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, φαίνεται πως δε τα έχει καταφέρει! Η επιτροπή που διαφυλάσσει τη προστασία των Ευρωπαίων συνεχίζει να κρατά επιφυλάξεις σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγει η Microsoft με τα Windows 10 παρά τις αλλαγές της τελευταίας το περασμένο διάστημα. Η Microsoft σύμφωνα με πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συλλέγει αρκετά μεγάλο όγκο δεδομένων ανά χρήστη ενώ ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως οι λόγοι που γίνεται πέρα από διαφημιστικούς σκοπούς. Το Reuters αναφέρει πως γίνονται έρευνες από τη Γαλλία η οποία έχει διατάξει τη Microsoft να σταματήσει τη συλλογή δεδομένων από τους χρήστες ασκώντας της πίεση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. Η ιστορία με το Galaxy Note 7 φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει αφού η κορεάτικη εταιρία ετοιμάζεται να διαθέσει και πάλι στην αγορά επιδιορθωμένες εκδόσεις του τηλεφώνου σε μικρότερης σημασίας αγορές. Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως το κορεάτικο Hankyung, η Samsung θα επιχειρήσει να ξανα-πουλήσει μερικά Note 7, με την ονομασία Note 7s ενώ αυτό που θα αλλάζει θα είναι το μέγεθος της μπαταρίας. Τα στοιχεία αναφέρουν πως στο εσωτερικό δε θα βρίσκεται κάποια με χωρητικότητα 3500 mAh όπως στο αρχικό μοντέλο αλλά θα δούμε μια μικρότερη με 3000 μέχρι 3200 mAh. Οι φήμες επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές και η κίνηση μάλλον έχει να κάνει με περιβαντολογικό χαρακτήρα, αφού η καταστροφή τόσο μεγάλου όγκου συσκευών ίσως βρίσκει αντίθετη τη κυβέρνηση της Κορέας! Τα smartphones λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα στην αγορά της Ινδίας και του Βιετνάμ και δε γίνεται λόγος για επίσημη εμφάνισή τους στην αγορά της Ευρώπης ή των ΗΠΑ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Με βρίσκει σύμφωνο (περιβάλλον => περιβαλλοντικό ή περιβαλλοντολογικό χαρακτήρα, an environmental consultant speaking ).
    1 point
  15. 1 point
  16. Το Ινστιτούτου τεχνολογίας της Ιαπωνίας συνεργάζεται με την NVIDIA για τη σχεδίαση του νέο υπερυπολογιστή Tsubame 3.0 ο οποίος θα διαδεχθεί τον 2.5 και θα μπει στο top 10 του κόσμου! Ο υπερυπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές AI οπότε και η αναβάθμισή του αποτελεί μονόδρομο σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η έκδοση 3.0 του Tsubame που αποτελεί ακρωνύμιο της πρότασης Tokyo-tech Supercomputer and UBiquitously Accessible Mass-storage Environment θα αξιοποιήσει Broadwell-EP επεξεργαστές της Intel μαζί με τις πιο πρόσφατες και ταχύτερες υλοποιήσεις της NVIDIA, Tesla P100 σε 540 συνολικά blade servers κατασκευής HP. Σε κάθε blade θα ζουν τέσσερις Tesla chip επεξεργασίας. Κάθε node θα εφοδιάζεται με 1.08 PB αποθηκευτικού χώρου, 256GB RAM και 64GB HBM2 μνήμη από τα Tesla chips. Θεωρητικά και μόλις ο TSUBAME3.0 τεθεί σε λειτουργία θα μπει στο top 10 των ταχύτερων υπερυπολογιστών του κόσμου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  17. Και αναρωτιόμουν... ποιος να είναι ?
    1 point
  18. Τα εξίσου φρεσκαρισμένα coolers της AMD έρχονται στην επιφάνεια μαζί με τις συσκευασίες τους και έτσι το μόνο που μένει είναι να πάρουμε κάποιον στα χέρια μας! Πιο ειδικά, οι Ryzen 7 1800X και Ryzen 7 1700X, οι κορυφαίοι του νέου lineup και σίγουρα από τα πρώτα μοντέλα που θα συζητηθούν στο μέλλον θα εφοδιάζονται με το Wraith Max cooler της εταιρίας, που αποτελεί ανασχεδιασμένη έκδοση του Wraith που είδαμε πέρυσι, ως μέρος μερικών FX επεξεργαστών. Το Wraith Max θα μπορεί να απαγάγει θερμότητα ίση με 140W, δηλαδή 45W περισσότερα από το TDP των επεξεργαστών κάτι που ενδεχομένως σημαίνει πως η επιλογή πάρθηκε λόγω του χαρακτηριστικού XFR που διαθέτουν οι X εκδόσεις για αυτόματο overclocking. Ένα cooler με μεγαλύτερα θερμικά περιθώρια δίνει τη κατάλληλη "διάθεση" στη τεχνολογία να ξεδιπλώσει τις αρετές της. Ο αμέσως επόμενος non-X που είναι ο Ryzen 7 1700 έρχεται με το Wraith Spire cooler που έχει κατασκευαστεί για TDP όσο και του CPU, οπότε και προορίζεται για χρήση στις stock συχνότητες λειτουργίας, παρά το γεγονός πως όλοι τους έχουν ξεκλείδωτο multiplier. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  19. κι εγω ακριβως το ιδιο κουτι θελω να αντικαταστησω...!! τερας, αλλα... παλιωσε πια και δεν εχει την εργονομια των καινουριων......!!!
