Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/18/2017 in all areas

  1. Το άσπρο backplate δίνει 20% παραπάνω δύναμη.
    2 points
  2. 2 points
  3. Αυτά είναι. Επιτέλους. Τώρα μπορώ να ετοιμαστώ για παραγγελία. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ SLOW MOTION!!!
    2 points
  4. Οι γνώστες του αθλήματος γλυκοκοιτάζουν ήδη τη νέα πρόταση των $1000 της Alphacool και σύμφωνα με τα specs της νέας μονάδας είναι ικανή να απάγει μέχρι και 1500W θερμότητας! Ο λόγος για την Eiszeit 1500 W, το νέο chiller της Alphacool το οποίο κυκλοφορεί άμεσα με προτεινόμενη τιμή τα $1000 και προορίζεται για όσους θέλουν πρακτικά να ψύξουν ολόκληρο το σύστημά τους, έχοντας όμως βλέψεις για αρκετά υψηλές συχνότητες λειτουργίας στο hardware τους. Με τον όρο chiller αναγνωρίζουμε μια συσκευή ψύξης η οποία μεταφέρει υγρό, συνήθως μέσα από κλασικές σωληνώσεις, με συμβατότητα για τυπικά waterblocks με το ψυκτικό υγρό όμως να βρίσκεται σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες που ενίοτε βρίσκονται κοντά στο μηδέν. Το βάρος του chiller ανέρχεται στα 29kg που αν και δεν είναι πρακτικό για συχνές μετακινήσεις, η μεταφορά και η αποστολή θα γίνει εφάπαξ και μετά αρκεί να το συνδέσετε στο σύστημα με τα παρεχόμενα G1/4" fittings που προσφέρει η εταιρία με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Η δυνατότητα να απάγει 1500 W ισχύος είναι σίγουρα από τα βασικότερα θετικά του συγκεκριμένου συστήματος και με ένα πρόχειρο υπολογισμό, δε βρήκαμε hardware που θα καταφέρει να τερματίσει την διαθέσιμη ψυκτική ισχύ του! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Το μήνυμα που έρχεται στις οθόνες των χρηστών όσων προσπαθούν να κατεβάσουν updates σε Windows 7/8.1 είναι πως η πλατφόρμα τους δεν υποστηρίζεται από το λειτουργικό! Μπορεί τα Windows 10 να είναι επίσημα το μόνο λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζουν οι δύο παραπάνω νέες πλατφόρμες των Intel και AMD αντίστοιχα, όμως όπως φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που δε μπορούν να αναβαθμίσουν και συναντούν το μήνυμα: "Ο επεξεργαστής του συστήματος δεν υποστηρίζεται από την έκδοση του λειτουργικού"! Βέβαια αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους προσπαθούν να πάρουν updates από το κλασικό Windows Update γι' αυτό και η Microsoft προτείνει την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού - όπως χωρίς να υπάρχει σοβαρός και δη τεχνικός λόγος, μιας και οι κατασκευαστές μητρικών έχουν ήδη προμηθεύσει με τους απαιτούμενους drivers τους χρήστες. Για τον σκοπό αυτόν μάλιστα υπάρχει και η σχετική Knowledge Base στο support site της Microsoft. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Η ASUS με την καταλυτική συμβολή των Republic of Gamers δημιουργούν και πάλι ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο προορίζεται αν μη τι άλλο, για Gamers! Αν οι σύγχρονοι routers των παρόχων δημιουργούν πονοκεφάλους με τις ρυθμίσεις και τις απώλειες στο σήμα, η ASUS υπόσχεται να τους περιορίσει, ή και να τους εξαλείψει σε ορισμένες περιπτώσεις με τον GT-AC5300. Και αυτό γιατί στο εσωτερικό του συγκεκριμένου βρίσκουμε έναν 1.8 GHz 64-bit ‘PC-grade’ επεξεργαστή με τέσσερις πυρήνες και αρκετή ισχύ για να δρομολογήσει τα δεδομένα και να τρέξει έναν DHCP server (jk). Το SoC έχει υπό τον έλεγχό του πολλές από τις λειτουργίες που προσφέρει out of the box το συγκεκριμένο router, όπως το tri band 802.11ac Wi-Fi, τις οκτώ συνολικά Gigabit LAN ports αλλά και τις δύο ενσωματωμένες USB 3.0 στις οποίες μπορούμε να τοποθετήσουμε μέσα αποθήκευσης και άλλες συσκευές, με σκοπό να τις έχουμε προσβάσιμες σε όλο το δίκτυο. Μάλιστα το router μπορεί να χαρακτηριστεί και ένας "μικρός NAS" μιας και έχει τη δυνατότητα για link aggregation (802.3ad) μέσω της οποίας οι δύο LAN θύρες θα δουλέψουν μαζί για ταχύτητες έως 2Gbps! Από τις ρυθμίσεις του το router προσφέρει και τρία επίπεδα gaming επιτάχυνσης. Οι προεπιλεγμένες gaming LAN ports δίνουν (θεωρητικά) προτεραιότητα στα πακέτα που μεταφέρουν gaming δεδομένα βοηθώντας έτσι στη μείωση του ping και στη ταχύτερη απόκριση εντός του game. Βέβαια η τελική τιμή του είναι σίγουρα τσουχτερή μιας και ζητά $559 για την αγορά του. Παρά το γεγονός της υψηλής τιμής συνοδεύεται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Οι ταχύτητες αυτές είναι για multi-link με repeaters/bridges. Με client αν έχεις την κατάλληλη κάρτα πιάνεις ακόμα και 1.3Gbps link. Αλλού είναι τα προβλήματα, όχι στις ταχύτητες.
