Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/07/2017 in all areas

  1. Phanteks Enthoo Pro, το είχα αγοράσει από τον Οκτώβρη αλλά το έστησα το Σάββατο επιτέλους, να βρει ο 5960Χ σπίτι από 'δω και πέρα Δεν είχα αγοράσει ποτέ κάτι της Phanteks και το είχα βρει 110€ τότε στο eshop. Στιβαρό κουτί, έρχεται με τον 200άρη μπροστά και έναν 140άρη πίσω. Ο πίσω 140άρης μαζί με δύο 140άρηδες aerocool πήγαν πάνω και πίσω μπήκε push-pull 140mm με την Nepton 140XL. Καλό και αθόρυβο air flow. Δίπλα η Logitech G27 η οποία προσέφερε αρκετές ώρες assetto corsa σε εμένα και όλη την παρέα, ένας ένας όποιος ερχόταν σπίτι την τιμούσαν δεόντως Σήμερα την ξέστησα να φυλαχτεί και από Οκτώβρη πάλι.
    6 points
  2. Το R80 της Hex Gear σε ένα ακόμα build του Heat PC το οποίο ενσωματώνει Kaby Lake πλατφόρμα και δύο GTX 1080 σε διάταξη SLI για μέγιστες επιδόσεις! Στο σύστημα συναντάμε τον Core i7 7700K μαζί με μια μητρική MSI Z270 Xpower Gaming Titanium καθώς και δύο Geforce GTX 1080 AERO 8G OC της MSI με custom waterblocks από το Aquacomputer. Τμήματα της υδρόψυξης ήταν της Alphacool, όπως η αντλία και μερικά rad και το κύκλωμα ολοκληρώθηκε από 'μερικούς' (8) ανεμιστήρες Phobya Eloop διαμέτρου 120mm έκαστος. Το κουτί της Hex Gear με την ασημί εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα με το hardware στο εσωτερικό ενώ το ψυκτικό υγρό που περνά από τους διάφανους ακρυλικούς σωλήνες είναι κόκκινο και της ειδικού στον χώρο Mayhems. SPEC : Intel Core i7 7700k MSI Z270 Xpower Gaming Titanium 2 x MSI Geforce GTX 1080 AERO 8G OC 16GB HyperX Predator 3000MHz 2 x 240GB HyperX Savage SSD Seasonic Prime 850W CableMod Custom Cables CableMod RGB lighting kit Hex Gear R80 case Cooling : 2 x 480mm Alphacool Nexxxos XT45 rads 8 x 120mm Phobya Eloop 1000rpm fans 16mm Alphacool fittings silver Alphacool adapters silver Alphacool VPP755 Pump + Eisbecher D5 150ml res Aquacomputer Cuplex Kryos Next with Vision Aquacomputer Kryographics gtx 1080 with vision Aquacomputer Poweradjust 3 Ultra Mayhems Aurora 2 RED coolant Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    5 points
  3. Με εγγύηση που αγγίζει μια ντουζίνα χρόνια, η Seasonic αυξάνει κι άλλο τις εγγυήσεις των προϊόντων της ανοίγοντας τη διαφορά της από τους αντίστοιχους μεγάλους παίκτες της αγοράς. Όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν από 5 έως και 10 χρόνια εγγύηση στα τροφοδοτικά τους, έρχεται η Seasonic που ανοίγει κι άλλο τη διαφορά στα 12 χρόνια, όπως αποκάλυψε μέσω νέου δελτίου τύπου. Μάλιστα επεκτείνει την εγγύηση ακόμα και σε όσα τροφοδοτικά της σειράς PRIME που είχε πουλήσει με 10 χρόνια εγγύηση. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στον "αγώνα των εγγυήσεων" η EVGA είχε κόψει το νήμα των 10 ετών πρώτη προσφέροντας τροφοδοτικά που ήταν αρκετά ποιοτικά για την εποχή τους, όμως η Seasonic με τη σημερινή απόφαση δείχνει ακόμη πιο σίγουρη για τα προϊόντα της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  4. Μετά από καιρό επιστροφή σε headphones. Είναι closed κατά 80% θα έλεγα για μόνωση ήχου. Επίσης είναι fashion style, αλλά επειδή είναι τα over ear XL έκδοση δεν θα τα φορούσα στο δρόμο με τίποτα. Σε ταξίδι ΚΤΕΛ, τραίνο, αεροπλάνο θα είναι μια χαρά νομίζω. Επιτέλους θυμήθηκα τι είναι stereo imaging, sound stage και καθαρός ήχος. Παρεπιπτόντως ήταν και η πρώτη ever αγορά από amazon λόγω τιμής φυσικά. Αλλά ταχυδρομείο DHL μη συστημένο ρε amazon.de? Είναι σοβαροί; Υπάρχει τρόπος να διαλέξω signed postage με το amazon; Δεν θυμάμαι να είχα επιλογές για το postage and shipping στο checkout.
