Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/27/2017 in all areas

  1. Μακάρι για πάντα να βγαίνουν μαύρες κόκκινες μητρικές και κάρτες δεν θα τις βαρεθώ ποτέ!! Και μια ferrari και είμαι κομπλέ!!
    2 points
  2. Sorry κιόλας αλλά το κάζο που έπαθες το έπαθες από το κούφιο σου το κεφάλι (με όλο το σεβασμό). Ποιός χώνει κατσαβίδι σε μηχάνημα που δουλεύει; Δεν σου φταίει η μητρική. Σαν να λες " εκεί που πήγαινα με το ποδήλατο, έχωσα ένα ξύλο στις ακτίνες και έφερα 10 τούμπες. Μα καλά αφού το ποδήλατο ήταν από ανθρακόνημα, γιατί έπεσα". Η Intel θα πάει σε νέα πλατφόρμα για το Χ99 η οποία μάλλον θα λέγεται Χ299.
    2 points
  3. Η top of the line κάρτα της εταιρίας GeForce GTX 1080 Ti Gaming X, παρουσιάζεται λεπτομερώς, λίγες ημέρες μετά το επίσημο launch της 1080 Ti. Ξεκινάμε με το γεγονός πως η κάρτα θα καταλαμβάνει 3 θύρες PCI-E ενώ το custom TWIN FROZR VI σύστημα ψύξη με τους δύο Torx 2.0 ανεμιστήρες του έχει την δυνατότητα να απενεργοποιείται πλήρως σε συνθήκες χαμηλού φορτίου, μέσω του Zero Frozr feature. Το custom PCB είναι εξοπλισμένο με δύο 8-pin τροφοδοσίες καθώς και 8+2 phase design. Η κάρτα έρχεται με 3 clock profiles: το OC Mode, με base clock στα 1569 MHz και boost clock στα 1638 MHz, το Gaming Mode με base τα 1544 MHz και boost στα 1657 MHz, ενώ υπάρχει και το silent mode που ρίχνει την κάρτα στα 1480/1582 ΜΗz αντίστοιχα. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει και την non X έκδοση της κάρτας, με μειωμένα ρολόγια. Η κάρτα είναι συμβατή και με το Gaming App, ώστε να μπορεί να αλλαχθεί ο φωτισμός της, να γίνει manual χρονισμός για όλα τα διαθέσιμα ρολόγια καθώς και αλλαγή των ανεμιστήρων, ώστε να ταιριάξουν πλήρως στις ανάγκες σας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Πηγές παρουσιάζουν την HEDT υπόσταση του νέου chipset το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι υποστηρίζουν φήμες. Αρχικά, οι πρώτες φήμες που εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες δείχνουν πως η εταιρία ετοιμάζει, εκτός από του Ryzen 7 που κυκλοφόρησαν, κι άλλη μια πλατφόρμα σε ακόμη πιο high end κομμάτι της αγοράς. Έτσι έχουμε έναν 12 πύρηνο επεξεργαστή που έκανε την εμφάνισή του στη βάση δεδομένων του SiSoft Sandra και στο εσωτερικό ενός συστήματος της Dell. Αυτή η πλατφόρμα έκανε την εμφάνισή της και σε άλλο ένα leak όπου βλέπουμε το διάγραμμά της. Σε αυτό βλέπουμε πως η AMD έχει βλέψεις για ανανεωμένες dual socket μητρικές με το AM4 socket και με υποστήριξη επεξεργαστών με quad channel μνήμες. Το X399 chipset θα φέρει έως 44 PCI-Express γραμμές, περισσότερες ακόμη και από τον Core i7 6950X και εκτός του HEDT (High End Dekstop), μια τέτοια πλατφόρμα θα είναι ιδανική για server καταστάσεις. Αν και δε μπορούμε να γνωρίζουμε εάν τα leaks είναι αληθή ή όχι, η πλατφόρμα θα πλαισιωθεί και από τα αντίστοιχα CPU που θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Η πηγή αναφέρεται στον RZ4700 για dual socket συστήματα αλλά και τον RZ2700 για single socket συστήματα και με dual channel ελεγκτή μνήμης. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. απο βδομαδα παιρνω την tuf z270 mark 1 και επειδη επικοινωνησα με το καταστημα που πηρα τη μητρικη μπορει να καλυφθει με την εγγυηση,ο τεχνικος μου ειπε οτι η asus μπορει και τις επισκευαζει,μαλλον παει στο εξωτερικο σε εξουσιοδοτημενο service center της asus,αντικατασταση χλωμο γιατι την εχει αποσυρει η asus απο την αγορα,για να δουμε.. οσο για την ιντελ την ξερουμε,την εχουμε ζησει τοσα χρονια,απλα απαραδεκτη και δε νομιζω οτι η αλλαγη πλατφορμας γινεται λογω των ryzen της amd,απλα ειναι εντος πλανου να γινει,οπως ξεκινησε με το 1156 πηγαμε στο 1155 μετα στο 1150 και τωρα απο το 1151 παμε σε νεα,.δεν υπαρχει λογικη εδω οι νεοι kabylake εχουν διαφορες του 2% με τους skylake,νεα πλατφορμα σημαινει ασυμβατοτητα παλιων επεξεργαστων,νεες μητρικες και νεοι επεξεργαστες στην αγορα και παει λεγοντας,δεν υπαρχει λογος καθε εξαμηνο να αλλαζεις το μηχανημα σου επειδη η intel αλλαζει καθε χρονο τα τσιπακια,θα παω 5 χρονια με skylake οπως πηγα 5 χρονια με i5-760..