    1 point
  8. Είναι κάτι που ενδιαφέρει αναμφίβολα όλους όσους ασχολούνται ερασιτεχινκά με extreme sports, οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάς και μια go pro μαζί σου !
    1 point
  9. Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Να είστε καλά!
    1 point
  10. Θα τον αναγνωρίσει η μητρική απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις στην αρχή τον παλιό σου ssd και γενικά να κάνεις disable τις θύρες sata που έχουν δίσκους και μετά που θα δει τον m2, format, και μετά πάλι enable όλες τις sata θύρες. Πάρε ένα φτηνό χωρίς ψύξη και κουραφέξαλα θα πάει τέρμα το εργαλείο!
    1 point
  11. Ο ανταπτορας παίζει ρόλο; Γιατί έχει της asus με 45€ και από eBay (link του παραπάνω φίλου) στα 6,5€. Σας ευχαριστώ και πάλι!
    1 point
  12. Νικολα θα το βαλει πανω κ αμεσως αναγνωριζεται κλπ? η θα χρειαστει καποια ρυθμιση απο τα bios ?
    1 point
  13. Δεν νομιζω να εχεις θεμα με συμβατοτητα... Αρκει να εχεις κανει update το bios, Θεμα με τα lines ναι θα εχεις η m.2 ειναι x2 οποτε δεν θα εκμεταλευετεις ολη την ταχυτητα του SM951. https://rog.asus.com/forum/showthread.php?47497-PCI-Express-lane-allocation-on-ASUS-TUF-ROG-Z97-motherboards βαβαιως μπορεις και να παρεις και κατι τετοιο οποτε να τον βαλεις σε PCI-E http://www.ebay.com/itm/Dual-Port-Desktop-NGFF-M-2-B-M-Key-SSD-to-PCI-Express-PCI-E-4X-Adapter-Card/131930028234?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D2%26asc%3D20131003132420%26meid%3D81bf78cde9564922808e37f93bb1d800%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D381761030201
    1 point
  14. Το νέο κουτί της Thermaltake μπορεί εύκολα να βρεθεί στον τοίχο του δωματίου σας και αυτό χάρη στην μελετημένη του σχεδίαση και την open frame φύση του. Η Thermaltake έχει κάτι να προσφέρει σε όσους αρέσκονται να επιδεικνύουν το PC τους σε φίλους και την οικογένεια! Το Core P1 είναι το νέο της mini ITX κουτί το οποίο παρά την Open frame σχεδίαση μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο - και να διακοσμήσει τον χώρο! Υποστηρίζει όπως αναγράφεται και στην ονομασία του μόνο ITX μητρικές, δίνοντας όμως χώρο για εγκατάσταση AIO υδροψύξεων μέχρι και ολοκληρωμένα custom loops ενώ το tempered glass πάχους 5mm προστατεύει και περιορίζει τα πολύ ενοχλητικά (και σαφώς RGB) LED του συστήματος. Στο κουτί μπορούν να εγκατασταθούν ψύκτρες με ύψος μέχρι 170cm και κάρτες γραφικών με μήκος έως 380mm οπότε πρακτικά χωρούν τα πάντα. Η Thermaltake παρέχει τρεις τρόπους τοποθέτησης του κουτιού, οριζόντια, κάθετα καθώς και στον τοίχο, οι τελευταίοι όμως θα χρειαστούν την κατάλληλη υποδομή στο σπίτι για την ασφαλή στερέωση. Για την ώρα η εταιρία δεν αναφέρει τιμές ή διαθεσιμότητα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. οταν βαζω κατι στο μυαλο μου θελω να γινει,ετσι λοιπον καθισα σημερα και επιτελους αλλαξα παστα αλλιως δεν ησυχαζα,ειδα διαφορα με την mx4 7-8 βαθμους κατω,αξιζε τον κοπο πιστευω γιατι η mx4 ειναι αθανατη απο θεμα αντοχης χρονου,ολα καλα λοιπον κι αν μου κανει restart παλι θα σας ενημερωσω,τοτε θα ειμαι σιγουρος για το τροφοδοτικο..
    1 point
  16. Αν είναι σαν τα υπόλοιπα τους που τα μισά features δεν λειτουργούν καλά ή και καθόλου να μας λείπει το βύσινο
    1 point
  17. https://videocardz.com/67454/amd-radeon-rx-vegas-got-a-soul-and-brain
    1 point
  18. Αη καλά... θα χρυσοπουλήσει αυτό... not
    1 point
  19. Ναι μωρή Alphacool! Welcome to 2000! 1000$ άσχημο Chiller! Δείξε μας τον δρόμο!
    1 point
  20. 1 point
  21. Η Corsair προσθέτει στο lineup της ένα νέο tenkeyless μηχανικό πληκτρολόγιο για όσους το gaming και οι συχνές μετακινήσεις αποτελούν καθημερινότητα! Το K63 φέρει τους CherryMX red διακόπτες και διαθέτει backlit LED φωτισμό ακόμη και για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά, όμως ο φωτισμός είναι μόνο κόκκινος. Επάνω του βρίσκουμε και media shortcuts για τις συνήθεις λειτουργίες όπως αυξομείωση της έντασης του ήχου, Mute, ακόμη και skip/pause πλήκτρα για τους μουσικόφιλους. Το πλήκτρο space αφήνει μια σαγρέ υφή και έτσι ο επίδοξος gamer μπορεί να το εντοπίσει χωρίς απαραίτητα να κοιτά το πληκτρολόγιο. Υποστηρίζει 100% Anti-ghosting καθώς και full key rollover κάτι που σημαίνει πως όσο γρήγορα και εάν εισάγετε τις εντολές, το πληκτρολόγιο θα "υπακούσει" πλήρως. Για την ώρα δε δίνονται πληροφορίες για την τιμή όμως η διαθεσιμότητά του ξεκινά άμεσα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point