    3 points
  5. Η IBM αναφέρει πως βρίσκεται κοντά στην επίλυση του "μυστηρίου" των κβαντικών συστημάτων και μέσα στα επόμενα χρόνια ευελπιστεί να κυκλοφορήσει έναν υπερυπολογιστή 50 qubit! Αν και δεν είναι η μόνη εταιρία που "παλεύει" με τους νόμους της φυσικής στον κβαντικό κόσμο, ο ογκόλιθος που ακούει στο όνομα IBM ίσως έχει τη λύση για τη δημιουργία του απόλυτου υπερυπολογιστή, με επιδόσεις πολλές φορές υψηλότερες από αυτές του ταχύτερου υπερυπολογιστή σήμερα. Μετά από αρκετά χρόνια μελέτης η IBM λέγεται πως έχει φτάσει κοντά στην επίλυση όλων των προβλημάτων με τη σχεδίαση ενός πλήρως λειτουργικού universal κβαντικού συστήματος και θα το έχει έτοιμο σε μερικά χρόνια. Μετά την ανακοίνωσή του, η IBM ενδέχεται να ξεκινήσει να πουλάει αντίστοιχες μονάδες, δίνοντας μαζί φυσικά και το σχετικό SDK με APIs και μπόλικο υλικό για την αξιοποίησή του από τους πελάτες. Απέναντί της όμως θα βρει εταιρίες όπως τη D-Wave η οποία έχει συμπράξει με τις Google και NASA - οι οποίοι θα γίνουν πιθανόν από τους πρώτους πελάτες της, αλλά και η Microsoft η οποία θα πάει το project από το εργαστήριο στη παραγωγή με prototypes σύντομα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  6. Ο Splave κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ overclocking σε DDR4 DRAM με τη χρήση ενός DIMM της TeamGroup με Samsung ICs σε πλατφόρμα με τον Kaby Lake Core i3 7350K. Ο επεξεργαστής του λειτούργησε με τον χαμηλότερο πολλαπλασιαστή x8 και το BCLK στα 127MHz για να μπορέσει να τοποθετήσει έναν από τους υψηλότερους dividers μέσα από το BIOS. Η μητρική Z170M OC Formula της ASRock για αυτόν τον σκοπό υποστηρίζει overclocking πάνω από 4500MHz υπό προϋποθέσεις. Ο Αμερικάνος overclocker άγγιξε τα 2631.4 MHz με ψύξη υγρού αζώτου στον επεξεργαστή που σε απλά Ελληνικά μεταφράζεται σε περίπου 5250MHz καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ στις συγκεκριμένου τύπου μνήμες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  7. Η Ταϊβανέζικη εταιρία ετοίμασε ένα ολόκληρο lineup μητρικών που θα είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα με πλήρη υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές AMD Ryzen. Ανάμεσά τους έχουμε μοντέλα για κάθε απαίτηση, είτε ο χρήστης θέλει το σύστημα για καθημερινές απλές εργασίες είτε για gaming και overclocking. Η εταιρία λανσάρει τρεις μητρικές με το "μικρό" B350 chipset της AMD και με κόκκινα LED (no RGB love) ενώ δύο από τις τρεις είναι mATX μεγέθους για compact συστήματα. Σημειώνεται ότι θα δούμε και ITX υλοποιήσεις στο μέλλον με άλλη μια σειρά "παράλληλων" chipsets με τα X370, B350 και A320. Οι εν λόγω μητρικές έχουν ότι μπορεί να ζητήσει ο καθημερινός χρήστης αλλά και ο gamer. Η MSI X370 Gaming Pro Carbon αποτελεί τη πιο ενισχυμένη εκδοχή και με το X370 chipset υποστηρίζει και το overclocking των Ryzen επεξεργαστών με μπόλικες επιλογές στο UEFI BIOS της. Επίσης συνοδεύεται από RGB LED μέσω του Mystic Light το οποίο δίνει και αντίστοιχο software στα Windows ενώ είναι συμβατό και με άλλα προϊόντα της MSI για τον συγχρονισμό τους. Στη κορυφή όμως ζει η X370 XPOWER GAMING TITANIUM το high end μοντέλο με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά για overclocking και σύμφωνα με την MSI, κορυφαία υλικά κατασκευής, κάτι που έχουμε δει και από παλιότερες υλοποιήσεις της για πλατφόρμες της Intel. Το ενισχυμένο κύκλωμα τροφοδοσίας υπόσχεται παράλληλα και απρόσκοπτο extreme overclocking. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  8. Σε 12 χρόνια έχεις αλλάξει 3 rig τουλάχιστον
    2 points
  9. Η εταιρία Apis Cor μπορεί να δημιουργήσει το 3D σπίτι των ονείρων σας (almost) με χαμηλό κόστος και όλες τις ανέσεις που επιθυμείτε, ενώ γίνεται μάλιστα και με "συνηθισμένα" υλικά. Συγκεκριμένα, η εταιρία μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν ένα σπίτι με τη χρήση 3D εκτυπωτών και μέσα σε 24 ώρες να είναι έτοιμο, ενώ άλλη μια ημέρα θα χρειαστεί για να τοποθετηθούν άλλα απαραίτητα υλικά όπως θερμομόνωση, ηχομόνωση, υδραυλικά και ηλεκτρολογικά. Το startup από το San Fransisco δημιούργησε το πρώτο του τέτοιο σπίτι στη Ρωσία, έχει εμβαδόν 40 τμ και κόστισε περί τα $10.134, μια τιμή που όπως είναι φυσικό ενδέχεται να μη συμπεριλαμβάνει το κόστος της Γης. Μάλιστα η εταιρία ανάρτησε και ένα σχετικό βίντεο με τη διαδικασία στο YouTube ενώ εκτός της διαδικασίας δείχνει και το σπίτι έτοιμο, πλήρως κατοικήσιμο από ανθρώπινα όντα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  10. Η Thermaltake επιστρέφει με το Core P7, ένα ξεχωριστό open air κουτί με tower σχεδίαση και σχεδόν απεριόριστες επιλογές για τοποθέτηση ψυγείων και hardware. Το κουτί μπορεί να στεγάσει μητρικές σε δύο στάσεις με το I/O στη πάνω πλευρά, είτε στη πίσω ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη, ή τους περιορισμούς που ίσως υπάρχουν στο hardware. Υποστηρίζει 140 mm x 420 mm mounts για ψυγεία στις δύο αναδιπλούμενες πλευρές του και χώρος στο πίσω μέρος για τα υπόλοιπα κομμάτια της υδρόψυξης όπως την αντλία και το reservoir. Το Core P7 έρχεται και με tempered glass για περισσότερο "μυστήριο" σε κάθε build ενώ αναμένεται σύντομα στην αφορά με προτεινόμενη τιμή $299 USD. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  11. Μπέντσαρα το PC καιρό τώρα με άλλες κάρτες γραφικών. Επίσης έβαλα το CPU στο μονοβάθμιο. Όλα αυτά δεν γίνονται όταν το έχεις μες στο κουτί. Ή μάλλον γίνονται, αλλά δεν βολεύουν εμένα Τώρα που τελείωσα με τα μπεντσαρίσματα έπρεπε να μπει στο κουτάκι του. Αυτό δεν είναι τίποτα, όσο ήμουν φοιτητής στο Ρέθυμνο το PC ήταν εκτός κουτιού μόνιμα, δεν υπήρχαν κουτιά σπίτι μου
    2 points
  12. Οκτώβριο του 2016 ? Να τα διευκρινίζουμε αυτά
    2 points
  13. Ωραίος @George_o/c, είπαμε και εγώ είμαι της φιλοσοφίας "Μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να αφήσεις για αύριο" αλα ρε φίλε απο τον Οκτώβριο? Το τερμάτισες!!!