    1 point
  6. Επιτέλους, έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το hardware που βρίσκεται στο εσωτερικό του νέου "μυστήριου" Gaming PC από την Corsair! Η Corsair κρατούσε μια μυστικιστική στάση σχετικά με το hardware του One, ειδικά στην ανακοίνωσή του. Το σύστημα είναι pre-built από την ίδια την Corsair και δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν επίσημα μόνο από το web store της. Βασικό στοιχείο είναι το πλήρως custom κουτί που διαθέτει και στο εσωτερικό ζει συμβατικό desktop hardware, πράγμα καλό για την επεκτασιμότητα του build. Ο Core i7 7700K αποτελεί μέρος του βασικού πακέτου ενώ συνοδεύεται από μια MSI Z270 μητρική στο mini ITX form factor. Επίσης η GPU θα είναι κάποια της NVIDIA και πιο ειδικά μια GTX 1070 ή μια GTX 1080 ή 1080 Ti για τους ακόμη πιο απαιτητικούς. Η μνήμη αποτελείται από 16GB Corsair Vengeance DDR4-2400 καθώς και ένα 80 Plus Gold SFX τροφοδοτικό της ίδιας εταιρίας. Μαζί υπάρχει και ένας Corsair FORCE LE SSD αλλά όχι κάποιος M.2. Το custom κουτί της Corsair είναι ειδικά μελετημένο με σχέδιο που παίρνει ιδέες από άλλες γνωστές υλοποιήσεις της αγοράς, όπως το Mac Pro με τον φρέσκο αέρα να εισέρχεται από τις προρρυθμισμένες οπές στο σασί βγάζοντας τον παράλληλα από την κορυφή. Αυτά για ένα σύστημα με κόστος που ξεκινά από τα $1799 και φτάνει μέχρι $2299 και σύντομα τα $2599 με τη προσθήκη της GTX 1080 Ti. Το LED του δεν είναι RGB και έτσι η Corsair όπως φαίνεται θέλει να ελέγξει καλύτερα την εμφάνιση του τελικού προϊόντος άσχετα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Η μονάδα συνοδεύεται από ειδικό software που αναγράφει σημαντικές πληροφορίες για το hardware ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε και μια custom υδρόψυξη και πάλι της Corsair. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Σε μητρικές ναι, την αλλάξανε. Αλλα σε κάρτες; ισως τότε κάποια titanium edition
    1 point
  8. Τρικαλη και αυτη, οχι απλα καλη. Θελω να δω όμως και μια lightning edition!
    1 point
  9. Ο Jozh Eusebio στήνει ένα εκθαμβωτικό σύστημα για την Corsair με custom υδρόψυξη της EK Water Blocks και δε μπορούμε παρά να πούμε μερικά λόγια! Το συγκεκριμένο build βασίζεται στο γνωστό πλέον Corsair 570X της Corsair, ένα midi κουτί με ιδιαίτερη σχεδίαση που αποτελείται από γυάλινα panels, όχι μόνο στα πλαϊνά αλλά και στην οροφή και τη πρόσοψη κάτι που το ξεχωρίζει από το πλήθος στην αγορά. Το σύστημα έχει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα που το έχει πάρει από έναν από τους χορηγούς του, την EK. Η EK διέθεσε στον Jozh άφθονα "υλικά" για να ντύσει το PC του και συγκεκριμένα τις δύο GTX 1080 του οι οποίες έχουν και ακρυλικές σωληνώσεις που διαγράφουν "σχέδια" στο εσωτερικό του κουτιού. Η μητρική είναι της EVGA και για την X99 πλατφόρμα για το LGA 2011-3 με μνήμες της Corsair, Vengeance LED. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Φυσικά " Όταν η κάρτα "φαίνεται" πως έχει παλιώσει." και αφού δεν παίζω σχεδόν καθόλου Games δεν βλέπω να αλλάζω την gtx960 για αρκετό καιρό μιας και θα αργήσει να φανεί το πότε θα παλιώσει
    1 point
  11. Πάχυνε αρκετά πολύ καλό σημάδι αυτό! Άντε και σε μια έκδοση με 3 fans να γίνει της κολάσεως!!
    1 point
  12. Βάλτε και αλλη μια επιλογή . Όταν χαλάσει
    1 point
  13. Μήπως να έβγαζαν και μια αντίστοιχη για Ryzen και Radeon Pro; Εντάξει με έναν i7 4c/8t και μια quadro κάνεις ένα βασικό-entry/medium μηχάνημα για επαγγελματίες και λογικά έχεις nas storage, οπότε μπορώ να φανταστώ το target group της μητρικής. Εγώ αυτό που κοιτάω πάντως είναι τα χρώματα και οι ωραίες γραμμές στο pcb, οπότε thumbs up από εμένα gigabyte, you did good.
    1 point
  14. @crustytheclown & @Jason να σας το παραγγείλω μόνο με αισθητήρες υγρασίας για να ξέρω τι κάνετε?
    1 point