    1 point
  20. Θα αντικαταστησει το stacker 831!Οσο γινεται αυτο βεβαια..
    1 point
  21. 87% πάνω από την εργοστασιακή συχνότητα λειτουργίας, ο Pentium MMX της Intel είναι ο δεύτερος που έχει καταγραφεί στο HWBOT να τρέχει σε συχνότητα 500+ MHz! Ο Λευκορώσος Max1024 με τον MMX του που αποτελεί βελτιωμένη εκδοχή του πρώτου Pentium της Intel και κυκλοφόρησε το 1997 με επιπλέον instruction sets, έτρεξε με μια απλή αερόψυκτρα στη συχνότητα των 500MHz, "βγάζοντας" μάλιστα και αρκετά benchmarks εκεί. Πιο ειδικά, έτρεξε και κατέρριψε τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις στα PiFast, SuperPi 1M, Wprime 32M, το PCMark04 καθώς και το HWBOT Prime. Ο συγκεκριμένος αποτελεί το δεύτερο ψηλότερα χρονισμένο chip καθώς η πρώτη προσπάθεια ανήκει στον Το σύστημά του περιελάμβανε μια Texas Micro MI5VP4 μητρική μαζί με 128MB SDR μνήμης και μια Nvidia GeForce2 MX400 PCI κάρτα γραφικών. Οι ρυθμίσεις που έκανε ήταν 124.9MHz στο FSB του επεξεργαστή με πολλαπλασιαστή 4. Το επόμενο βήμα του Λευκορώσου είναι η χρήση κάποιας μητρικής με μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων όπως η GA-5AX της GIGABYTE με στόχο να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Εντυπωσιακό all black build με πλούσιο hardware στημένο από τους ειδικούς πλέον του High Resolution Computers Shop - aka του HRC. Βασισμένο στο κουτί Define S της Fractal Design, το AEF όπως το ονομάζει το HRC αποτελεί ένα ακόμη επί πληρωμή build για πελάτες του καταστήματος. Το build ενσωματώνει έναν Core i7 4770K επάνω σε μια μητρική Z97S SLI KRAIT EDITION της MSI μαζί με μια GTX 980 Ti της GALAX, με το CPU και τη GPU να καλύπτονται από custom waterblocks της EK με διάφανες σωληνώσεις και λευκό ψυκτικό υγρό που ενώνεται όμορφα με το υπόλοιπο hardware. Μητρική και κάρτα γραφικών αποτελούν σίγουρα τη πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου συστήματος το οποίο φαίνεται να λειτουργεί ικανοποιητικά. Τα μάτια μας δεν παραπονιούνται για κάτι και αντιθέτως το αποτέλεσμα είναι χαλαρωτικό, όπως θα εντοπίσετε και εσείς μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Πολλούς. Εγώ αυτό που θέλω να δω στους Ryzen είναι το multi-threaded performance. To single threaded μπορεί να είναι μια άλλη ιστορία και να μην φτάνει τους Sky/Kaby Lake, αν είναι όμως σε αποδεκτά επίπεδα νομίζω αρκεί. Σκέφτομαι πως με 1700Χ μπορεί να δούμε VFM μηχανάκια έτοιμα για video-rendering - game streaming, κάτι που τα mainstream Intel δεν κάνουν και τόσο εύκολα σε αυτά τα λεφτά. Αρκεί βέβαια να μην έχουμε πυρήνες οι οποίοι σε δύναμη είναι ισάξιοι με τους Snapdragon.
    1 point
  24. ειναι το εργο με τις λευκες αγροτικες πριοχες που περασανε οπτικες στα χωρια ( oteruralsouth.gr ) περιοχη Μυλοποταμος Ρεθυμνο Κρητης. εχουνε ενεργοποιηθει τα διπλανα χωρια και εγω στο μεση το πουλο στο 13888 τους γνωριζω ολους πλεον η διαθεσιμοτητα ειναι πονεμενη ιστορια... αρχικα ειχανε δωσει ολο το νομο μεσα και το χωριο μου. τελος γεναρη το αλαξανε και στο site πλεον το τηλεφωνο μου εχει μη διαθεσιμο. 50/30 και 30/4 ειναι τα πακετα στο rural Πακετα παρτε και ενα speedtest να ζηλεψετε
    1 point