    2 points
  14. Από retailer βλέπουμε για πρώτη φορά τα κουτιά των επερχόμενων επεξεργαστών της AMD οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν σε λίγες όνο εβδομάδες. Οι Ryzen αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά όμως μέχρι να κυκλοφορήσουν, ας δούμε πως μοιάζουν τα κουτιά τους! Η καινούρια αρχή φαίνεται πως λαμβάνει χώρα παντού και έτσι τα κουτιά των Ryzen θα είναι μαύρα ενώ στη Ταϊλανδέζικη αγορά όπου και εμφανίστηκαν έρχονται με τιμές λίγο πάνω από τη προτεινόμενη της AMD, τα $499. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές τιμές, όπως είδαμε και νωρίτερα το κορυφαίο chip θα έρθει με τιμή περί τα 599€ και σε ορισμένες περιπτώσεις θα ξεπεράσει και τα 600€, τιμές που επιβεβαιώνουν πως η AMD είναι "σίγουρη" για την επιτυχία των Ryzen έναντι των αντίστοιχων Intel. Τέλος, τα πρώτα reviews, όπως έγινε γνωστό θα εμφανιστούν τη τελευταία ημέρα του μήνα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Διαβάστε το Review εδώ...
    1 point
  16. Οι developers υπόσχονται μεγαλύτερη δόση τρόμου που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του έιδους - με το νέο μέρος της σειράς Outlast! Πλέον, έχοντας μεγαλύτερο budget γθια τη παραγωγή το studio ανάπτυξης υπόσχεται να τρομάξει τους gamers με ακόμη περισσότερες σκηνές φρίκης. Το πρώτο Outlast έλαβε χώρα σε μια ψυχιατρική κλινική στην οποία ο παίκτης πηγαίνει ως δημοσιογράφος μέσα στη νύχτα με μόνο μια κάμερα νυχτερινής όρασης - και όχι αρκετές μπαταρίες για να λειτουργήσει! Αυτή τη φορά παίζετε ένα ζευγάρι δημοσιογράφων σε μια έρημο της Βόρειας Αριζόν. Η Red barrels games θα εστιάσει στο ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία από το πρώτο παιχνίδι αλλά πολλά κρυμμένα μυστικά. Η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει με τιμή $29,99 ενώ θα υπάρξει και ειδική έκδοση και με το πρώτο game αλλά και το DLC Whistleblower. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  17. Κάτοχος ενός Prime... Η seasonic δε πιάνεται...
    1 point
  18. Πιο πολλά θα δώσουνε σε reviews από όσα θα πουλήσουν...
    1 point
  19. Αυτό διορθώνεται τότε. Πείτε μου που να στείλω 960PRO.
    1 point
  20. Πάντα το γράφουμε με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής Ζάχο.
    1 point
  21. Το κερί για το ρίτσουαλ να φανταστώ
    1 point
  22. Πήραν τα cinebench, πήραν και το GPUPI, δυναμικό comeback στην oc community
    1 point
  23. Ναι! Για τα λεφτά τους είναι τρέλα cpu. Μόλις βρω ευκαιρία θα αντικαταστήσω τον i5 6500 με 1700x.
    1 point
  24. Η EVGA όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει σύντομα μια GPU με τρεις ανεμιστήρες, νέας σχεδίασης ICX cooler και custom PCB, με μεγαλύτερο ύψος από την reference υλοποίηση της NVIDIA. Στα forums της EVGA αναρτήθηκε η πρώτη φωτογραφία της νέας κάρτας γραφικών που ετοιμάζει η εταιρία για να συνοδέψει τη κυκλοφορία της GTX 1080 Ti στην αγορά. Η κάρτα χρησιμοποιεί δύο συνδέσεις 8-pin PCIe, σίγουρα RGB LED ενώ θα ενσωματώνει το προηγμένο σύστημα παρακολούθησης των θερμοκρασιών των VRM και του πυρήνα, μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από ορισμένες GTX 1080 στο παρελθόν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  25. Στο Capsaicin event της η εταιρία έδειξε το παιχνίδι Sniper Elite 4 να τρέχει σε μια και σε δύο Radeon RX 480 με το DirectX 12 API δείχνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και scaling. Το Radeon Technologies Group με αρχηγό τον Raja Koduri ανακοίνωσε πως με τη βοήθεια της AMD υπόσχεται να βελτιώσει τις επιδόσεις σε περιβάλλοντα με πολλαπλές κάρτες γραφικών σε Crossfire και όχι μόνο διαρρυθμίσεις. Στο σχετικό event το παιχνίδι Sniper Elite 4 έτρεξε σε μια RX 480 και στη συνέχεια σε δύο εμφανίζοντας άψογο scaling κοντά στο 100% και σε ανάλυση 4K. Το παραπάνω επιτεύχθηκε όμως με τη χρήση του DirectX 12 προτύπου απεικόνισης και με τη τεχνολογία του Explicit Multi-Adapter που παρακάμπτει το Crossfire. Έτσι από 30 FPS με τη μονή κάρτα, η AMD δείχνει 60FPS στην ίδια σχεδόν σκηνή του παιχνιδιού. Η Rebellion που αναπτύσσει τον τίτλο υπόσχεται και άλλες βελτιώσεις με τον καιρό με την μηχανή γραφικών Asura να κρίνεται αρκετά "ικανή" για τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  26. Η εταιρία διαθέτει σε όσους έχουν επιλεγμένες ψύκτρες το ειδικό bracket που θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα ψύκτρα τους στη νέα πλατφόρμα της AMD! Στο σχετικό πίνακα υπάρχουν πληροφορίες για σχεδόν ολόκληρο το lineup των ψυκτρών της καθώς και το ETA του bracket για κάθε μια από αυτές. Για παράδειγμα ορισμένα κουτιά που έρχονται με προεγκστεστημένη υδρόψυξη όπως τα Genome II, Dukase Liquid και Genome στα χρώματα των ROG θα "αναβαθμιστούν" στα τέλη του μήνα. Από την άλλη όσοι έχουν στη κατοχή τους κάποια high end αερόψυκτρα όπως την Assassin II θα χρειαστούν bracket - το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαίου. Ανάμεσα σε αυτές βέβαια υπάρχουν και μερικές ψύκτρες που υποστηρίζονται ήδη και χαρακτηρίζονται από το "already supported" στον παρακάτω πίνακα. Τέλος, δεν αναφέρονται οι τιμές των συγκεκριμένων, μιας και όπως