Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/06/2017 in all areas

  1. Με extreme ψύξη υγρού αζώτου, ο Ryzen 7 1800X έφτασε τα 5.360MHz και ξεπέρασε το παλιό ρεκόρ του Core i7 5960X στο Cinebench R15 ο οποίος είχε πραγματοποιήσει run στα 6GHz! Ο Σουηδός Elmor πήρε στα χέρια του τον νέο επεξεργαστή της εταιρίας και τον δοκίμασε στο μετροπρόγραμμα Cinebench R15 δείχνοντας πως η AMD εμφανίζει αρκετά καλύτερες επιδόσεις, όταν οι συχνότητες αυξηθούν αρκετά, όπως σε ένα περιβάλλον extreme overclocking. Με BCLK 130,4MHz και πολλαπλασιαστή 44,5 σε συνδυασμό με τάση στα 1,97V ο επεξεργαστής άγγιξε τους 2454 πόντους στο benchmark που αντιστοιχεί στη πρώτη θέση στη κατηγορία των 8 πύρηνων επεξεργαστών στη πλατφόρμα του HWBOT. In other news, ο Der8auer έκανε ένα frequency validation στα 5.8GHz έχοντας όλους τους πυρήνες ανοιχτούς καθώς και το SMT! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    6 points
  2. Οι RX 480, 470 και 460 που απαρτίζουν την οικογένεια Polaris θα γίνουν πιο αποδοτικές και θα επανακυκλοφορήσουν στο "φρέσκο" περιτύλιγμα που προσφέρουν οι RX 500 Series. Πιο ειδικά πηγές αναφέρουν πως οι νέες κάρτες θα έρχονται με υψηλότερους χρονισμούς με τα reference μοντέλα να τρέχουν πάνω από τα 1330MHz κάτι που ενδεχομένως έχει να κάνει με τη βελτιστοποίηση της λιθογραφίας της GlobalFoundries. Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, ενώ λίγο αργότερα και μέχρι το τέλος του Q2 αναμένονται οι Vega με τη Radeon RX Vega GPU που θα τοποθετηθεί στη κορυφή του lineup της εταιρίας, κάτι που θυμίζει την οικογένεια των Fury GPUs. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Ένα In Win όχι σαν τα υπόλοιπα, με hardware βγαλμένο από τη φαντασία και custom υδρόψυξη που ομορφαίνει τον χώρο και κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων το κοιτούν! Βασισμένο σε Kaby Lake σύνθεση με τη μητρική Z270E Gaming της ASUS και της σειράς STRIX καθώς και μια GTX 1080 STRIX OC το σύστημα προορίζεται για τον enthusiast χρήστη. Το In Win H frame 2.0 κουτί συνοδεύεται και από μια μονάδα τροφοδοσίας όμως η τιμή του μπορεί να είναι απαγορευτική για έναν τυπικό χρήστη. Το σύστημα τρέχει χάρη στον Core i7 7700K καθώς και σε μια custom υδρόψυξη με κομμάτια εξ΄ ολοκλήρου της EK waterblocks. Με waterblock ακετάλης καθώς και άλλες πολλές μικρές λεπτομέρειες. Οι μνήμες της Avexir προσθέτουν αρκετά με το επιβλητικό ύψος τους αλλά και με τον κόκκινο φωτισμό τους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Ναι για τις επιδόσεις τους συνολικά στα χρήματα που ζητάνε για multi καταστάσεις, καθόλου για το oc όμως και σχεδόν για το single...δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση αλλά επιτέλους κάναν κάτι καλό μετά από άπειρα σκουπίδια
    2 points
  5. 1 point
  6. σαν το σήμα της chevrolet είναι αυτά τα μπλε μπροστά από τα ανεμιστήρακια...
    1 point
  7. Είμαι καλυμμένος ως προς την έκδοση της σειράς αυτής και ελπίζω και οι μικρότεροι να ανταπεξέλθουν επάξια ως προς του Ι5 ΚΛΠ ΚΛΠ. Πονεσε λιγο η τσεπη της ΙΝΤΕΛ και ισως ελαφρύνει η δικια μας (ολο και κάποιος θα δωσει τον 4790 του να τον παρω εγω χαχαχαχα) Αλλα ρε ΕΪΕΜΝΤΙ τι θα πει φταινε οι developer για το ΧΙΛΙΑΟΓΔΟΝΤΑ ΠΙ? Δηλαδή για τα VW TSI μας που τσιπανε λαδακι φταινε οι μηχανικοί που δεν κανουν σωστα το σέρβις? Και αν ισχύει αυτό ανελυσε το μας με στοιχεία ναουμε!
    1 point
  8. πληρως για μενα αφου εκαναν ακριβως οτι ειπαν. πολυ καλο single και τρομερο multi. αν προσθεσεις και την σχεση τιμης/αποδοσης/καταναλωσης ειναι μια εξαιρετικη επιλογη.
    1 point
  9. Άμα δεν είσαι 13 χρόνων τότε δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις μια τέτοια κάρτα.Νομίζω το παράκαναν με το aggressive design.