όλα δείχνουν δε θα έρχονται δωρεάν. Deepcool Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  27. Η G.Skill οδηγεί το hype train των μνημών και λανσάρει νέα υψηλά χρονισμένα kit για τους νέους επεξεργαστές της AMD με validations που θα εντυπωσιάσουν! Ο λόγος για τη νέα της σειρά Flare X η οποία έρχεται πολύ σύντομα με στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις των νέων επεξεργαστών της AMD. Η αρχιτεκτονική των Ryzen, όπως είδαμε και στη δική μας παρουσίαση, μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα την αύξηση στη συχνότητα των μνημών μιας και το NB frequency είναι άρρητα δεμένο με τη συχνότητά τους με λόγο 1 προς 2. Η αύξηση της συχνότητας των μνημών δηλαδή αυξάνει τη συχνότητα του NB και έτσι οι επιδόσεις είναι καλύτερες σε προγράμματα όπου κάνουν πολλές μεταφορές προς εκείνο το υποσύστημα. Οι συχνότητες των νέων Kit βρίσκονται στα DDR4-3200MHz CL14 64GB(4x16GB) ενώ μπορεί να φτάσουν και τα 3466 MHz σε ορισμένες περιπτώσεις και μητρικές. Οι τελευταίες θα πρέπει να έχουν τον αντίστοιχο divider στο BIOS διαφορετικά η επένδυση θα είναι ανούσια. Μια τέτοια είναι και η ASUS ROG Crosshair VI Hero στην οποία και η G.Skill έκανε τα validations της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  28. Αυτό ενδέχεται να είναι θέμα της μητρικής αλλά και πιο σύνθετο: πχ τροφοδοτικού. Δοκιμάσαμε με το καινούριο BIOS και έπεσε στα 65W. Σε standby όμως είδαμε 6W. BTW, ο κ. Stilt δημοσίευσε αυτό το insight για τη πλατφόρμα.
    1 point
  29. Τα κύρια χαρακτηριστικά της επερχόμενης γενίας καρτών γραφικών από την AMD, ανακοινώθηκαν ακόμη μια φόρα. Το High-Bandwidth Cache Controller, η Next-Gen Compute Unit είναι κάποια από αυτά. Το High-Bandwidth Cache Controller, παρουσιάστηκε μέσω του Deus EX Mankind Divided και έδειξε μια σημαντική βελτίωση μιας και πρόκειται για μια ταχύτατη cache που βρίσκεται στο rendering pipeline, ενώ η εταιρία υποστηρίζει ότι θα δούμε βελτίωση έως και 50% στα average και έως 100% καλύτερα minimum framerates. Ο Raja Koduri, παρουσίασε επίσης το Rapid Packed Math ή RPM, το οποίο ενισχύει τις υπολογισιτκές ικανότητες του πυρήνα Vega, ενώ στο demo του TressFX benchmark, όπου είδαμε μισό εκατομμύριο περισσότερα strands ανα δευτερόλεπτο μέσω των half precision (FP16) shaders. Η AMD παρουσίασε και το Radeon Virtualized Encoding το οποίο θα κάνει την Vega αρχιτεκτονική διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες μέσω του cloud, κάτι σαν το GeForce Now της NVIDIA, ενώ προσβάσιμη θα είναι και από τη πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της κάρτας στην αγορά.
    1 point
  30. Ο δεκαπύρηνος πυρήνας, ο οποίος ανακοινώθηκε τον αύγουστο του 2016, πλέον βρίκσεται στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, και πρόκειται να βρεθεί στις πρώτες συσκευές κάπου το Q2 του φετινού έτους. Το chip είναι το πρώτο της εταιρίας στα 10nm, ενώ αποτελείται από δύο high-end ARM Cortex-A73 πυρήνες, χρονισμένους στα 2,5GHz, τέσσερις mid-range ARM Cortex-A53 πυρήνες στα 2,2GHz και άλλους τέσσερις βοηθητικόυς ARM Cortex-A35 στα 1,9GHz. Το chip έρχεται επίσης με την Imagination PowerVR Series7XT Plus GPU χρονισμένη στα 800MHz,ενώ λέγετε ότι είναι 60% πίο αποδοτική σε θέμα ενέργειας από την Mali-T880 MP4 του X20. Υποστηρίζονται αναλύσεις έως 2,560 x 1,600 pixels, καθώς μέχρι και 8GB μνήμης RAM. Επίσης, περιέχει δύο 14-bit image signal processors (ISPs), υποστήριζοντας δύο κάμερες των 16MP. Αξιοποιείται και η νέα τεχνολογία CorePilot 4.0 της Mediatek, μία σειρά από λειτουργίες που βοηθούν την αντοχή της μπαταρίας, βελτιώνουν τη θερμική συμπεριφορά της συσκευής και δίνουν ένα boost σε καθημερινά tasks όπως το browsing και το gaming. Βάση όλων όσων ξέρουμε, ο X30 θα είναι 35% πιο γρήγορος και 50% πιο efficient από την τελευταία γενία της Mediatek, ενώ είναι μία εναλλακτική για τον Snapdragon και τον Exynos της Qualcomm και της Samsung αντίστοιχα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  31. Με μόλις λίγες ημέρες να απομένουν για τη κυκλοφορία του Mass Effect Andromeda στο PC σίγουρα πολλοί θα αναρωτιούνται τι PC χρειάζεται να έχουν για να το τρέξουν ικανοποιητικά! ΕΑ και BioWare ετοιμάζονται για το Mass Effect Andromeda το οποίο καταφθάνει σύντομα. Οι δύο εταιρίες διέθεσαν τα επίσημα specs που θα πρέπει να έχουν οι κάτοχοι του PC για να τον απολαύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Επισημαίνεται ότι ο τίτλος θα βρεθεί στη συλλογή EA Access και Origin Access (για κονσόλες και PC αντίστοιχα) πέντε ημέρες νωρίτερα από τη κυκλοφορία και έτσι όσοι έχουν ετήσια ή μινιαία συνδρομή θα έχουν την ευκαιρία να το τρέξουν, μαζί με πλήθος άλλων παιχνδιών της συλλογής της EA. Για τα minimum οι χρήστες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν Ivy Bridge τετραπύρηνο επεξεργαστή ή εξαπύρηνο FX 6xxx της AMD με 8GB RAM, GTX 660/Radeon 7850 και 55GB ελεύθερου χώρου. Όσοι θέλουν όμως να τον απολαύσουν ανεβάζοντας και τις ρυθμίσεις θα πρέπει να έχουν κάποιον Core i7 4790 ή FX 8350 μαζί με GTX 1060 3GB και RX 480 με 4GB μνήμη 16GB RAM. Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών αλλά και αυτές του επεξεργαστή, τα specs δείχνουν οκ στον μεγαλύτερο βαθμό. Ο developer αναφέρει πως στη πρώτη ημέρα θα υπάρξει και σχετικό patch ενώ λέγεται πως το sci-fi action RPG θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα της BioWare στην ιστορία της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  32. Η Kingston ανακοίνωσε έναν SSD για datacenters και γενικότερα την enterprise αγορά και σίγουρα θα εκπλαγείτε μόλις δείτε τις επιδόσεις του σε τυπικά σενάρια χρήσης! Η λέξη high performance φτάνει για να χαρακτηρίσει μόνο ένα μέρος του DCP-1000, του νέου PCIe SSD της Kingston, ο οποίος προορίζεται για enterprises και data centers. Σε αντίθεση με άλλα drives της αγοράς, ο συγκεκριμένος τοποθετείται σε ένα PCI-Express 3.0 x8 interface της μητρικής το οποίο φτάνει για bandwidth μέχρι 64Gbps ενώ μέσω του πρωτοκόλλου NVMe καταφέρνει εξωπραγματικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων. Για αυτό η Kingston αναφέρει ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων που αγγίζουν τα 6,800 MB/s ενώ το drive κυκλοφορεί σε εκδόσεις 800, 1600 και 3200GB. Οι ταχύτητες εγγραφής για το μικρότοερο μοντέλο είναι 5,000 MB/s, όμως το μεγαλύτερο της σειράς αγγίζει και τα 6,000 MB/s. Ναι. Λόγω των υψηλών επιδόσεων, οι απαιτήσεις σε ψύξη είναι και αυτές αυξημένες - και γι' αυτό φροντίζει το heatsink που εκτείνεται σε όλο το μήκος του PCB ενώ οι μεγάλοι πυκνωτές που φαίνονται στο πάνω μέρος εξασφαλίζουν άρτια αποθήκευση των δεδομένων ακόμα και μετά από πτώση της τάσης, ένα feature ιδιαίτερα χρήσιμο στον τομέα του enterprise. Στο εσωτερικό βρίσκονται MLC NAND Flash μνήμες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  33. Πηγές έρχονται για να προσθέσουν σιγά σιγά τα κομμάτια που λείπουν σχετικά με τις επιδόσεις των Ryzen αλλά και τις ικανότητες που έχουν να σηκώσουν μνήμες χρονισμένες πάνω από τα 3000MHz. Στο reviewers kit της, η AMD στέλνει μαζί με τον επεξεργαστή και τη X370 Gaming 5 μητρική της GIGABYTE μνήμες της Corsair που χρονίζονται στα 3000MHz, μια από τις πλέον βασικές συχνότητες του χώρου, που βρίσκεται πολύ κοντά στα γνωστά όρια της X99 πλατφόρμας και σχετικά μακριά από τις δυνατότητες των Skylake και Kaby Lake επεξεργαστών. Όπως και να 'χει, το kit είναι ότι πιο γρήγορο έχουμε δει σε συνδυασμό με κάποιον από τους πρόσφατα ανακοινωθέντες επεξεργαστές της οικογένειας Ryzen 7 και δεν έχουμε δει κάτι ταχύτερο να υπάρχει στον χώρο. Κάποιος όμως μέσα στην AMD έχει στη κατοχή του μνήμες χρονισμένες στα 3400MHz από τη G.Skill και επιχείρησε να τις δοκιμάσει επάνω στην επίσης ολοκαίνουρια Crosshair VI Hero με το X370 chipset της AMD. Το αποτέλεσμα ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρία στο Twitter όμως δεν περιλαμβάνει overclocking, παρά μόνο τα stock timings με CL18-17-17-37 και 1T command rate, που όμως είναι αξιοσημείωτο. Ο επεξεργαστής μάλιστα ήταν ο απλός Ryzen 7 1700 που παρά την έλλειψη του XFR feature αποτελεί έναν 8πύρηνο επεξεργαστή με το καλύτερο price/performance ratio, κάτι που μένει να επιβεβαιώσουμε σε λίγες ημέρες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  34. Το utility που θα έρχεται με τους νέους επεξεργαστές της AMD ονομάζεται "Ryzen Master" και μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο tool που βρίσκεται στους display drivers της εταιρίας. Μέσα από το software ο χρήστης μπορεί να ελέγξει ζωτικά σημεία του επεξεργαστή του όπως τη συχνότητα λειτουργίας μαζί με πολλές τάσεις αλλά και τα βασικά timings των μνημών. Όπως δηλώνουν οι πληροφορίες, υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της συχνότητας ανά πυρήνα ξεχωριστά, της τάσης αλλά και η απενεργοποίηση πυρήνων ανά ζεύγη. Λέγεται επίσης, μιας και για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πως θα δίνονται συχνότητες λειτουργίας μέχρι και τα 6.3GHz οπότε το πρόγραμμα είναι ίσως το μόνο που χρειάζεται για extreme overclocking με αντίστοιχες μεθόδους ψύξης. Εδώ ενδέχεται να φανεί και η διαφορά των X με τους nonX, μιας και οι πρώτοι θα μπορούν να ανεβαίνουν σε συχνότητα με βήματα των 25 ή 50MHz σε αντίθεση με τους nonX που θα έχουν μεγαλύτερα βήματα, στα 100 και 200MHz. Φυσικά τα παραπάνω αποτελούν για την ώρα φήμες. Σε σχέση με το παλιό καλό Overdrive βλέπουμε πλήθος αλλαγών τόσο στο UI όσο και φυσικά στις επιλογές που φέρει η νέα πλατφόρμα. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φουρνιά των Ryzen 7 κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου. Παρακάτω ακολουθούν συνοπτικά τα features του προγράμματος. • Per-core clock adjustment • CPU Voltage Adjustment • The ability to disable cores (choice of 0, 2, 4 or 6 cores) • MEM VDDIO Voltage Adjustment • MEM VTT Voltage Adjustment • VDDCR SOC (PCH) Voltage Adjustment • CAS Latency Adjustment • Row Precharge Delay (15 bus clock at standard) • RAS Active Time (36 bus clock at standard) • Read Row-Column Delay (15 bus clock at standard) • White Row-Column Delay (15 bus clock at standard) • The ability to save up to four custom profiles Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  35. αυτο δεν ειναι LaFerrari, αλλα LaJouliaAleksandratou.......!!!!!