    1 point
  10. Αν χαμηλώσουν τις τιμές τότε δεν θα είναι ιδιαίτερο θέμα δεδομένου ότι θα προσθεθουν και οι vega gpus...
    1 point
  11. Οι επιδόσεις είναι ακριβώς εκεί που υποσχέθηκαν.Προφανώς αν έχεις 6700κ η 7700κ όσο αναφορά τα παιχνίδια δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις πλατφόρμα.Αλλά όσο αναφορά το productivity βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με ένα 6900κ.Έκαναν ένα τεράστιο βήμα μπροστά.Προφανώς και δεν πάτησαν κάτω την ιντελ,αλλά επανέφεραν τον ανταγωνισμό.Το μόνο απογοιτευτικό είναι το oc αλλά δεν είναι και λόγος να μην πάει κάποιος σε αυτή την πλατφόρμα.
    1 point
  12. Ο 1700 είναι sweet spot για αναβάθμιση όσων έχουν από Ivybridge και παλιότερες πλατφόρμες. Όσοι είναι με Haswell και μετά καλύτερα να καθήσουν όπως είναι. Οπότε "σχεδόν" απαντάω. Το μεγάλο θετικό της κατάστασης είναι ο ανταγωνισμός. Μακάρι να βγάλει τους 6 πύρηνους και 4 πύρηνους με μεγαλύτερα clocks. Αν καταφέρει 4 - 4.2 με αυτούς τότε θα μπορέσω να πω "Πλήρως".
    1 point
  13. Η G.Skill οδηγεί το hype train των μνημών και λανσάρει νέα υψηλά χρονισμένα kit για τους νέους επεξεργαστές της AMD με validations που θα εντυπωσιάσουν! Ο λόγος για τη νέα της σειρά Flare X η οποία έρχεται πολύ σύντομα με στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις των νέων επεξεργαστών της AMD. Η αρχιτεκτονική των Ryzen, όπως είδαμε και στη δική μας παρουσίαση, μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα την αύξηση στη συχνότητα των μνημών μιας και το NB frequency είναι άρρητα δεμένο με τη συχνότητά τους με λόγο 1 προς 2. Η αύξηση της συχνότητας των μνημών δηλαδή αυξάνει τη συχνότητα του NB και έτσι οι επιδόσεις είναι καλύτερες σε προγράμματα όπου κάνουν πολλές μεταφορές προς εκείνο το υποσύστημα. Οι συχνότητες των νέων Kit βρίσκονται στα DDR4-3200MHz CL14 64GB(4x16GB) ενώ μπορεί να φτάσουν και τα 3466 MHz σε ορισμένες περιπτώσεις και μητρικές. Οι τελευταίες θα πρέπει να έχουν τον αντίστοιχο divider στο BIOS διαφορετικά η επένδυση θα είναι ανούσια. Μια τέτοια είναι και η ASUS ROG Crosshair VI Hero στην οποία και η G.Skill έκανε τα validations της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Αυτό ενδέχεται να είναι θέμα της μητρικής αλλά και πιο σύνθετο: πχ τροφοδοτικού. Δοκιμάσαμε με το καινούριο BIOS και έπεσε στα 65W. Σε standby όμως είδαμε 6W. BTW, ο κ. Stilt δημοσίευσε αυτό το insight για τη πλατφόρμα.
    1 point
  15. Δύναμη τα CPUs για τα χρήματά τους, μπράβο στην AMD που το πάλεψε! Είδαμε και 8core WRs, σαν ψέμα μου φαίνεται Good job team
    1 point
  16. πολυ καλο το review παιδια! πολυ δυνατοι οι επεξεργαστες, ειδικα της μεγαλης κατηγοριας, απομενει να δουμε πως πανε και οι μικροτεροι που νομιζω θα εχουν και αυτοι εξαιρετικο performance. εγω δεν πιστευω οτι χρειαζονται 4 καναλια σε αυτη τη κατηγορια.
    1 point
  17. ZENFONE 2 ZE551ML από τους κινέζους του Gearbest! Αν και το μοντέλο των 4 γιγαβάητ έχει των επεξεργαστή των 1.8 δις. κύκλων! Ελληνικη τιμή όχι κάτω από 280 ευρωπουλα το πήρα 128 το συγκεκριμένο έχει 120 και το μοντέλο με τον z3580 2.3 gHz στα 32 γιγαβαητ εσωτερικής μνήμης έχει 135! Δεν κολλάει για κανένα λόγο (μέχρι στιγμης με νορμαλ χρήση) και το βασικότερο οτι οι 2 SIM είναι dual active! (πήρα τηλέφωνο απο το ένα νούμερο στο άλλο και θα δοκιμάσω να μιλάω στο ένα και να πάρω τηλέφωνο απο το σταθερο στο άλλο)
    1 point
  18. Μια χαρά το review. Μπράβο στην AMD για τα καινούργια cpu μιας και φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα. Μια απορία μόνο. Στο power consumption σε idle είναι 73w, γιατί σε άλλα site που είδα review για τον 1800x δεν πρέπει να πέρναγε τα 50w.
    1 point
  19. Έστω τουλάχιστον να μην είναι πλαστικό το περίβλημα ...
    1 point