    1 point
  36. Εξοπλισμένη με το X370 chipset και με εμφάνιση που έχουμε δει και στις αντίστοιχες Intel μητρικές, η MSI X370 Gaming Pro Carbon θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα στην αγορά. Η μητρική έρχεται με το ATX form factor και διαθέτει δύο PCIe υποδοχές με μεταλλική ενίσχυση. Εκτός από τα παραπάνω η μητρική εφοδιάζεται και με RGB LED καθώς και τη ξεχωριστή σχεδίαση με λεπτομέρειες από carbon-like υλικό που της προσθέτει πόντους. Η MSI είναι μέσα στους πολλούς κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν τα δικά τους μοντέλα για τη κυκλοφορία των Ryzen επεξεργαστών της AMD. Επιπλέον, στο PCB συναντάμε και δύο M.2 υποδοχές για SSD νέας γενιάς, ενώ το I/O περιλαμβάνει πλήθος από θύρες που θα χρειαστεί ένα σύγχρονο σύστημα όπως για παράδειγμα USB Type-C. Η συγκεκριμένη αποτελεί ίσως τη πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τη νέα πλατφόρμα του AM4 socket και φέρει το overclocking friendly chipset X370. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  37. Στο YouTube βρίσκεται teaser video που αποκαλύπτει μερικές μόνο πτυχές από το επερχόμενο G6 smartphone της LG η οποία θέλει να επανέλθει στο ανταγωνιστικό κομμάτι της αγοράς. Παρά το παράξενο μέγεθος της οθόνης, η LG αναφέρει πως το σώμα της συσκευής θα είναι μικρότερο από αυτό που περιμένει ο περισσότερος κόσμος και έτσι η χρήση του θα είναι εύκολη και ίσως ευχάριστη! Στο εσωτερικό μάλιστα γίνεται λόγος για την ύπαρξη heat pipes για την ψύξη του SoC ενώ θα είναι και αδιάβροχο. Έμφαση θα δίνεται και στο UX6 UI το οποίο θα διαθέτει και επιλογές για multitasking και γίνεται γνωστό ότι θα τρέχει απρόσκοπτα στις προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Photos και το Calendar για παράδειγμα. Η επίσημη αποκάλυψή του αναμένεται στο MWC 2017 την επόμενη εβδομάδα και όπως όλοι ελπίζουν, η LG ενδέχεται να επιστρέψει στην ανταγωνιστική αγορά με το G6, ένα αρκετά ενδιαφέρον κατά τα λεγόμενα smartphone. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  38. Εγώ θα πρότεινα https://www.amazon.com/ROG-Maximus-IX-LGA1151-Motherboard/dp/B01NGTRXOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487486244&sr=8-1&keywords=asus+z270+maximus αυτήν στα 300 αν είσαι λίγο τρελός με overclock η apex είναι λίγο πιο φτηνή και καλύτερη υποτίθεται https://www.amazon.com/ROG-Maximus-IX-Apex-Motherboard/dp/B01N247D6O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487486263&sr=8-1&keywords=asus+z270+apex
    1 point
  39. Μια από τις ηγέτιδες εταιρίες του χώρου ανακοίνωσε μια νέα σειρά μνημών, τις T-FORCE DARK, με πλήρη πιστοποίηση για τις gaming μητρικές Republic Of Gamers της ASUS! Οι T-Force Dark που θα φέρουν πιστοποίηση για τις ROG μητρικές θα έρχονται με συχνότητες που θα ξεκινούν από τα 3000MHz στο XMP 2.0 προφίλ τους φροντίζοντας πως οι επιδόσεις θα είναι οι μέγιστες δυνατές. Τα μελετημένα heatspreaders εκτείνονται σχηματίζοντας το γράμμα "Τ" (ή έναν αετό εάν έχετε αρκετή φαντασία) και θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, ασημί και κόκκινο. Τα specs των εν λόγω μνημών είναι αναμενόμενα και έρχονται με timings 16-18-18-38 ενώ το bandwidth τους βρίσκεται στα 24GB/s σύμφωνα με το specsheet και με τάση 1.35V. Όπως αναφέρει και η ίδια η TeamGroup, οι μνήμες θα φέρουν ICs της Samsung και είναι υψηλής ποιότητας ενώ αναφέρεται πως έχουν περάσει τις εκτεταμένες δοκιμές της εταιρίας. Τέλος, αν και δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, τις περιμένουμε σύντομα στην αγορά. TeamGroup Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  40. Η AMD μάλλον ετοιμάζει και ένα εργαλείο για πιο εύκολο overclocking μέσα από τα Windows, παρόμοιο με αυτό που είδαμε στις Polaris κάρτες γραφικών της το 2016. Αν και το κλασικό overclocking πραγματοποιείται συνήθως μέσα από το BIOS, οι κατασκευαστές εδώ και χρόνια παρέχουν και software για έλεγχο των χρονισμών μέσα από το λειτουργικό σύστημα, μια τακτική που υπάρχει για αρκετό καιρό και για πολλές πλατφόρμες. Όπως και στις Polaris GPUs η AMD φαίνεται πως ετοιμάζει ένα εργαλείο για πιο εύκολο overclocking των Ryzen επεξεργαστών μέσα από τα Windows. Blurred screenshots του tool εμφανίστηκαν από τον χρήστη με το ψευδώνυμο του Κορεάτη NameGT σε μητρική της Biostar με το X370 chipset. Οι X εκδόσεις των CPUs θα εφοδιάζονται και με το χαρακτηριστικό XFR κατά το οποίο ανάλογα με την αποδοτικότητα και το headroom της ψύξης, αυξάνει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας του chip. Οι blurred εικόνες οφείλονται στην ένδειξη του σειριακού αριθμού σε κάποιο από τα strings που διαβάζει το CPU-Z. Επίσης η δεύτερη φωτογραφία επιβεβαιώνει το γεγονός πως οι επεξεργαστές δεν επηρεάζονται από το κρύο, μιας και ο χρήστης και overclocker στο HWBOT τον δοκίμασε και με ψύξη υγρού αζώτου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  41. 400+ λίτρα υγρού αζώτου και ένα σαββατοκύριακο χώριζαν τα μέλη της HwBox Hellas O/C Team από τις πρωτιές που σημείωσαν στις 11 και 12 Φεβρουαρίου στα γραφεία του HwBox στον Πειραιά! Στο event οι overclockers είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και πάλι όπως στον τελικό του LoL Greek Championship τις μητρικές της GIGABYTE, GA-Z270X-Gaming SOC παρέα με τους νέου Kaby Lake επεξεργαστές της Intel, Core i7 7700K. Από πέρυσι, οι συχνότητες αυξήθηκαν και έτσι υπήρχαν περιπτώσεις που είδαμε στα sessions με τους επεξεργαστές να τρέχουν μέχρι και στα 6800MHz σε 3D μετροπρογράμματα όπως το 3DMark με τη χρήση μονής κάρτας γραφικών. Σάββατο στις 9, τα συστήματα άρχισαν να στήνονται ενώ το υγρό άζωτο έφτασε στις 10.15. Τέσσερα setups στήθηκαν εκείνη τη μέρα ενώ η επόμενη περιλάμβανε τρία. Στις δύο ημέρες σημειώνεται πως οι Radeon κάρτες γραφικών "έγραψαν" τις περισσότερες ώρες στα setups. Αξιοσημείωτη ήταν η πρωτιά στο 3DMark 06 με τη χρήση τεσσάρων Cypress XT πυρήνων, δύο σε κάθε PCB από μια γνωστή διπύρηνη GPU της εποχής. Με το συγκεκριμένο setup, ο Sofos1990 κατάφερε τη 1η θέση τόσο στη κατάταξη των 5970, όσο και στη παγκόσμια κατάταξη των τεσσάρων GPU στο συγκεκριμένο benchmark με 59334 marks! Μερικές από τις κάρτες γραφικών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι Radeon HD 5870 από τους Mortisboy, Firekiller/Phil, Sofos1990, μια Radeon HD 5770 & 4870 από τους Phil/Firekiller. Από το γεγονός μαζέψαμε τις 100 καλύτερες φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να χαζέψετε παρακάτω! Ευχαριστούμε όσους πέρασαν-έπαιξαν-βοήθησαν με κάθε τρόπο! The Scores: Πρώτες θέσεις μέχρι και την 14η Φεβρουαρίου. http://hwbot.org/submission/3456670_mortisboy_3dmark06_2x_radeon_hd_5870_52824_marks http://hwbot.org/submission/3456666_mortisboy_3dmark05_2x_radeon_hd_5870_70818_marks http://hwbot.org/submission/3456673_mortisboy_aquamark_2x_radeon_hd_5870_563833_marks http://hwbot.org/submission/3456664_mortisboy_3dmark03_2x_radeon_hd_5870_183386_marks http://hwbot.org/submission/3456223_ogs_3dmark06_radeon_hd_5870_41183_marks http://hwbot.org/submission/3456238_ogs_aquamark_radeon_hd_5870_582634_marks http://hwbot.org/submission/3456217_ogs_3dmark2001_se_radeon_hd_5870_173745_marks http://hwbot.org/submission/3456221_ogs_3dmark03_radeon_hd_5870_127770_marks http://hwbot.org/submission/3456218_ogs_3dmark03_radeon_hd_4870_91681_marks http://hwbot.org/submission/3456228_ogs_3dmark05_radeon_hd_5870_63742_marks http://hwbot.org/submission/3456226_ogs_3dmark05_radeon_hd_4870_53431_marks http://hwbot.org/submission/3456233_ogs_aquamark_radeon_hd_4870_535755_marks http://hwbot.org/submission/3456773_sofos1990_3dmark06_radeon_hd_5770_25965_marks http://hwbot.org/submission/3456775_sofos1990_3dmark2001_se_radeon_hd_5770_156401_marks http://hwbot.org/submission/3456766_sofos1990_3dmark03_radeon_hd_5770_73775_marks http://hwbot.org/submission/3456769_sofos1990_3dmark05_radeon_hd_5770_44835_marks http://hwbot.org/submission/3456764_sofos1990_aquamark_radeon_hd_5770_504163_marks http://hwbot.org/submission/3456757_sofos1990_3dmark05_radeon_hd_5970_70886_marks http://hwbot.org/submission/3456784_sofos1990_3dmark06_2x_radeon_hd_5970_59334_marks http://hwbot.org/submission/3456782_sofos1990_3dmark05_2x_radeon_hd_5970_75999_marks http://hwbot.org/submission/3456395_greekphantom_aquamark_radeon_r9_270x_534929_marks http://hwbot.org/submission/3456124_greekphantom_3dmark05_radeon_r9_270x_62474_marks Ο χρόνος μπορεί να πέρασε όμως μερικά πράγματα παραμένουν ίδια, όπως ο τρόπος "ανεφοδιασμού". 2016: 2017: Shutting Down!
    1 point
  42. Οι τιμές τριών AM4 μητρικών της ASUS εμφανίστηκαν λίγες εβδομάδες πριν τη κυκλοφορία των συμβατών επεξεργαστών στην αγορά. Ο λόγος για τέσσερα μοντέλα μητρικών που ετοιμάζει η ASUS για τη πλατφόρμα του AM4 socket της AMD. Η Crosshair VI Hero θα είναι η κορυφαία του socket από πλευράς ASUS ενώ θα φέρει χαρακτηριστικά που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν κυρίως οι overclockers. Όλα αυτά σε τιμή που ίσως δε θα ξεπεράσει τα $210. Η μητρική είναι επίσης φθηνότερη από την αντίστοιχη για το LGA1151 socket με το Z270 chipset κάτι που μας δείχνει μια εικόνα για το πόσο προσιτή θα είναι η πλατφόρμα της AMD. Η μητρική έρχεται με 16 PCIe Gen3 lanes καθώς και άλλες x8 γραμμές storage που θα μοιραστούν σε υποδοχές όπως (2) M.2 με πλήρεις ταχύτητες. Όσον αφορά και τις άλλες μητρικές που θα δούμε από την ASUS, οι Prime X370 Pro θα κυκλοφορήσει με price tag $149 ενώ οι B350 Plus & B350M-A θα έρθουν με τιμές κάτω των 100 δολαρίων, στα $89 και $69 αντίστοιχα προσφέροντας φαινομενικά αρκετά καλό value for money. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  43. Η αναμονή κοντεύει να τελειώσει και πριν από μερικές ώρες γίνονται γνωστές οι συχνότητες λειτουργίας των επερχόμενων επεξεργαστών AMD Ryzen μαζί με τις τιμές των περισσότερων μοντέλων! Οι τιμές αναφέρονται στην αγορά της Κίνας (με 15% ΦΠΑ) οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ελαφρώς υψηλότερες στην αγορά της Ευρώπης. Η λίστα περιλαμβάνει εκδόσεις με X και χωρίς, κάτι που όπως είδαμε συμβολίζει την υποστήριξη για το feature Extended Frequency Range (XFR) κατά το οποίο το CPU Θα αυξάνει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας του ανάλογα με τη ψύξη aka, τη θερμοκρασία που λειτουργεί. Παράλληλα έχουμε μια εικόνα για τις συχνότητες λειτουργίας των μοντέλων. Για παράδειγμα ο μικρός τετραπύρηνος R3 1100 εκτός του ότι θα κοστίζει περί τα 120 με 130€ θα τρέχει στα 3.2GHz και 3.5GHz ενώ sweet spot δείχνουν και οι R5 1300 και R5 1500 με τέσσερις και έξι πυρήνες αντίστοιχα (και με διπλάσια threads) με τις τιμές τους να βρίσκονται στα 180 με 230€ αντίστοιχα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  44. Όσοι ετοιμάζεστε για αναβάθμιση φτιάχνοντας το επόμενο σύστημά σας καλό είναι να δείτε και τις τιμές των επερχόμενων Ryzen για να πάρετε μια ιδέα! Όπως είναι φυσικό οι τιμές για τα ευρωπαϊκά καταστήματα των Ryzen επεξεργαστών βγαίνουν στη δημοσιότητα από retailers σε αρκετές χώρες οι οποίοι περιμένουν το δικό τους batch τις επόμενες εβδομάδες. Ο κορυφαίος R7 1800X με τους 8 πυρήνες και τα 16 συνολικά threads θα δίνεται με τιμή 599€ μετά φόρων αν και δεν αναφέρεται ξεκάθαρα σε ποια περιοχή αναφέρεται και με τι ΦΠΑ. Έχοντας υπόψιν πως η MSRP της AMD θα είναι κοντά στα $499, τότε οι παραπάνω τιμές μοιάζουν αληθινές και όχι απλά placeholders μέχρι να κυκλοφορήσουν. Λαμβάνοντας υπόψιν και τις επιδόσεις που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες, τότε οι Ryzen θα αποτελέσουν μια αρκετά ελκυστική επιλογή για πλήθος αγοραστών στοχεύοντας στο gaming και το productivity. Το VideoCardz συμπληρώνει με μερικά ακόμη καταστήματα και προμηθευτές όπου δείχνουν τον 1800X στα $490 και τον 1700X με 8/16 threads στα $380. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  45. Ακόμα ένα project θα μοιραστώ μαζί σας σε αυτό το topic ! Ένα case Corsair 750D με υδροψύξη! CASE -> Corsair 750D PSU -> Τhermaltake 630W MOBO -> Asus Z-87k GPU -> Asus GTX 780 OC CPU -> Intel i5 4670K RAM -> Kingston Hyper X 8GB (2X4GB) SSD -> Samsung SSD 840 Evo 120GB + HDD WD 500GB EKWB EK-DCP 4.0 Watercooling Pump EKWB EK-Supreme LTX - Acetal+Nickel CSQ Primochill PrimoFlex Advanced LRT Σωλήνας 13/10 Crystal Clear Phobya Balancer 250 Black Reservoir Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper 120 Watercooling Radiator Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 240 Watercooling Radiator Corsair Air Series SP120 High Performance Edition x3 VoltStorm G1/4" Compression Fitting 13/10mm Black Nickel BitFenix Extensions - sleeved Red Custom LED lights.
    1 point
  46. Οι προβλέψεις της αγοράς είναι αρκετά θετικές για την AMD η οποία πιστεύει αρκετά στις νέες της κυκλοφορίες που θα γίνουν εντός του έτους! Μετά την αποκοπή/διαχωρισμό του Radeon Technologies Group από την ίδια την AMD, το σύνολο τα καταφέρνει περίφημα, μέχρι στιγμής. Έχοντας μια νέα γενιά καρτών γραφικών ήδη έναν χρόνο περίπου στην αγορά και άλλη μια γενιά επεξεργαστών έτοιμη να κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις εβδομάδες οι προβλέψεις για τα οικονομικά της δείχνουν αρκετά θετικές. Μετά το πέρας των $10 ανά μετοχή η εταιρία στοχεύει να φτάσει τα $11.60 μέσα στο έτος και λίγο μετά τη κυκλοφορία τόσο των Ryzen επεξεργαστών όσο και των Vega καρτών γραφικών. Η CEO της εταιρίας Lisa Su σε σχετική δήλωσή της ανέφερε πως η AMD θα παραμείνει πιστή στο roadmap της και είναι έτοιμη για να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών μέσα στο έτος, τα οποία είναι από τα ισχυρότερα μάλιστα που έχει παρουσιάσει εδώ και δέκα χρόνια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  47. Άρα τελικά θα δούμε και 6 πύρηνους.Αυτοί πραγματικά θα έχουν τεράστιο value σε σχέση με τους αντίστοιχους intel.Αν δούμε το flagship chip της amd στα 500 Ευρώ έστω και 600 τότε θα μιλάμε για πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.
    1 point